Pokec o všem a o ničem :-)
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Musím Vám něco říct,když už jsme u těch strážců zákona, jsem takhle v garáži a najednou si to přišlapal měšták na KOLE no já myslel že se servu smíchy borec mi povídá že nemám popisné a orientační číslo na garáži tak jsem mu řekl že to tam nasprejuju a tak blbě čuměl a zase si to pěkně odšlapal na tom překrásným kolečku no chcal jsem smíchy vážení
[/b]

Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
Re: Pokec o všem a o ničem :-)
to Full:měl jsi mu říct ze to není tvuj problém vypustit mu kolo a zdrhnout.....to by byla teprv švanda..jinak já uz cyklohlídku viděl taky...ale kaluž poblí žádná toz jsem měl smulu:D
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
A ted jim rekni tu pravdivou verzi, jak jsi mel vocas mezi nohama a klepal ses jak zmoklej ratlik...Full.Eclipse píše:No on odjel docela brzo když zahlídl v mý ruce sikovky a kladivo![]()

Ne, jako fakt byl dost ftipnej a kdyz zkousel bejt jeste chytrej, tak to byla konecna

Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
sodoma
komora!!!!!!!!!!!!!!
komora!!!!!!!!!!!!!!
no tak ja ho teda uz jako mel videt a na tom miste, co mi doktori zapomeli ucvaknout hadicku a hajzlove ji tam nechali pres 30cm, tak u ecliptaka byly asi poradnejsi a nenechali tam ani 0.5cm
(pupecni snuru nemyslim) 

Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

Shelby jestli vám dvema cvakali ještě neco pod pupeční šnůrou tak to jste docela na tom zle ne:)))))))))))
Jurajko a Shaity: ach jo, kluci s vw no, nasadte si ksiltovky do zadu a nahodte tupej vyraz v golfu pri chrchlani tuc tuc bedny, pak nebude nikomu divny, ze to nechapete

Mall: A jsi si jista, ze v levy nohavici byla noha?
Letty: Ty jsi na takovyhle veci jeste moc mlada

jecheche

Letty: Ty jsi na takovyhle veci jeste moc mlada

jecheche

to schelby:já bych mlčel....od člověka co by měl mít na ksicht zbrojní prukaz to docela sedí:D:D ....
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
Shelby píše:Jurajko a Shaity: ach jo, kluci s vw no, nasadte si ksiltovky do zadu a nahodte tupej vyraz v golfu pri chrchlani tuc tuc bedny, pak nebude nikomu divny, ze to nechapete![]()
![]()
![]()
Letty: Ty jsi na takovyhle veci jeste moc mlada![]()
![]()
jecheche![]()
![]()

VW GOLF III
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
Shaity píše:to schelby:já bych mlčel....od člověka co by měl mít na ksicht zbrojní prukaz to docela sedí:D:D ....

VW GOLF III
to jurajko:no jako co....tgo má nějakej komplex s Vw zze tu mele takovy hovadiny....cpu mu do ksichtu ze jezdil s rejží a ted ma Forda?:D....
kleine scheisser
kleine scheisser
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
je mi to jasný....taky to říkám, že rejže patří do rizota.....Shaity píše:to jurajko:no jako co....tgo má nějakej komplex s Vw zze tu mele takovy hovadiny....cpu mu do ksichtu ze jezdil s rejží a ted ma Forda?:D....
kleine scheisser

VW GOLF III
to jurajko:jo jo do rizota bo do kaše:)))