zabicka.alenka - díky Sanny a Farao (super jména) jsou taky super i když maj u mě pořád vroubek
Sanny ma podle TP jeste hezci jmeno - Garret - ale puvodni majitel ho prejmenoval a my ho nechteli jeste vic trapit, kdyz jsme si ho brali... Jakej vroubek? Ze na Te prdeli? Kdybys mel sebou tu krasnou babu, to bys videl, jak by neprdeli
Jo ani se na mě grázlové nekoukli to si pamatuju Nevim co by na ně řekla naše psice, ona je zvláštní s některym psem lítá a dovádí a některýho by spíš začla válet po zemi a povyšovala se Horší je že netušíme co konkrétně udělá, naštěstí nikdy nikomu nic neudělala pokud na ní sám rovnou nezaútočil, jenom dělá ramena no
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Když už sme u těch prasat, tak to vypadá že táta bude s kamarádem tady na zahrádce pěstovat zakrslý prasátka, jsou opravdu hrozně maličký, tak jsem na to zvědavej. Viděl sem zatim jenom jedno těžce přerostlý ale je to úžasný zvíře, příjde k vám strčí vám do nohy chrochtne a chce pohladit
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchma píše:Když už sme u těch prasat, tak to vypadá že táta bude s kamarádem tady na zahrádce pěstovat zakrslý prasátka, jsou opravdu hrozně maličký, tak jsem na to zvědavej. Viděl sem zatim jenom jedno těžce přerostlý ale je to úžasný zvíře, příjde k vám strčí vám do nohy chrochtne a chce pohladit
tenkrat kdyz sem byl misakum pro zrradlo tak u nas ve zverimexu meli tohle prasatko a chteli za nej 3500,-, za dva uz tam nebylo tak jen cekam kdy ho potkam nekde ve meste
otec naší Brendy je hnědej a na te chovné stanici meli i fenu hnědou. Já tedy když novufy tak černej max černobílej hnedej už to není ono, ale je to nejžádanější barva. My jsme s ek Brendíkovi dostali jen díky tomu že s enarodila cerná a na tu neměli zájemce.
jestli chces kontakt na stanici ta SZ.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Ritchma píše:Jo ani se na mě grázlové nekoukli to si pamatuju Nevim co by na ně řekla naše psice, ona je zvláštní s některym psem lítá a dovádí a některýho by spíš začla válet po zemi a povyšovala se Horší je že netušíme co konkrétně udělá, naštěstí nikdy nikomu nic neudělala pokud na ní sám rovnou nezaútočil, jenom dělá ramena no
Neboj oni by si s ni kluci poradili... rozhodne by nezautocili a drsnou hru ustoji v pohodeee