Luke_TDI píše:Kurnik ale ja nevim jak bych dodelal to razeni pod volantem jinak se mi jako libi dost!
To jsou blinkry a tempomat, řazení máš na volantu. To se překope .
Naposledy upravil(a) Indi dne 01 říj 2007 08:30, celkem upraveno 1 x.
Nikdy se nevzdávat.Nikdy neříkat nikdy a občas je potřeba začít znova.
1.9 TDI PD, HW-INDI, SW-by TDIfun 190kW/518Nm
Možnost úprav, údržby a diag. Audi,VW,Škoda,Seat. tel.:602 744 182, Po-Pá, 9:00-17:00 http://www.tdigarage.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dneska probehla vymena trysek za vetsi + novy soft uzpusobeny dle mych predstav. Tim jsem vyresil dve mouchy provedla se udrzba motoru a pridala ohradka koniku Kdyz jsme vytahli stare trysky tak jsem docela cumel co to je za hnus a jsem rad ze mam nove. Zitra za svetla uvidim jestli se drzim hesla NO SMOKE NO FUN a podle toho kdyz tak jeste poresime softik Kazdopadne uprava odhalila par nedostatku ktere je treba poresit a zakoncit turbem z PD 96kw
Tim chci podekovat dimecovi za jeho sluzby a ochotu s mym neustalim otravovanim. Urcite jsme spolu moje auto neresili naposledy
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Luke_TDI píše:Dneska probehla vymena trysek za vetsi + novy soft uzpusobeny dle mych predstav. Tim jsem vyresil dve mouchy provedla se udrzba motoru a pridala ohradka koniku Kdyz jsme vytahli stare trysky tak jsem docela cumel co to je za hnus a jsem rad ze mam nove. Zitra za svetla uvidim jestli se drzim hesla NO SMOKE NO FUN a podle toho kdyz tak jeste poresime softik Kazdopadne uprava odhalila par nedostatku ktere je treba poresit a zakoncit turbem z PD 96kw
Tim chci podekovat dimecovi za jeho sluzby a ochotu s mym neustalim otravovanim. Urcite jsme spolu moje auto neresili naposledy
Nj jen se musi opravit nedostatky!!!!Aby to pak nedopadlo pro turbo spatne.Kazdopadne setri na 96PD bo tohle je fakt k nicemu.Zaklad mas uz vstriky to je dobre.
http://WWW.TDIfun.cz" onclick="window.open(this.href);return false; - chiptuning,mereni vykonu na valcove zkusebne. tel.608020164
Tak bohuzel jeste to tak lehce nezkonci.Luke ma v planu jit do vetsiho turba co mu jen a jen schvaluji, takze opet dalsi verze softu. Zatim aspon jdi do VNT15 at to ma kapku grady a pak tam supnem GT1749VA a tlak 1.5 baru.Snad mas hadice v slusnem stavu aby to neroztrhalo pri 220km/h to uz jsem u jednoho zazil ale porad me rozciluje ze chce aby to hulilo!!!!
http://WWW.TDIfun.cz" onclick="window.open(this.href);return false; - chiptuning,mereni vykonu na valcove zkusebne. tel.608020164
dimec píše:Tak bohuzel jeste to tak lehce nezkonci.Luke ma v planu jit do vetsiho turba co mu jen a jen schvaluji, takze opet dalsi verze softu. Zatim aspon jdi do VNT15 at to ma kapku grady a pak tam supnem GT1749VA a tlak 1.5 baru.Snad mas hadice v slusnem stavu aby to neroztrhalo pri 220km/h to uz jsem u jednoho zazil ale porad me rozciluje ze chce aby to hulilo!!!!
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
dimec píše:Tak bohuzel jeste to tak lehce nezkonci.Luke ma v planu jit do vetsiho turba co mu jen a jen schvaluji, takze opet dalsi verze softu. Zatim aspon jdi do VNT15 at to ma kapku grady a pak tam supnem GT1749VA a tlak 1.5 baru.Snad mas hadice v slusnem stavu aby to neroztrhalo pri 220km/h to uz jsem u jednoho zazil ale porad me rozciluje ze chce aby to hulilo!!!!
No smoke, no fun!!!
jak krasny je pohled do zpetneho zrcatka pri 180 kmh
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Jo a zapomel jsem dodat ze i kdyz jsem to necekal tak normalni jizdou mi klesla spotreba a to dost rapidne. Musim vyjet par nadrzi abych mohl porovnat ale zatim to vypada ze to dela skoro litr. Holt nove trysky jsou nove trysky. To co jsem mel uz ani trysky nebyly to spis tam tu naftu curalo nez prasilo.
nn tak to neni ono to samozrejme zere vice kdyz tomu davas ale normalni jizdou spotreba klesla. A prisuzuju to hlavne novym tryskam ktere proste s naftou delaji to co maji! Ty stare trysky uz to meli za sebou! A trasu kterou jezdim denne coz je z domu do karvine tak jsem jezdil vzdycky kolem 5,7 a ted jsem to jel dvakrat a vyslo to pokazde pod pet.
Jak jsem napsal musim vyjet par nadrzi abych mohl rict ze to tak opravdu je, takze to nechme stranou tu spotrebu a az budu vedet jak to opravdu je tak poreferuju