Praha 6
pán zakladatel mě označil jako nežádoucího ale to sem nepatří nehledě na to že mě to strašně mrzí páč to bude skvělý klub no ale co nadělám hlavně už netuním )))biohazard píše:a důvod?
Seat Toledo 1.9. TDi 81,5 Kw MAGNUS
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
- benga
- Kontaktovat uživatele:
tebe nikdo jako nežádoucího neoznačil to kecáš ale pomlouváš mě kde mužeš tak nedělej že seš vždycky nejlepší pane honzo 013HONZA_013 píše:pán zakladatel mě označil jako nežádoucího ale to sem nepatří nehledě na to že mě to strašně mrzí páč to bude skvělý klub no ale co nadělám hlavně už netuním )))biohazard píše:a důvod?
Naposledy upravil(a) benga dne 28 říj 2007 19:48, celkem upraveno 2 x.
Audi A4 Cabrio 2.5Tdi 120kw +Drift car BMW E36 Compact 
s
Hele kluci máme uplne bezvadný členy v Clubu a bengac ti to potvrdí...Ten club nemá chybu tet se porádne rozjíždíme počkej te na ty káryyy ..... "Sejdme se na tuning capu píčo......"
- benga
- Kontaktovat uživatele:
Re: s
jjj maniacu ja zatím 15 celkem v poho klub a v poho kluci v poho holki prostě fajnová partaSANCHO píše:Hele kluci máme uplne bezvadný členy v Clubu a bengac ti to potvrdí...Ten club nemá chybu tet se porádne rozjíždíme počkej te na ty káryyy ..... "Sejdme se na tuning capu píčo......"
no neneSANCHO píše:Hele kluci máme uplne bezvadný členy v Clubu a bengac ti to potvrdí...Ten club nemá chybu tet se porádne rozjíždíme počkej te na ty káryyy ..... "Sejdme se na tuning capu píčo......"
a už máte stránky?benga píše:jjj maniacu ja zatím 15 celkem v poho klub a v poho kluci v poho holki prostě fajnová partaSANCHO píše:Hele kluci máme uplne bezvadný členy v Clubu a bengac ti to potvrdí...Ten club nemá chybu tet se porádne rozjíždíme počkej te na ty káryyy ..... "Sejdme se na tuning capu píčo......"
bohužel nejsem porodce, no commentbenga píše:tebe nikdo jako nežádoucího neoznačil to kecáš ale pomlouváš mě kde mužeš tak nedělej že seš vždycky nejlepší pane honzo 013HONZA_013 píše:pán zakladatel mě označil jako nežádoucího ale to sem nepatří nehledě na to že mě to strašně mrzí páč to bude skvělý klub no ale co nadělám hlavně už netuním )))biohazard píše:a důvod?a já zapoměl ty seš vlastně ten porotce Re5pect jak si minule říkal vid
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
Re: Praha 6
bengáči neřeším tě, ani tuning už neřeším sem v poho a v klidu ))) ale speciálně k§li tobě se příští rok pojedu podivat na sraz kde v tuning cupu budeš stát už několikrát si říkal co a jak a co uděláš tak sem zvědav
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
akorát zlatý stránky zdarma od O2biohazard píše:a už máte stránky?benga píše:jjj maniacu ja zatím 15 celkem v poho klub a v poho kluci v poho holki prostě fajnová partaSANCHO píše:Hele kluci máme uplne bezvadný členy v Clubu a bengac ti to potvrdí...Ten club nemá chybu tet se porádne rozjíždíme počkej te na ty káryyy ..... "Sejdme se na tuning capu píčo......"
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
etě by mě zajímalo jak sem tě pomluvil ale to je jedno vcelku, jen sem řek že nevěřím tomu že to auto uděláš ....by mě zajímalo kdo to o tobě neřiká asi členové tvého klubu pane vedoucí
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
jo jo STS Chvojkovice zřejmě slušný oddíl ))
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
uvidíme příští rok ale kůli bengáčovi se pojedu juknout )))
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
nevim proč,ale přijde mi,že trpíš samomluvoubenga píše:jjj maniacu ja zatím 15 celkem v poho klub a v poho kluci v poho holki prostě fajnová partaSANCHO píše:Hele kluci máme uplne bezvadný členy v Clubu a bengac ti to potvrdí...Ten club nemá chybu tet se porádne rozjíždíme počkej te na ty káryyy ..... "Sejdme se na tuning capu píčo......"
btw.:kdo může zjistit IP???
sw20
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- benga
- Kontaktovat uživatele:
ty víš moc dobře kde mě pomlouváš ještě předtím když si chodil z verčou tak smě pomlouval ty na benzíně všichni na benzíně mě to odsouhlasily a laskavě do mí rodiny se neser jeti to jasný .......HONZA_013 píše:etě by mě zajímalo jak sem tě pomluvil ale to je jedno vcelku, jen sem řek že nevěřím tomu že to auto uděláš ....by mě zajímalo kdo to o tobě neřiká asi členové tvého klubu pane vedoucí
- benga
- Kontaktovat uživatele:
laskavě když se tady do mě navážíš cosi dokazal ty auto sis koupil takový jaký je nic sis natom neudělal a i muziku ti od redmena ti musela koupit verča já si aspon natom autě něco udělám a nedávám to všechno firmám jako ty ...................HONZA_013 píše:jo jo STS Chvojkovice zřejmě slušný oddíl ))
sancho 213.220.209.219schade.fan píše: btw.:kdo může zjistit IP???
benga 213.220.221.211
tak to je jasný, byl u rodičů na kompu o 12 baráků dál a bydlej asi v devátým patřehomer01 píše:sancho 213.220.209.219schade.fan píše: btw.:kdo může zjistit IP???
benga 213.220.221.211
VW - Very Wonderful
Bengáči tohle komentovat nebudu promiň pokud ti jde o muzuku verče sem řek ať si jí vyndá nechtěla prej to je dátrek či co řikala tak do toho se neserbenga píše:laskavě když se tady do mě navážíš cosi dokazal ty auto sis koupil takový jaký je nic sis natom neudělal a i muziku ti od redmena ti musela koupit verča já si aspon natom autě něco udělám a nedávám to všechno firmám jako ty ...................HONZA_013 píše:jo jo STS Chvojkovice zřejmě slušný oddíl ))
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz