Podle me sprintyV12 píše:Tiger.s a za copak ten poharek je??
Sprinty do 2litrůV12 píše:Tiger.s a za copak ten poharek je??
No jedezvooky píše:no tigra litala slušne, to jsem koukal....ja sem dolital no
No taky bych tam spoustu aut pojel kdyby mi to jelo jak melo....Tiger.s píše:No jedezvooky píše:no tigra litala slušne, to jsem koukal....ja sem dolital noSem stašně rád že sem dai i to 200sx
![]()
Věř mi že to opravdu nebylo tím že bych se tě bál to nezvooky píše:to asi hodne lidi protoze neveřili že ten vrak co jsem dovezl na tom vleku pojede...no jel na začatku ale na pristí rok bude v novym aute a lehčím takze to treba pojede lipTiger.s píše:Chtěl sem si stebou dát sprint ale pak sem na to nějak zapoměl
Jávím že to netvrdíš ...Sem zvědavej co omu bude na jaře přijedeš s trojkou bo ten motor bude už ve dvojce?zvooky píše:heh netvrdim že ses mě bal, to je nesmysl...nevim ješte, nemam čas se tomu ted věnovat...ale snad se nejaky najde a zjistim to...
Doufám že ti to výjde držím palcezvooky píše:No chtel bych ho mit už ve dvojce co mam v avataru ale.....nejak na to nemam fakt čas tak nevim
Se snaž jinak mám tu video mojí tigi ve chvíli když sem zjistil že mám k.o saharuzvooky píše:to určite je...ale treba se k tomu dokopu...chtel bych na jaře vyjet...
Není nemám jinou saharuzvooky píše:nooo pekny, tak uz je opraveno ne?