Na doporuceni Ivana jsem navstivil firmu na svarovani plastu v Brne a to firmu Dr.Plast a musim rict ze jsem byl spokojen.Udelali i to co jsem si myslel ze uz ani nepujde.Takze kdyby nekdo potreboval tak dopurucuji a Ivanovi patri velke diky za pomoc.
Ivane dekuji
Nio
Svarovani plastu
Re: Svarovani plastu
kde je ta firma prosimTě?Nio píše:Na doporuceni Ivana jsem navstivil firmu na svarovani plastu v Brne a to firmu Dr.Plast a musim rict ze jsem byl spokojen.Udelali i to co jsem si myslel ze uz ani nepujde.Takze kdyby nekdo potreboval tak dopurucuji a Ivanovi patri velke diky za pomoc.
Ivane dekuji
Nio
mam takovej dojem, ze na Jihlavske u UH... Ale jejsem si jistej...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
dr.plast je fakt dobrej ...ale není náhodou v obřanech ?
Fiat punto f kabru 1.2
-
Dr Plast
Já teda s Dr.Plast v Brně Obřanech zkušennost dobrou nemám. Svařoval jsem plast na moto, prý 200 max 300 Kč, když jsem si pro něj přišel tak bez jakýhokoli slova vysvětlení si řekli o 400 Kč , tak jsem se ptal proč a po několika vteřinách přemýšlení mi chlápek řekl, že je to špatnej plast atd. atd. A sváry jsou tak nešikovný, že mi teď vadí v pasování mezi ostatní díly a ještě upálili plastovej háček , kterej zajížděl za vedlejší díl, tak tam ani moc nedrží. Za ty prachy jsem už mohl mít použitej, ale 100% pasovatelnej díl. To jsem chtěl jen trošku ušetřit.