fufu píše:..... no nakonec šel za 170.000 kč, vzal si ho nějakej mlaďas z jihlavska, jak jsem sním kecal a vysvětloval mu kde co je na autě, tak působil že ho tuning bere a dokonce už mi ukazoval, že má s Nissanem další plány ohledně úpravtakže se těšte na příští rok
a soupeři třeste se
![]()
Vždy sem snil o cabriu, tak si ho teď koupím, asi to bude BMW E36, no ale už žádný takový projekt z toho neudělám, spíše se přikloním k stylingu a jen tak ladně ho upravím
dobre delasfufu píše:..... no nakonec šel za 170.000 kč, vzal si ho nějakej mlaďas z jihlavska, jak jsem sním kecal a vysvětloval mu kde co je na autě, tak působil že ho tuning bere a dokonce už mi ukazoval, že má s Nissanem další plány ohledně úpravtakže se těšte na příští rok
a soupeři třeste se
![]()
Vždy sem snil o cabriu, tak si ho teď koupím, asi to bude BMW E36, no ale už žádný takový projekt z toho neudělám, spíše se přikloním k stylingu a jen tak ladně ho upravím
Vitej v klubu!fufu píše:..... no nakonec šel za 170.000 kč, vzal si ho nějakej mlaďas z jihlavska, jak jsem sním kecal a vysvětloval mu kde co je na autě, tak působil že ho tuning bere a dokonce už mi ukazoval, že má s Nissanem další plány ohledně úpravtakže se těšte na příští rok
a soupeři třeste se
![]()