News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
2evo500:pěkné auto,pěkné stránky člověk se jen utvrdí v tom že se může celý život učit.Měl jsem možnost se v něčem takovém svéz,ale jenom jako spolujezdez
,ale bylo to bez těch tvých ůprav jen orig.Carlos cca.250koníků tvrdil no a stačilo to jek podřadil tak se mi semklo hrdlo a rozklepaly nohy.SUPER
2All:Kopřivnici nevidím dobře vzhledem na počasí

2All:Kopřivnici nevidím dobře vzhledem na počasí
Dik za poklonu.Hlavni stavba se bude konat teprve letos v zime.Cil meho tuningu vzhleden k memu nickname je asi jasnyRadekL píše:2evo500:pěkné auto,pěkné stránky člověk se jen utvrdí v tom že se může celý život učit.Měl jsem možnost se v něčem takovém svéz,ale jenom jako spolujezdez,ale bylo to bez těch tvých ůprav jen orig.Carlos cca.250koníků tvrdil no a stačilo to jek podřadil tak se mi semklo hrdlo a rozklepaly nohy.SUPER
![]()

Chtel jsem vcera prijet i s Tomasem (309GTi) ,ale tak nejak nas nikdo neinformoval.
Mozna se uvidime v Koprivnici na sprintech....pokud nejake budou a pokud vydrzi auto.
Zdarec.
Koukám že se to tu za mé nepřítomnosti pěkně rozjelo
Takže už jsem po týdení dovolené zpět. Těm co zítra jedou do Kopřivky přeju teplé počasí
Já to nestihnu.
Mám novinku, už mi přišly sportovní tlumiče KONI. Musel jsem se pochlubit
Čekal jsem na přes dva měsíce a mám z nich radost jak malé děcko z kačera
. Pokud organismus dovolí tak je jdu zítra montovat. Fotky taky budou, ale nevím kdy.
Doufám že ještě uděláme nějakej místní srazík, protože se blíží říjen a nakonci odstavuji vozidlo. Nemá rádo chladné počasí a ze sněhu má strach

Koukám že se to tu za mé nepřítomnosti pěkně rozjelo

Mám novinku, už mi přišly sportovní tlumiče KONI. Musel jsem se pochlubit

Doufám že ještě uděláme nějakej místní srazík, protože se blíží říjen a nakonci odstavuji vozidlo. Nemá rádo chladné počasí a ze sněhu má strach

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Koprivnice ... tak jsme se spolu s Adamem ccco stastne dopravili zpet
par fotek
a pozdrav do Bohumina Igorovi ....

par fotek
a pozdrav do Bohumina Igorovi ....

Naposledy upravil(a) tomoking dne 25 zář 2004 16:47, celkem upraveno 1 x.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem