Mam eclipse rv 1990 4g63 Us verziu podvozok a karoseria uz neni v najlepsom stave a zohnal som eclipse rv 94 europsku verziu so zadretym motorom na kluke a mam v plane pouzit do tohoto auta moj starsi motor..Potrebujem vediet aky je medzi nimi rozdiel ci staci vymenit spodok motora zo starsieho do novsieho alebo musim vymenit komplet motor a ci je rozdiel v elektrike medzi americkou a europskou verziou
Diki
jestli oboje 4G63 tak jsou snad stejne? ten chrysleracky motor co se pak daval do eclipsu ma snad jine oznaceni
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
JonnY píše:samozrejme ze mal ine oznacenie. ale ten s tym nema nic spolocne.
hovori sa o prvej a druhej gen 4g63
osobne mylsím že nejideálnejsí by bylo přehodit jen spodek makovici nechat spolu s elektronikou stejnou - muj obecný pohled aplikovaný z jiných motoru, samozřejme to předpokládá že ty bloky jsou stejné ale v tomhle ti nejlépe poradí tabooo
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
tenkrat kdyz mel full.eclipse jeste kulatou eclu s 4G63 (rok 97) tak jsme o tom take premysleli a zjistivali. a verdikt je pro tebe asi takovej, ze je lepci vymenit celej motor, pac jak rika Beaver, starsi "revize" je lepci. Ma 6bolt kliku,novejsi 7bolt (srouby na setrvaku - podle toho bezpecne poznas o jakej motor se jedna) stary motory byly vyrobeny z kvalitnejsich materialu, pac na novejsi ecle muselo mitsu. celkem setrit (malem je dostala do krachu). Ale vic ti povi samozrejme Taboo pokud se tu ukaze. Ja osobne bych swapnul motor, je to jen 4valcova prdylka,tak to pujde v pohode. kazdopadne pokud je ten novejsi jen pridrenej na klice a jeste nebyla brousena, tak staci koupit šálky, nechat preliznout kliku, dobre to zajet a treba v te starsi ecle nekomu jeste dobre poslouzi.
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí