A to nene, já řekl, že dostaneš od Toma do řepy, nic vícbiohazard píše:to Speedy nas navedTommy1978 píše:Toste posral dost coste riknul teťbiohazard píše: a to já mu je vymlátilm,až konečně přijede na Řepy jak sliboval![]()
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
lhářiSPEEDY píše:A to nene, já řekl, že dostaneš od Toma do řepy, nic víc
vypodvodniko !!biohazard píše:lhářiSPEEDY píše:A to nene, já řekl, že dostaneš od Toma do řepy, nic víc
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
a to neneSPEEDY píše:vypodvodniko !!biohazard píše:lhářiSPEEDY píše:A to nene, já řekl, že dostaneš od Toma do řepy, nic víc
... za chvíli nás někdo bude prudit za OTčka
Tak nahoď aktuální foto Seata a bude to v klidu 
by mě půlka fora zařekla kvůli spoileruSPEEDY píše:Tak nahoď aktuální foto Seata a bude to v klidu
pokud na jaře vyjde muj menší plán,to se hned pochlubim,než tam něco nabastlim
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale hovno voe ukaž mazlikabiohazard píše:by mě půlka fora zařekla kvůli spoileruSPEEDY píše:Tak nahoď aktuální foto Seata a bude to v klidu![]()
pokud na jaře vyjde muj menší plán,to se hned pochlubim,než tam něco nabastlim
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 
až toho jarního kdyžtakTommy1978 píše:Ale hovno voe ukaž mazlikabiohazard píše:by mě půlka fora zařekla kvůli spoileruSPEEDY píše:Tak nahoď aktuální foto Seata a bude to v klidu![]()
pokud na jaře vyjde muj menší plán,to se hned pochlubim,než tam něco nabastlim![]()
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Srabebiohazard píše:až toho jarního kdyžtakTommy1978 píše:Ale hovno voe ukaž mazlikabiohazard píše: by mě půlka fora zařekla kvůli spoileru![]()
pokud na jaře vyjde muj menší plán,to se hned pochlubim,než tam něco nabastlim![]()
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to přijde ještěbiohazard píše:ale mě tatínek nenadával do volůTommy1978 píše:No dyť tady seš skoro jak doma voebiohazard píše: jíro mi řikaj doma![]()
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
kreténe, ukaž mazlíka 
jo ale auto,ne že sem budeš dávat nějaky prasárnySPEEDY píše:kreténe, ukaž mazlíka
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak na něj volaj buchty voeSPEEDY píše:kreténe, ukaž mazlíka
-
thomaswilliams
- Kontaktovat uživatele:
f
jedna aktuální zevčereška mám na autě nový př světla komplet...a do nich xenony 8000 K včetně origo parkovaček do blinkrů tak jak to to auto má mít origo...je dovezený z USA
další upgrade budou xenony do čirých mlhovek
další upgrade budou xenony do čirých mlhovek
- Přílohy
-
- DSC00454.JPG (69.14 KiB) Zobrazeno 2903 x
-
thomaswilliams
- Kontaktovat uživatele:
-
thomaswilliams
- Kontaktovat uživatele:
snad budou do konce týdne...a ještě chci do mlhovek parkovačkyTommy1978 píše:JJ xenony do mlhovek chci taky
tahle vyvalená réza ve švýcarsku na aukci v rozmezí 150000 až 200000kč..habitat3 píše:vrtasek:
kolik stoji takhle vyvalena..?!
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak ta cena je docela paradnivrtasek píše:tahle vyvalená réza ve švýcarsku na aukci v rozmezí 150000 až 200000kč..habitat3 píše:vrtasek:
kolik stoji takhle vyvalena..?!
to netuším......je to aukce jako od pojištoven,....nám ty auta nabízí jeden čech kterej tam dobívá.....a cenu na kterou to vyjde nepovim..sám jí ještě neznamhabitat3 píše:tak ta cena je docela paradnivrtasek píše:tahle vyvalená réza ve švýcarsku na aukci v rozmezí 150000 až 200000kč..habitat3 píše:vrtasek:
kolik stoji takhle vyvalena..?!. Ty aukce jsou verejny a nebo je to neco jako aukro..?!Oprava prijde cca na kolik..?!
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
OK diky..Prave by me zajimala cena ty opravy,az to budes vedet dal bys mi pak echo.?!Nebo klido po sz.Prave znam ceny akorat oprav tukancu atd,ale tohoto bych si netroufal rict..vrtasek píše:to netuším......je to aukce jako od pojištoven,....nám ty auta nabízí jeden čech kterej tam dobívá.....a cenu na kterou to vyjde nepovim..sám jí ještě neznamhabitat3 píše:tak ta cena je docela paradnivrtasek píše:tahle vyvalená réza ve švýcarsku na aukci v rozmezí 150000 až 200000kč... Ty aukce jsou verejny a nebo je to neco jako aukro..?!Oprava prijde cca na kolik..?!
![]()
![]()
![]()
-
provocation
- Kontaktovat uživatele: