Luke_TDI píše:Krasne poledne. Ja uz dneska auto splachnul na vapce protoze ted delame u jednoho baraku a je tam strasne bahna tak jedina cista cast auta byla klika kterou myla moje ruka takze to uz potrebovalo
No jeste pores par drobnost jako napinaci kladku rozvodaku co ti zere remen pak to cidlo teploty vody pak odvetrani motoru bo to neni ok ze ti tak jde olej prez turbo a hlavne regulaci turba bo to je hnus jak to spatne reguluje asi vymenit hadicky, pak zkusit jestli neni zatuhla tycka nebo vadny ventil regulace potom to bude zase supr auticko
http://WWW.TDIfun.cz" onclick="window.open(this.href);return false; - chiptuning,mereni vykonu na valcove zkusebne. tel.608020164
Luke_TDI píše:Krasne poledne. Ja uz dneska auto splachnul na vapce protoze ted delame u jednoho baraku a je tam strasne bahna tak jedina cista cast auta byla klika kterou myla moje ruka takze to uz potrebovalo
tak to jsem tě včera viděl okolo 10:30 u autobusáku v Havířově.. jsem si říkal že takové prasátko to nebudeš ty... ale jak tak čtu tak jsi
JJ taky jsem te videl a jak jsem prijizdel k rondlu si rikam kurde hlava kulata jak aladim a nakonec jsi to byl ty Kdybys mavnul tak jsem te mohl hodit do skoly kam jsi predpokladam smeroval
Dimec :
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
tak to jsem tě včera viděl okolo 10:30 u autobusáku v Havířově.. jsem si říkal že takové prasátko to nebudeš ty... ale jak tak čtu tak jsi
JJ taky jsem te videl a jak jsem prijizdel k rondlu si rikam kurde hlava kulata jak aladim a nakonec jsi to byl ty Kdybys mavnul tak jsem te mohl hodit do skoly kam jsi predpokladam smeroval
určitě budou psát jak jsou dobrý klub, že díky nim se ve světě tuningu ani Moravskoslezský kraj neztratí... v podstatě je to pravda... ta černá Calibra od pana vrchního opravdu "upoutá" pozornost asi všech
Aladin píše:určitě budou psát jak jsou dobrý klub, že díky nim se ve světě tuningu ani Moravskoslezský kraj neztratí... v podstatě je to pravda... ta černá Calibra od pana vrchního opravdu "upoutá" pozornost asi všech
Ta s duplexem v zadu ?
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
No pokud je zavada sporadicka tak se smaze po 40 startech sama...samozrejme behem toho intervalu nesmi byt vyvolana znova. 200kc je dobra cena takovou si davam i ja za komplet diag i s ctenim KM a nakym lazenim treba davky EGR a nakych drobnosti co se vagem da.Mam 607.2 CZ uvazuji jit do 704, jinak cteni KM ze vsech EDC15 jednotek uz pro me neni problem, dokonce je i lehce poupravit.
http://WWW.TDIfun.cz" onclick="window.open(this.href);return false; - chiptuning,mereni vykonu na valcove zkusebne. tel.608020164
Luke_TDI píše:JJ lehce upravovat viz cislo moji jednotky TDIfun technologi
JJ je to takova trochu ochrana pro nake smejdy co se dostanou k memu softu tak aspon z toho budou docela zmateni kdyz nevi ani verzi ani cislo Bosch proste nic.Jak jsem byl prekvapen kdyz felda dorazil s mojim softem v pasiku. Jen ja zjistil odkud vitr vane .Uz jsem po tom smejdovi co to ukrad opravoval par jednotek a par aut kde natropil takovy maras no proste hnus...
Sly píše:Jsem si jen tak z prdele dneska rano v praci vyfotil svou pracovni plochu pri rutinni kontrole portugalske site Optimus
kuva igor z toho ti za chvili hrabne..... najdi si nejakou normalni praci
Jeste ted to z domu dodelavam
Jinak to co vidite na poslednim screenshotu je odsnoopovany a zakodovany telefonni hovor. Vsechny porty krome 22, na kterem bezi ssh a to me nezajima. Tohle je jsem chytal tusim na voice (TNT) serveru Nekdy si pripadam jak v Matrixu
Naposledy upravil(a) Sly dne 28 říj 2007 13:52, celkem upraveno 1 x.