Vtipy sem (nový thread) !!!!!
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hustý provoz ve městě. Babička vyskočí na cestu a srazí ji s hlasitým řevem gum Ferrari, do něj zezadu napere Porsche, do něj AstonMartin, do něj Jaguar, do něj BMW, Mercedes, a na konci z mírně nabouraného Jeepu vystoupí maník a při pohledu na Vybuchující hromadu předraženého kovu povídá: "Nevím jaký život měla, ale odešla s parádou..."
✠Luftwaffle✠
> Pepíček vejde do ložnice a vidí jak si to rodiče rozdávaj v
> posteli.Otec se zasměje a hodí po něm polštář. Za chvíli zaslechne divné
> zvuky z Pepíčkova pokoje, nakoukne a vidí jak si to tam Pepíček rozdává s
> babičkou.
> Ten koukne na zkoprnělýho otce ve dveřích a povídá:"Není to zas taková
> sranda, když ti někdo píchá mámu, viď?"

> posteli.Otec se zasměje a hodí po něm polštář. Za chvíli zaslechne divné
> zvuky z Pepíčkova pokoje, nakoukne a vidí jak si to tam Pepíček rozdává s
> babičkou.
> Ten koukne na zkoprnělýho otce ve dveřích a povídá:"Není to zas taková
> sranda, když ti někdo píchá mámu, viď?"

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Re: Vtipy sem (nový thread) !!!!!
Pepíček: "Tatííí, je pravda že nadměrné užívání internetu snižuje slovní zásobu???" Tatínek: "IMHO LOL"
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
tak ten je 

Na pláži: "Babi, můžu si hrát s tvýma prsama?" "Můžeš, ale nechoď daleko"
Příde babka na úřad a povidá úředníkovi: "Heil Hitler, herr Sturmbannführer!" Úředník jí odpoví: "Babičko, vždyť vy ste si spletla dobu!" Babka mu povidá: "Dobu možná, ale tebe ne."
Probudí se medvěd po zimě a je děsně nadrženej. Tak hledá, co by znásilnil, už dvě hodiny běhá po lese a nikde nic. Už je fakt úplně na nervy a najednou vidí ježka, čapne ho do tlapy, ježek se stočí do klubka, medvěd ho vztekle otáčí do kola a hledá otvor. Pak na něj zařve: "Kde máš pí*u??!!" Ježek na to: "Já žádnou nemám". Medvěd: "Čims to řek, vole, číms to řek??!!"
Ptá se gynekolog dívky: "S kolika muži jste měla pohlavní styk?" - "Asi s jedenácti." - "To není tak mnoho." - "Taky si říkám, že to nebyl vydařený víkend!"
Příde babka na úřad a povidá úředníkovi: "Heil Hitler, herr Sturmbannführer!" Úředník jí odpoví: "Babičko, vždyť vy ste si spletla dobu!" Babka mu povidá: "Dobu možná, ale tebe ne."
Probudí se medvěd po zimě a je děsně nadrženej. Tak hledá, co by znásilnil, už dvě hodiny běhá po lese a nikde nic. Už je fakt úplně na nervy a najednou vidí ježka, čapne ho do tlapy, ježek se stočí do klubka, medvěd ho vztekle otáčí do kola a hledá otvor. Pak na něj zařve: "Kde máš pí*u??!!" Ježek na to: "Já žádnou nemám". Medvěd: "Čims to řek, vole, číms to řek??!!"
Ptá se gynekolog dívky: "S kolika muži jste měla pohlavní styk?" - "Asi s jedenácti." - "To není tak mnoho." - "Taky si říkám, že to nebyl vydařený víkend!"
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
-
- Kontaktovat uživatele:
Skinhead, cikan a zid chyti zlatou rybku.
Rybka rika:
"Kazdemu z Vas splnim jedno prani."
Cikan: "Chci aby zid zdechnul."
Zid: "Chci aby cikan zdechnul."
Skinhead: "Tak ja v tom pripade jenom kavicku."
Rybka rika:
TuningTV.cz - Podáváme tuning obrazem... www.tuningtv.cz
Zive si dovedu predstavit jak skin, cikan a zid spolu chytaji rybySir Pierre píše:Skinhead, cikan a zid chyti zlatou rybku.
Rybka rika:

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
-
- Kontaktovat uživatele:
zajmava predstava...Josh píše:Zive si dovedu predstavit jak skin, cikan a zid spolu chytaji rybySir Pierre píše:Skinhead, cikan a zid chyti zlatou rybku.
Rybka rika:

