Pokec o všem a o ničem :-)
Re: Pokec o všem a o ničem :-)
já rejžovou kaši rád:)
mno, ted me napada, ze ty plecky f gti co stoji tak desitku bych mohl pokoupit, tak 5 kousku a udelat si hezke chvilky hazenim je v Kosove z lomu a pak vas dva mucit videem, ktere bych tam natocil
nee kluci, ja to samo vse myslim z perdele a nechcu aby jste to vzali osobne, kdo me zna, vi, ze jsem proste srandickar
stejne jsou to srackoidni plecky

nee kluci, ja to samo vse myslim z perdele a nechcu aby jste to vzali osobne, kdo me zna, vi, ze jsem proste srandickar

stejne jsou to srackoidni plecky
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

shelby:ukaz mi Gti za desítku kámo.....ale jinak ok:P
stejne jsou to srackoidni plecky.......
ale tos určitě mluvil bud o fordech bo o rejžích co?....kámo ty jsi fakt mimo....at mi nekdo tvrdí ze Vw fans jsou mimo....ty jsi ještě mnohem dál...máš asi fakt nějakej komplex co?
to letty:já nevím...asi nějací skautíci
nejvetsi prdel je, ze ja proti vw nic nemam narozdil treba od maestra full,eclipse, kterej se napriklad v praci odmital dotknout gitterboxu, na kterem bylo logo vw
ja si jen delam prdel z tech vasich nesmyslnych pomluv znacek ktere zrovna nemate a bavi me sledovat vase reakce na nejakou kravinu, co napisu
btw mel by jsi se v nejake rejzi svyzt, zkus treba 200sx, myslim, ze to je +- cenova relace toho tveho gti (no,teda spis G3). mimochodem mam jednu trojku GTI na prodej, cerna, cerne skla, klima, palubni pc a gti intos atd (ano, za deset opravdu neni)... takze ja vim o cem mluvim... mas ty nejakou rejzi?
dale, ta rejze, co jsem mel byla schopna nakopat tem vasim krabickam na svetlech takovym zpusobem, ze by jsi z tomo mel komplex jeste vetsi (o to mi v dobe kdy jsem si auto stavel slo).Ford me , mou pritelkyni a nase budouci detatko doveze s pocitem bezpeci, 8mi airbagama a poradnou konstrukci z bodu A do bodu B levne, snadno a rychle za temer stejnou porizovacku jako treba ochcavka se ctvrtinovou vybavou (o to mi jde ted) i kdyz samozrejme pripoustim, ze ne pro nic za nic je asi ta kokta drazsi zejo. Takze az se malicko proberes ze zaslepenosti tvyho nej pyco mega tunynk gecka a bude se ti stavet barak, zapremejslis o rodine atd, tak budes mozna premyslet podobne
.Jinac by me zajimala tva odpoved na to, proc je zrovna ford a rejze neco tak hroznyho, ze by v tom snad ani bezdomovci nejezdili (kolik jsi s tim najezdil, co se ti nelibilo, motor, podvozek, pohodli... atd). Me treba u te trojky (je to 8V) vadi, ze se v tom necejtim bezpecne, 115ps je zalostne malo na to, ze to je 2.0l a zere to jak tank kdyz uz se ta mrcha lina ma trosku hejbat a porad to je strasna krabice bez napadu oproti japonskejm autum (o sportovnich ani nemluve) No a pak mam jeste na prodej Passata B5 kombi r.v.2000 silne 1.9TDI, klimatronic, ESP, ABS, 4x bag atd atd a stejne nevim no... treba interier je naprosto hnusnej a od dob te trojky se snad nic nezmenilo, je to jak za krale klacka (jinac samozrejme neporusenej, hnusnej myslim jen design, nekomu to je fuck, ale kdyz najezdim mesicne mezi 5-7mi tis km,tak se v aute musim cejtit dobre a mondeo ma proti passatu intos tak o 5 trid vys, me na tom dost zalezi,ale 100 lidi 100 chuti...) taky je k prodeji za velce solidni cenu (passat). Tak a ted mi neco povidej o mem postoji k VW

Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
ty seš hodně zajímavej kluk......tvý články mě baví, takový naučný....asi nemá cenu to nějak komentovat....Shelby píše:nejvetsi prdel je, ze ja proti vw nic nemam narozdil treba od maestra full,eclipse, kterej se napriklad v praci odmital dotknout gitterboxu, na kterem bylo logo vwja si jen delam prdel z tech vasich nesmyslnych pomluv znacek ktere zrovna nemate a bavi me sledovat vase reakce na nejakou kravinu, co napisu
btw mel by jsi se v nejake rejzi svyzt, zkus treba 200sx, myslim, ze to je +- cenova relace toho tveho gti (no,teda spis G3). mimochodem mam jednu trojku GTI na prodej, cerna, cerne skla, klima, palubni pc a gti intos atd (ano, za deset opravdu neni)... takze ja vim o cem mluvim... mas ty nejakou rejzi?
![]()
![]()
dale, ta rejze, co jsem mel byla schopna nakopat tem vasim krabickam na svetlech takovym zpusobem, ze by jsi z tomo mel komplex jeste vetsi (o to mi v dobe kdy jsem si auto stavel slo).Ford me , mou pritelkyni a nase budouci detatko doveze s pocitem bezpeci, 8mi airbagama a poradnou konstrukci z bodu A do bodu B levne, snadno a rychle za temer stejnou porizovacku jako treba ochcavka se ctvrtinovou vybavou (o to mi jde ted) i kdyz samozrejme pripoustim, ze ne pro nic za nic je asi ta kokta drazsi zejo. Takze az se malicko proberes ze zaslepenosti tvyho nej pyco mega tunynk gecka a bude se ti stavet barak, zapremejslis o rodine atd, tak budes mozna premyslet podobne
.Jinac by me zajimala tva odpoved na to, proc je zrovna ford a rejze neco tak hroznyho, ze by v tom snad ani bezdomovci nejezdili (kolik jsi s tim najezdil, co se ti nelibilo, motor, podvozek, pohodli... atd). Me treba u te trojky (je to 8V) vadi, ze se v tom necejtim bezpecne, 115ps je zalostne malo na to, ze to je 2.0l a zere to jak tank kdyz uz se ta mrcha lina ma trosku hejbat a porad to je strasna krabice bez napadu oproti japonskejm autum (o sportovnich ani nemluve) No a pak mam jeste na prodej Passata B5 kombi r.v.2000 silne 1.9TDI, klimatronic, ESP, ABS, 4x bag atd atd a stejne nevim no... treba interier je naprosto hnusnej a od dob te trojky se snad nic nezmenilo, je to jak za krale klacka (jinac samozrejme neporusenej, hnusnej myslim jen design, nekomu to je fuck, ale kdyz najezdim mesicne mezi 5-7mi tis km,tak se v aute musim cejtit dobre a mondeo ma proti passatu intos tak o 5 trid vys, me na tom dost zalezi,ale 100 lidi 100 chuti...) taky je k prodeji za velce solidni cenu (passat). Tak a ted mi neco povidej o mem postoji k VW
![]()
![]()

VW GOLF III
myslím, že se to tady zbytečně hrotí, ne? ..rytí do sebe (ze srandy) je snad přirozený a f pohodě, ne? myslím, že to někteří berete zbytečně moc vážně.. akorát tu bude atmosféra napytel a zkazí to náladu všem.. nevím, jestli jsou někteří svou "hrdostí" tak omezení, že nedokážou pochopit srandu, nebo jestli jim příjde, že jim to ničí ego.. ale koukněte kolem, každej si dělá srandu z každýho a nikdo to nemyslí nějak zle, tak proč na vás by to mělo být jako nějaký cílený útok? si myslíte, že jste tak vyjímeční? ..myslím, že to Shelby napsal dost výstižně jak to myslel a co si myslí o vaší urážlivosti.. tak to sakra překousněte a nevyvolávejte další zbytečný rozpory, vždyť šlo vždycky o srandu.. a pokud jsem tohle všechno pochopila špatně já a jde o srandu furt, tak se omlouvám, že prudím, zatím pa

Naposledy upravil(a) Letty dne 07 lis 2007 15:46, celkem upraveno 1 x.
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
když on shelby tady píše jak se baví tím co tady píšeme a přitom ví pěkný ho*no jestli si děláme srandu i my, se shelby podívej jak do sebe rejem se shaitym a to máme oba golfy(prostě sranda), já jsem rozhodně smysl pro humor neztratil.....já si jen myslim že shelby je tak trochu rozdvojenej....prvně napíše že si dělá srandu, pak půl stránková obhajoba fordu a rejží, protože si shaity dovolil napsat něco ze srandy o rejžích...já ti taky necpu jaký maj VW výhody a nevýhody, prostě je to moje oblíbená značka a tim to hasne, tak si nech ty poznámky typu že odsuzujem nějakou značku...to není pravda
VW GOLF III
to Letty:já pořád nechápu co ten vlasatej venda tady řeší...co se do nás pořád se**,mě je jedno jestli jezdí v sOplu nebo rejži.....v každým případě jeho "poučný kecy" tu akorát ničí atmosféru.....
no, zdalo se mi, za po mem postu, jste to zacli brat uz dost vazne a celkem vas to vzalo, tak jsem napsal ten roman a chtel ti vysvetlit, ze to z me stranky byla do jiste chvile sranda az po
tak toho asi nechame nebo ne?
chtel jsem tim rict, ze mi opravdu nejsou vw proti srsti,jak jsi si zacal myslet. Ja o fordu taky nerikam, ze je to best off,ale ze mi sedi vic a proto ho mam, kdyby mi vic sedl passat tak jezdim s tim.Shaity píše:ale tos určitě mluvil bud o fordech bo o rejžích co?....kámo ty jsi fakt mimo....at mi nekdo tvrdí ze Vw fans jsou mimo....ty jsi ještě mnohem dál...máš asi fakt nějakej komplex co?
tak toho asi nechame nebo ne?

to Schelby:já kdyz te tak poslouchám začínám pomalu chápat kde si Bow wave vzali inspiraci na ten svuj hit "Boreček".Ty si taky všude byl všechno máš a všechno víš co....?Nacpi si ten svuj malej bazar za klobouk a přestan tady vysírat ostatní lidi...
Co tady vubec machruješ...tvoje rejže je mi u prdele,a neveř tomu ze bys to měl tak jednoduchý jak si myslíš,rozhodně ne na jaře...
Od malička jezdím v koncernu a nevidím jedinej duvod v tom nepokračovat...Duvody má kazdej svoje....
A nikomu to tady necpu....
Rejži jednu máme taky doma a co?Mamče slouzi skvěle.....
Co tady vubec machruješ...tvoje rejže je mi u prdele,a neveř tomu ze bys to měl tak jednoduchý jak si myslíš,rozhodně ne na jaře...
Od malička jezdím v koncernu a nevidím jedinej duvod v tom nepokračovat...Duvody má kazdej svoje....
A nikomu to tady necpu....
Rejži jednu máme taky doma a co?Mamče slouzi skvěle.....
To HAWK... patrilo na muj, nebo tvuj post?

Shelby: Drz se rejze, my se budem drzet koncernu a mimochodem, ja jsem taky jeste woplista
Pro kazdeho je the best off ten jeho car, kapisto? Tady se pise ze srandy a nikoho by predtim nenapadlo, nez jsi neco napsal, to myslet jako rejpani. Tak tady prosim Te neplytvej slovama a zkazenyma strankama, pac si nikdo kazit naladu nechce 

Malll: samozrejme, ale kdyz si prectes poctive ty 3 stranky z5, tak zjistis, ze jsem poradne nepouzil snad jedine urazky na konkretni osobu a vsechno psal tak nejak v poklidu (samo s narazkama na vw koncern - mysleno jako rejpani) ale chlapci tady to nejak nepobrali a zacli se navazet primo do me,tak asi neni tak uplne fer psat vse me, ze to tady kurfim....
To, ze mam nejaky zkusenosti s autama a dokazal jsem napsat, co o kterem vim a co mi prijde pro me na prd je snad na foru zabyvajici se autama normalni. A pokud mi za to nekdo zacne nadavat, ze je mu to u prdele a sam priznal, ze jezdi celej zivot v jedne znacce, tudiz toho asi moc nepoznal,nejvic tu nadava a nedokaze rict normalni obhajobu, proc a co je spatne, tak je zase chyba ve me? No nevim no...
ps: ja uz zadnou rejzi nemam
To, ze mam nejaky zkusenosti s autama a dokazal jsem napsat, co o kterem vim a co mi prijde pro me na prd je snad na foru zabyvajici se autama normalni. A pokud mi za to nekdo zacne nadavat, ze je mu to u prdele a sam priznal, ze jezdi celej zivot v jedne znacce, tudiz toho asi moc nepoznal,nejvic tu nadava a nedokaze rict normalni obhajobu, proc a co je spatne, tak je zase chyba ve me? No nevim no...

Naposledy upravil(a) Shelby dne 07 lis 2007 13:23, celkem upraveno 2 x.

to shelby:to mělo znamenat abys uz drze l hubu....já se k tomu zu vyjadrovat taky nebudu.....
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
jenže kdyby měl člověk reagovat na všechno co napíšeš, tak je jenom u počítače, protože nesouhlasím skoro ani s jednou myšlenkou kterou si napsal a to bych jim dokázal oponovat....Shelby píše:Malll: samozrejme, ale kdyz si prectes poctive ty 3 stranky z5, tak zjistis, ze jsem poradne nepouzil snad jedine urazky na konkretni osobu a vsechno psal tak nejak v poklidu (samo s narazkama na vw koncern - mysleno jako rejpani) ale chlapci tady to nejak nepobrali a zacli se navazet primo do me,tak asi neni tak uplne fer psat vse me, ze to tady kurfim....
a to že shaity jezdí pořád s koncernem znamená, že je s ní spokojenej, kdežto proč už ty nemáš japonce když je tady furt obhajuješ....asi protože neumí dělat rodiný auta...to já bych si v koncernu rozhodně našel spolehlivý auto do rodiny tak a končim a nebudu řešit tyhle chujoviny......

VW GOLF III
to schelby...uz mlč....
Jurajko: jj s tim souhlasim... ja s jdm autem zkoncil,pac jsem uz nechtel cpat dal do auta, ktere uz pro me prestavalo mit vyznam (nikam nemuzes, nic neodvezes, zere to, v zahranici zbytecny pokuty atd atd). Ale zase, ze neumi udelat rodinne auto je hloupost (mazda 6, novej Accord atd...) , Jenze novejsi rocniky jetych jdm aut jsou porad dost drahe. Vzdy jsem rikal, ze az budu chtit rodinne auto tohoto konceptu, tak to bude nemec v rope, tak nejak je znam vic, sestku ani accorda v mem okoli nikdo nevlastni. na vw tdi motory taky nemuzu rict pul slova. Ale zase sportovni auta z jdm je jina pohadka a to se musi nechat,mit prachy na auto pro srandu, tak je to urco nejakej astmatik z jdm. Zase u vw si tak dobre nevyberes sportovni auto.
Shaity: to sem rad, ze to nepises me
Shaity: to sem rad, ze to nepises me

ty jseš fakt ztracenej případ:P
mozna, ale nejsem Schelby 

- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Ježiší kriste vole na kříži co tady vyvádíte děcka?? Měl jsem tejden dovolený,strávím ho v garáži s eclipskou kde jsem byl od rána do věčera a když po týdnu sednu sem abych koukl co novýho tak takový hádky tady to je drsný... nemyslíte že by jsme měli držet spíše pospolu než se rozhádat?je nás totiž čím dál mín,těch co se snaží udělat se svých plechovek nějaký auto každej to prodává a už zmizelo dost klenotů a nebylo by tu za chvíly nic takovýmdle stylem. a vy tří čůrácči
( Shelby,Shaity,Jurajko ) přestante kurva mluvit vo tý rejži dostal jsem chut na nákyp a mamina mi ho nechce udělat

Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
pytle a dost.. přestaňte se do něj navážet, myslím si, že tu svoje argumenty vyjádřil celkem přesně a že s něma vy nesouhlasíte? no, to bude asi tím, že pro každýho je lepší něco jiného.. navíc je teď v jiné situaci, bude taťka a bere to vážně, chce pohodlí a bezpečí.. že to byla dopocaď sranda a pak už ne.. nemá cenu řešit, kdo to kdy trochu přešvih a kdo to kdy trochu blbě pochopil.. každopádně ty urážky nemají smysl..

to Letty.nemá mít blbý kecy a protiřečit si.......a dost uz