Osvětleni kroužku v angeleyes

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
oni

Osvětleni kroužku v angeleyes

Příspěvek od oni »

mam takovy problem,vsechny origo diodky mi popraskali a ja uz jsem vyzkousel bezpocet diod a vysledek nebyl ani zdaleka jako s tema puvodnima!resil uz nekdo tento problem?ze by mi poradil co konkretne mam pouzit?

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

zavolej do BMW a zeptej se jich jake diody tam pouzivaji, ze ti odesly(samozrejme jim tvrd, ze mas napr. E39 po faceliftu, kde byly AE uz originalne dany)
http://www.facebook.com/djdoemixx

oni

Příspěvek od oni »

DOEMIXXX píše:zavolej do BMW a zeptej se jich jake diody tam pouzivaji, ze ti odesly(samozrejme jim tvrd, ze mas napr. E39 po faceliftu, kde byly AE uz originalne dany)
tak to me nenapadlo,to muzu zkusit take,ale myslim si ze me poslou do servisu a nic konkretniho mi nereknou!spis sem mysle,nekdo chytrej pres diody mi poradil urcitou diodu ktera by sla pouzit nebo tak neco:

oni

Příspěvek od oni »

to mi nerikejte ze to je opravdu tak zapeklitej orisek! u bmw mi nic nezdel....smula!

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

oni píše:to mi nerikejte ze to je opravdu tak zapeklitej orisek! u bmw mi nic nezdel....smula!
tak říkal jsi že jsi odzkoušel celou řadu diod, ale asi né všechny.... řekni jaký průměr tam byl původně a jaké jiné jsi místo nich přesně použil? podle toho bych ti možná dokázal poradit :wink:
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej

Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!

oni

Příspěvek od oni »

no prumer je malinkej,tak dva az tri mm a jsou dve a ohnuty jakoby aby svitily do toho krouzku!daj se sehnat 12 v diody cire bile nebo nejaky do zluta,aby to vypadalo jako zarovka?

snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od snake »

Nafot ty původní, jak vypadali a pošli je na mail firmě www.vpcentrum.prodejce.cz a oni ti něco objednají.

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“