Kdo vyrobí nápis?
Kdo vyrobí nápis?
zajímalo by me, kde mi vyrobí nápis, jako je třeba označení vozu vzadu na kufru, nebo treba takovej ten napis coupe a tak. proste to plastovy chromovany.. nemusi to byt ani chromovany. nevite?
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
Re: Kdo vyrobí nápis?
Chromovaný 3D písmenka a číslice se dají normálně koupit. Viděl jsem to v jednom tunig e-shopu, ale už nevím ve kterém.bóďa píše:zajímalo by me, kde mi vyrobí nápis, jako je třeba označení vozu vzadu na kufru, nebo treba takovej ten napis coupe a tak. proste to plastovy chromovany.. nemusi to byt ani chromovany. nevite?
Honda Civic EG4
- Stoobi
- Kontaktovat uživatele:
jo, dá se to v pohodě laserem, viz třeba tady moje logo. Samozřejmě jdou i různé hloubky, apod. Tohle je jen ukázka. A cena se odvýjí od poštu kusů, pokud bys chtěl pouze jeden kus, tak pokud dodáš návrh ve vektoru, tak si týpek účtuje 200,- za zpracování a pak tuším 1,50,- za centimetr čtverečný. Tady je telefon: 777 332 606. Je to v Hradci Králové...
Mazda MX-3 V6 1.8 24V 98kW/133PS
- NiMMiC
- Kontaktovat uživatele:
mam moznost cokoliv napalit na laseru, treba z 1mm nerezky... brousene,lekle,matne... tak pokud bys mel zajem muzeme se na cene domluvit... 

EVERBODY LIES
Škoda Felicia 00' 1,3MPi - daily car
Aprilia RSV 1000 02' - for fun > Ducati M900i.e. (NA PRODEJ)
Husaberg FE 450e - žiju svůj sen
+ Hyundai H100 - nesmrtelný pracant a služebník (NA PRODEJ) > Fiat Ducato maxi 2.8D
Škoda Felicia 00' 1,3MPi - daily car
Aprilia RSV 1000 02' - for fun > Ducati M900i.e. (NA PRODEJ)
Husaberg FE 450e - žiju svůj sen
+ Hyundai H100 - nesmrtelný pracant a služebník (NA PRODEJ) > Fiat Ducato maxi 2.8D
no a nevite nekdo, jestli by se dal vypadlit treba znaku renaultu? je totiz plastickej, jak je to tam jakoby pres sebe a hlavne uprostred je vytazenej,..
Všechno jde
Loga jsem na CNC pálil jak o život 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
1) Musíš mít obrázek
2) Ten obrázek musí být převeden do vektoru
2) Ten obrázek musí být převeden do vektoru
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
no a jako jak mam udelat ten nakres? vubec netusim,.. aby se to potom vypalilo plasticky nebo tak?? v jakym programu se to vubec dela? nechci se prehlasovat, Bóďa
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
nikdo nevi?NeviM píše:no a jako jak mam udelat ten nakres? vubec netusim,.. aby se to potom vypalilo plasticky nebo tak?? v jakym programu se to vubec dela? nechci se prehlasovat, Bóďa
Ne.bóďa píše:nikdo nevi?
-
- Kontaktovat uživatele:
No, taky jsem shanela znaky bertoneho, a ty jsou k mani snad jen na puntu kabriu, na to abych to z nejakyho ukradla, na to nemam kulky a na vrakaci nemaji.
To logo je 3D, gravirovani taky pekny ale nevypadalo by to jako original mno...
To logo je 3D, gravirovani taky pekny ale nevypadalo by to jako original mno...
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between