Oživení BRNO fora ?
Oživení BRNO fora ?
Nějak je tady mrtvo. To už sem nikdo nechodí lidi? Goldies? Speedy? Ivane?
- Celica2.0GTI
Re: Oživení BRNO fora ?
hod sem fotky nejakej čupr holek a uvidiš jak to tu oživíš
- Celica2.0GTI
to jaky mi dva jo no to by byla pecka to by to tu hodne ozilo hlavne baby by se tu pobavili. ale ty by sis uz v brne neskrknul po tehle reklamne a ja bych to musel odhanet vidlema
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já sem chodím, pánové, ale jaksi není co číst... a navíc jsem teďka spíš Pražák než Brňák... bohužel...
Ale ale nějaký sebevědomíčkoCelica2.0GTI píše:to jaky mi dva jo no to by byla pecka to by to tu hodne ozilo hlavne baby by se tu pobavili. ale ty by sis uz v brne neskrknul po tehle reklamne a ja bych to musel odhanet vidlema

ozivam to tady! ABRAKADABRA! 

Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
- Celica2.0GTI
Tak víš jak přes rousinov jezdím často a tvoja je hrozná drbna tak se prokecla že ho mám o dost většího promin MaroMComb píše:Ale ale nějaký sebevědomíčkoCelica2.0GTI píše:to jaky mi dva jo no to by byla pecka to by to tu hodne ozilo hlavne baby by se tu pobavili. ale ty by sis uz v brne neskrknul po tehle reklamne a ja bych to musel odhanet vidlema![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
doufam ze se nikomu nic nestalo46reddy píše:jeden kokot s kamionem nám srazil Goldiesa na motorceIvan píše:co se stalo?46reddy píše:co ty Goldie, jak se dáváš dohromady?![]()
![]()
![]()

Jestli najdes nejake foto tipa budu rad, kdyztak sem pak nejake hod. Co to melo za motor?
Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW
Dejve tak jak si na tom zdravotně?Goldies píše:ozivam to tady! ABRAKADABRA!
No jestli ho máš velkýho aspoň jak řeči tak je to možnýCelica2.0GTI píše:Tak víš jak přes rousinov jezdím často a tvoja je hrozná drbna tak se prokecla že ho mám o dost většího promin MaroMComb píše:Ale ale nějaký sebevědomíčkoCelica2.0GTI píše:to jaky mi dva jo no to by byla pecka to by to tu hodne ozilo hlavne baby by se tu pobavili. ale ty by sis uz v brne neskrknul po tehle reklamne a ja bych to musel odhanet vidlema![]()
![]()
![]()

A já mám takovej pocit, že ta Marova samYce nebude až tak přímo z Rousínova 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
SprávněSPEEDY píše:A já mám takovej pocit, že ta Marova samYce nebude až tak přímo z Rousínova

Jako hrob, velebnostiMComb píše:SprávněSPEEDY píše:A já mám takovej pocit, že ta Marova samYce nebude až tak přímo z RousínovaAle neprozradit

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Nazdar reddy, takze vsechno OK? To sem rad 
ALL: Jo, jeden matej mi nedal prednost na hlavni (prej me nevidel, jel sem desne rychle nesvitil sem, mel sem zaplej blinkr....) no rpste se z toho snazi dostat, nastesti mam dost svedku, teri potvrzuji moji verzi.
Jinak mam za sebou 4 operace. Prvni trvala 5,5 hodky ostatni nastesti jen kolem hodiny. Mel sem kliku na doktora, takze vsechno ok.
Chodim o berlich a mam zesroubovany obe stehna a pravy litko. Dohromady mam 50 stehu a 12 sroubu a 4 platy zeleza prez cely kosti. Doba rekonvalescence je cca rok, takze zadna slava, ale nastesti muzu chodit (taky vyhrozovali vozikem) akorat nemam cit v prstech pravy nohy a moc me neposlouchaji, mrsky jedny...

ALL: Jo, jeden matej mi nedal prednost na hlavni (prej me nevidel, jel sem desne rychle nesvitil sem, mel sem zaplej blinkr....) no rpste se z toho snazi dostat, nastesti mam dost svedku, teri potvrzuji moji verzi.
Jinak mam za sebou 4 operace. Prvni trvala 5,5 hodky ostatni nastesti jen kolem hodiny. Mel sem kliku na doktora, takze vsechno ok.
Chodim o berlich a mam zesroubovany obe stehna a pravy litko. Dohromady mam 50 stehu a 12 sroubu a 4 platy zeleza prez cely kosti. Doba rekonvalescence je cca rok, takze zadna slava, ale nastesti muzu chodit (taky vyhrozovali vozikem) akorat nemam cit v prstech pravy nohy a moc me neposlouchaji, mrsky jedny...
Japonci na konci
Dave, říkal jsem to včera i tatíkovi, hlavně trpělivost, rok je strašně dlouhá doba, ale musíš vydržetGoldies píše:Nazdar reddy, takze vsechno OK? To sem rad