Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut.
Naposledy upravil(a) Fiesta dne 07 říj 2007 15:47, celkem upraveno 2 x.
VW PASSAT B5
fiesta, to je US verze? jo už to vidim v podpisu 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No to verim. Prachy samozrejme predem a doufej.MarauderZ28 píše:takže asi takhle nekupoval bych to kdybych nedoufal, že na tom nějakou kačku trhnu. Co tu říkám otevřeně už nikdy bych to neřešil svépomocí najal bych si firmu v usa co vše vyřídí za mě. Je to sice dražší, ale bez námahy a hlavně hned. Z týhle akce mám od května nervy v kýblu a až teď se to dalo do pohybu, hnus na max ...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Na kolik máro vyjde komplet přeprava takovymdlenc kontejnerem třeba zrovna z tý ameriky? A kam ti to pak dovalej, jen někam do přístavu, nebo přímo do ČR?
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
takže já objednal to nejdražší co jde neb k těm starostem co jsem už s tím měl nechci mít žádný další. Tedy je to přeprava door to door
u kámoše před barákem v NY naložej a u mě doma nebo kdekoli si prostě řeknu vyložej, cena je za kontajner na 2 auta + tam zbyde ještě trochu místa třeba na motory, převodovky, gumy atd - vidíte určo sami, v ceně jsou veškeré poplatky za přepravu, pojištění prostě vše krom cla a dph samozřejmě .... Cena 7000 usd

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
včem kopie...rozdil třeba že mam zavařene bočni olištovani,kufr a zadni kliky (dost prace)atd...a jestli mysliš potah na haupne ten jsem mel davno....jinak nevim co mame společne....mi se lišime od sebe dost.Cupra předni naraznik plastove mřižky jsem vyřezal a nahradil Tahokovem vepředu.... jine zadni lampy černe.atdFáboš píše:wsnw: nemůžu si pomoc, ale přijdeš mi malinko jako kopie Lewise, neber to nijak zle, ale přijde mi to tak.

Naposledy upravil(a) wsnw dne 07 říj 2007 17:57, celkem upraveno 2 x.
DOEMIX
no to me teda poser fakt pekny a ty kapesnicky fakt pekny za kolik se da sehnat takova kara tak od 150 nebo treba tak 200 v teto vybave
no to me teda poser fakt pekny a ty kapesnicky fakt pekny za kolik se da sehnat takova kara tak od 150 nebo treba tak 200 v teto vybave
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
prosimtě nejdřív si po sobě přečti co jsi napsal a pak to pošli, děkujimatt píše:DOEMIX

bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Ajfelo hlavně na to probe prosimtě nedávej WRC zástěrky, jo? 

co si o mě myslíš? Na to přijdou pikes peak spojlerykujon píše:Ajfelo hlavně na to probe prosimtě nedávej WRC zástěrky, jo?

Audi 80 cabrio
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
teda chlape...klobouk dolů. Sem začal pomalu i slintat. Šlo by mi poslat větší fotos...popřípadě co vš jsi na tom upravoval.DíkLukees píše:Fiesta píše:a jak vypadá teď???Lukees píše:Fiesta takhle nějak vypadal i můj když jsem ho kupoval
Inspiračka se vždy hodí....
Koukni na link v podpisu
VW PASSAT B5
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
To nevim co je, ale jestli je to něco podobnýho jak ty zástěrky, tak teda to bude mazecNeluška píše:co si o mě myslíš? Na to přijdou pikes peak spojlerykujon píše:Ajfelo hlavně na to probe prosimtě nedávej WRC zástěrky, jo?

rád bych se dostal přibližně na look tohodle pežotu a nebo týhle masakrální káry 

Audi 80 cabrio