TuningTV.cz - Podáváme tuning obrazem... www.tuningtv.cz
Kam vede stres v práci,doporučuju vydržet dokonce.
http://www.super.cz/vtipky/9219-pracovni-stres.html

http://www.super.cz/vtipky/9219-pracovni-stres.html
Video pecka...
Neco ode mne zase :
Ve škole pro mentálně postižené uspořádají diskotéku. Na konci diskotéky vyhlásí nejlepšího tanečníka.Vyhrál Pepa. Po soutěži se ho ptají: "Jak se ti to podařilo?" Pepa sám překvapený z vítězství odpovídá: "Já nevím, já jsem si šel jen pro čaj."
Děti mají ve škole tvořit věty, kde se objevují slova jelikož a patrně. Přihlásí se Janička:
"Jelikož je venku zamračeno, patrně bude pršet." Další děcka sypou z rukávu podobné geniální nápady, až se přihlásí Pepíček: "Babička jde po dvorku a nese si pod paží Timesy." "No ale Pepíčku, tam není ani jelikož ani patrně." "No, to taky není všechno. Jelikož neumí ani slovo anglicky, patrně se jde vysrat."
Jsou děti ve škole a paní učitelka jim dá za úkol aby vymysleli básničku o jámě a rýči.....
Druhý den se hlásí Pepíček a tak ho paní učitelka vyvolá...Pepča si stoupne a říká: "Na zahradě máme jámu a v ní šu*á táta mámu a já stojím u rýče...KU*VA to mám rodiče!!!!“
Přijde cikán do trafiky pro cigára, trafikant mu je prodá a ten čte varování: Kouření způsobuje impotenci. Chvilku přemýšlí a pak povídá: "Ja bych radši chtěl ty s tou rakovinou!!!"
Učí pedofil plavat malou holčičku. Holčička se ptá. “Opravdu si myslíte že bych se utopila, kdybyste ten prst vytáhl ??“
Neco ode mne zase :
Ve škole pro mentálně postižené uspořádají diskotéku. Na konci diskotéky vyhlásí nejlepšího tanečníka.Vyhrál Pepa. Po soutěži se ho ptají: "Jak se ti to podařilo?" Pepa sám překvapený z vítězství odpovídá: "Já nevím, já jsem si šel jen pro čaj."
Děti mají ve škole tvořit věty, kde se objevují slova jelikož a patrně. Přihlásí se Janička:
"Jelikož je venku zamračeno, patrně bude pršet." Další děcka sypou z rukávu podobné geniální nápady, až se přihlásí Pepíček: "Babička jde po dvorku a nese si pod paží Timesy." "No ale Pepíčku, tam není ani jelikož ani patrně." "No, to taky není všechno. Jelikož neumí ani slovo anglicky, patrně se jde vysrat."
Jsou děti ve škole a paní učitelka jim dá za úkol aby vymysleli básničku o jámě a rýči.....
Druhý den se hlásí Pepíček a tak ho paní učitelka vyvolá...Pepča si stoupne a říká: "Na zahradě máme jámu a v ní šu*á táta mámu a já stojím u rýče...KU*VA to mám rodiče!!!!“
Přijde cikán do trafiky pro cigára, trafikant mu je prodá a ten čte varování: Kouření způsobuje impotenci. Chvilku přemýšlí a pak povídá: "Ja bych radši chtěl ty s tou rakovinou!!!"
Učí pedofil plavat malou holčičku. Holčička se ptá. “Opravdu si myslíte že bych se utopila, kdybyste ten prst vytáhl ??“
2 markus, ty sou dooost libovy !!! 

Tati, jak vypadá pochva před souloží?
"Jako růžové poupátko před rozvitím."
"A tati jak vypadá po souloži?"
"Synku už si někdy viděl buldoka žrát majonézu!"
"Jako růžové poupátko před rozvitím."
"A tati jak vypadá po souloži?"
"Synku už si někdy viděl buldoka žrát majonézu!"
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
"Heleď, chtěl bych orál, jenže mám jen dvacku, ale dám ti k tomu mobil."
Dívka souhlasí. Akt proběhne, inkasuje 20,- Kč a ptá se: "A co ten mobil?"
"Vidíš, málem bych zapomněl, piš si: 732.."
Dívka souhlasí. Akt proběhne, inkasuje 20,- Kč a ptá se: "A co ten mobil?"
"Vidíš, málem bych zapomněl, piš si: 732.."
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206