Zdar chlapi, minule jsem se vás tady
viewtopic.php?t=55404&postdays=0&postorder=asc&start=32 vyptával na zesilovač a posléze na SW. Jak někde podotknul Cenda, něco jsem došetřil a pořídil jsem od ALLa jím navrhovaný Radical Aurio RA10W. Nyní již mám téměř dokončenou vestavbu v kufru, aparatura je ready ale vyskytl se mi další problém (?) - rádio Pioneer DEH-P4800MP, 2 páry nízkoúrovňových výstupů, první buď SW, nebo zadek, druhý předek. Zesilovač Xetec Gravity 5G900, na něm 3 páry vstupů, přepínač 2k, 4k, 6k. Ať zapojuju, jak zapojuju, nejsem schopen při 2 párovém RCA kabelu dostat zvuk ze všech pěti repro, vždy jen předek+SW, nebo zadek+SW, nebo předek+zadek bez SW. Tuším, že budu potřebovat "rozdvojku", ale možná jsem jenom nedošel na tu správnou kombinaci přepínače (vstupů?) 2k, 4k, 6k. Jediná kombinace, kdy hraje všech 5 repro je přepínač do polohy 2k, ale to se mi zase nelíbí, protože pak nevyužiju fader a možnost rádia ovládat SW. Takže Borci, raďte. Dík
Pozn: prosím, neraďte mi, ať vyměním rádio - nevyměním, pač už by mě asi moje ta o hodně větší polovina odstřelila, i když nemá flintu