Vylágrovaná klika

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

kámoš dělal výbrus na Probe - klika už nešla ani do motorárny neb i na 3-tí výbrus bylo málo matroše, tak sem mu dovezl kliku z vrakáče co vypadala vcelku mírně chytlá a opět to samý, věřím, že se keramikou dá nějaká ta setinka dohnat, ale v řádu desetin je dle mě vcelku velkej problém ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

futura

Příspěvek od futura »

To Kentoya, jaky mas zkusenosti s opravou tvrdochromem, pry existuje mounost, ze se to bude loupat, sice mala, ale melo by to dost fataklni nasledky. Pokud prebrouseni a vetsi lagry, tak pravdepodobnost poruchy tohoto stylu prakticky vyloucena. Jaky reseni zvolit?

kentoya

Příspěvek od kentoya »

futura píše:To Kentoya, jaky mas zkusenosti s opravou tvrdochromem, pry existuje mounost, ze se to bude loupat, sice mala, ale melo by to dost fataklni nasledky. Pokud prebrouseni a vetsi lagry, tak pravdepodobnost poruchy tohoto stylu prakticky vyloucena. Jaky reseni zvolit?
osobně jsem kliku s tvrdochromem v ruce neměl a obavy si myslím že jsou opodstatněné pokud to dělá někdo kdo neumí, jelikož jsem ze strojainy utekl tak už nvím přesně jaká je ideální tlouštka tvrdochromu aby s ním nebyly problémy, ale víceméně se používá takřka na všechny pístnice apod a drží i když je poškrábanej, a proto aby se předešlo možným problémům se začalo dělat a používat nanášení keamiky, jelikož je taky tvrdá a velice otěruodolná, ale zkušenost taky osobně nemám chci to řešit tuto zimu vím kde to dělají a chci taky vyzkoušet keramiku na turbech
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

futura

Příspěvek od futura »

U toho tvrdochromu mi bylo receno, ze jsou schopny nanaset presne definovanou vrstvu, ze se to pouziva nejvic na vymezeni vuli treba na ulozeni lozisek, asi je nelepej Loctitem a asi by to bylo unosny i na rotujici veci treba pod gufero, kde zatez nebude velika. Asi nebudu riskovat a zvolim klasicky brouseni a vetsi lagry, o keramice vubec neuvazuju, asi by me vysla vic, nez celej motor.

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“