Felicie uprava nárazníku

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
Rabbit-IC

Felicie uprava nárazníku

Příspěvek od Rabbit-IC »

Ahojte mam par problemku a potřebuju se poradit chtěl bych si seriový nárazník z feldy 98 a novější(kulate mehovky) předělat tedy zahladit plastovou lištu a okolo melhovek misto těch krytek aby to bylohladke a byli jen ty díry na mlhovky

1.co k tomu potřebuju
2.jak se to dělá :-)
je to plast tak nevim asi nějaka laminátovací souprava a nějaky kyt že ?

jinak chci pak cely narazník přestříkat do plniče a znovu nechat nalakovat musím se teho puvodního bileho laku zbavit domrtě nebo stačá jen přebrousit
Obrázek
Škoda felicie 1.3MPI-začínající tuning

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Lepší než tam cpát laminát je lepší to nechat zavařit zase plastem (měli by snad umět tam, kde opravujou-vaří plastový nárazníky a součásti).

Na původní lak určitě stříkat lze, celej ho sundávat nemusíš (jen pokud by se loupal nebo tak něco, tak je lepší ho zlikvidovat komplet).
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Rabbit-IC

Příspěvek od Rabbit-IC »

o díky udělám to tak a jště mám dotazek mam nárazník jinej je to atestovany od elis tuning plastu a na boku mi praskl jak ho zptavit ? je to tady tenhle http://nahrajobrazek.cz/view_image/a3d8c1909/1.jpgca je prasky jak je to kolečko jinak je to laminát nějake spolehlive řešení děkuji
Obrázek

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

ten lamino naraznik krasne zpravis laminem,.. normalne ho sundej a zespoda kde je to praskly tak to prebrus nejakym hrubym smirglem a muzes tam placnout 2-3 vrstvy platna a prosytit pryskyrici. a potom treba sezhora jeste do ty praskliny nalej trochu pryskyrice a vykytuj a prebrus..
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

Rabbit-IC

Příspěvek od Rabbit-IC »

jj supr díky a doporučil bys mi nějakou laminátovací asadu nebo nějaky eshop ?
Obrázek

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

no ja nevim, ja zatim pouzival normalni lamino sady z drogerie a vsechno jsem s tim udelal, da se koupit i zvlast pryskyrice a platno...
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“