bych se na to vybod, dyt ten skrabanec je taky tuningIlegaltuner píše:jj v lakovněT-O-M píše:Black optiknárazníček v lakovně?

Moderátor: T-O-M
Se mi ještě vysmála do ksichtu ta fotka je po nehoděEU_CZE_KILLER píše:bych se na to vybod, dyt ten skrabanec je taky tuningIlegaltuner píše:jj v lakovněT-O-M píše:Black optiknárazníček v lakovně?
a chudak holka, z toho urcite mela sok, nebo se tam tak culila po tej nehode? mel si ji hodit do reky
hmmm ta ma teda naturu, bych se ji taky vysmal az by vylejzala z vody po mem zasahuIlegaltuner píše:Se mi ještě vysmála do ksichtu ta fotka je po nehoděEU_CZE_KILLER píše:bych se na to vybod, dyt ten skrabanec je taky tuningIlegaltuner píše: jj v lakovněa chudak holka, z toho urcite mela sok, nebo se tam tak culila po tej nehode? mel si ji hodit do reky
![]()
Až tam bude Hartge, žádám jednu fotku na pěknym místě na wallpaperIlegaltuner píše:Tak dioda se mi už rozsvítilatakže světla jsou 100%
Co se kol týče tak v reálu je to na braytonach super,ale i hartge jsou gut.
Stejně tam ty hartge dám,už mám kupce na braytony tak jestli to vž´ýjde tak do týdne tam jsou zas hartge![]()
Mně se hlavně líbí,že ty kola jsou takové kontroverzní