HONZA_013 píše:jo jo STS Chvojkovice zřejmě slušný oddíl ))
laskavě když se tady do mě navážíš cosi dokazal ty auto sis koupil takový jaký je nic sis natom neudělal a i muziku ti od redmena ti musela koupit verča já si aspon natom autě něco udělám a nedávám to všechno firmám jako ty ...................
Bengáči tohle komentovat nebudu promiň pokud ti jde o muzuku verče sem řek ať si jí vyndá nechtěla prej to je dátrek či co řikala tak do toho se neser
PS: NEmusela kupovat já jí do toho nenutil fíš ale to neřeš to není tvoje věc
HONZA_013 píše:etě by mě zajímalo jak sem tě pomluvil ale to je jedno vcelku, jen sem řek že nevěřím tomu že to auto uděláš ....by mě zajímalo kdo to o tobě neřiká asi členové tvého klubu pane vedoucí
ty víš moc dobře kde mě pomlouváš ještě předtím když si chodil z verčou tak smě pomlouval ty na benzíně všichni na benzíně mě to odsouhlasily a laskavě do mí rodiny se neser jeti to jasný .......
no jasně já tě pomlouval a myslíš že zbytek na benzině tě nepomlouval co
HONZA_013 píše:etě by mě zajímalo jak sem tě pomluvil ale to je jedno vcelku, jen sem řek že nevěřím tomu že to auto uděláš ....by mě zajímalo kdo to o tobě neřiká asi členové tvého klubu pane vedoucí
ty víš moc dobře kde mě pomlouváš ještě předtím když si chodil z verčou tak smě pomlouval ty na benzíně všichni na benzíně mě to odsouhlasily a laskavě do mí rodiny se neser jeti to jasný .......
no jasně já tě pomlouval a myslíš že zbytek na benzině tě nepomlouval co
hlavně že ti to tam všichni odsouhlasili tak si tam taky tu benzinustrčte všichni doprdele
To benga: jo jinak máš pravdu muzika je od redmenna (www.re5pect.cz) a myslím si že Ráďa odvedl kvalitní práci a na poslech to hraje skvěle a sem rád že tu muziku dělal on a vymyslel kvalitní zástavbu kde byly zkoubené tři podmínky cena, kvalita a výkon.
HONZA_013 píše:jo jo STS Chvojkovice zřejmě slušný oddíl ))
laskavě když se tady do mě navážíš cosi dokazal ty auto sis koupil takový jaký je nic sis natom neudělal a i muziku ti od redmena ti musela koupit verča já si aspon natom autě něco udělám a nedávám to všechno firmám jako ty ...................
banga, firmám to honza nedává, o tý muzice honza vůbec nevěděl a nechávala to dělat verča. a mimochodem honza si na tom autě taky dokáže udělat věci sám... nechápu, proč se tu nesmyslně hádate...
Berry : hele nejel,byl jsem nějak vylitej a necejtil jsem se na řízení ale jinak v běchovicích je jedna scirocco rodina,maj jich na dvoře 8 včetně mého byvalého