BMW pics (opatrne!)
Moderátor: T-O-M
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
NikomuSpajky píše:Komu si napsal nakonec?Ilegaltuner píše:už mám foto na plochu

to EU_CZE_KILLER:
Tu kůži si najdi na e-bay.de je to Autobra taky jí tam mám koupenou, už se těším až mi v prosinci příjde

U nás jsem to na bmw prodávat neviděl.
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
koukám že je někdo ulítlý stejně jako já.EU_CZE_KILLER píše:Pricemz kdyz koukam na ty fotky tak by me zajimalo jestli nekdo nevi kde sehnat tendle ten povlak na haubnu, jeden covek co byl na BIG BMW to ma na touringu taky a prej to sehnal na ebay, tak jen jestli to nemaj nekde normalne v cechach, jestli uplnou nahodou nekdo nevi
http://www.uberbmw.net/gallery/albums/h ... G_0015.jpg

a u nás to jde koupit taky. za 2500kč a jaká je to kvalita ale nevím
http://www.e-tuning.cz/index.php/cPath/ ... 98bf975ce9
a ještě to prodává někajá firma v třinci? za 3600kč.

Re: BMW pics (opatrne!)
kůži na íbeji
zejtra dražim jednu mácovi 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
no nejsem zrovna ulitlej, ale zaujme to zajiste, ale ja to spis potrebuju z praktickeho hlediska, lak na haubne se mi po par srazkach s hmyzem zacina odlupovat lak no, ale 2500 je pro me moc, skoda, sem mysel ze to bude jen nejaka guma nebo neco za par stovekbergos píše:koukám že je někdo ulítlý stejně jako já.![]()

323ci
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
mně to na e-bay vyšlo něco lichce přez litr i s dopravou, ale ještě to nemám doma.EU_CZE_KILLER píše:no nejsem zrovna ulitlej, ale zaujme to zajiste, ale ja to spis potrebuju z praktickeho hlediska, lak na haubne se mi po par srazkach s hmyzem zacina odlupovat lak no, ale 2500 je pro me moc, skoda, sem mysel ze to bude jen nejaka guma nebo neco za par stovekbergos píše:koukám že je někdo ulítlý stejně jako já.![]()
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
tím ulítlý jsem myslel to kupíno, tmavé kola s leštěným límcem + deka na kapotě na světlém autě.EU_CZE_KILLER píše:no nejsem zrovna ulitlej, ale zaujme to zajiste, ale ja to spis potrebuju z praktickeho hlediska, lak na haubne se mi po par srazkach s hmyzem zacina odlupovat lak no, ale 2500 je pro me moc, skoda, sem mysel ze to bude jen nejaka guma nebo neco za par stovekbergos píše:koukám že je někdo ulítlý stejně jako já.![]()

pane tom vy nevíte jak bude gabrio vypadat příští rokT-O-M píše:stajlyng dost pane máca, na gabriu by béžová nevyniklamáca píše:a ja to uz mam na pristi sezonu objednanyTweety píše:Někomu se to líbí...někomu nikoliv. Co se týká praktičnosti, je to jistě fajn věc. Já bych si to i přes to na auto nedalnevite jestli to nedelaji i v bezovy, nebo bily?

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
to ne, k nám než dorazej ty novinky ze severu, tak to chvíli trvá, jestli vůbecBALI píše:pane tom vy nevíte jak bude gabrio vypadat příští rokT-O-M píše:stajlyng dost pane máca, na gabriu by béžová nevyniklamáca píše:a ja to uz mam na pristi sezonu objednanynevite jestli to nedelaji i v bezovy, nebo bily?

- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
CHCI kdy mi to objednasbergos píše:tím ulítlý jsem myslel to kupíno, tmavé kola s leštěným límcem + deka na kapotě na světlém autě.EU_CZE_KILLER píše:no nejsem zrovna ulitlej, ale zaujme to zajiste, ale ja to spis potrebuju z praktickeho hlediska, lak na haubne se mi po par srazkach s hmyzem zacina odlupovat lak no, ale 2500 je pro me moc, skoda, sem mysel ze to bude jen nejaka guma nebo neco za par stovekbergos píše:koukám že je někdo ulítlý stejně jako já.![]()
a ještě to prodává někajá firma v třinci? za 3600kč.jinak je to hodně kvalitní koženka a mne to vyšlo i s dopravou z němec na 750kč.

323ci
koukam, ze tiskovej mluvci promluvilT-O-M píše:to ne, k nám než dorazej ty novinky ze severu, tak to chvíli trvá, jestli vůbecBALI píše:pane tom vy nevíte jak bude gabrio vypadat příští rokT-O-M píše: stajlyng dost pane máca, na gabriu by béžová nevynikla

T-O-Me nemáš někde v zásobách wallpaper E9 pls??? nejlíp widescreen 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
hustota !!!
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- Ilegaltuner