Pokec o všem a o ničem :-)
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pokec o všem a o ničem :-)
nic nemeni na tom, ze Shaity je maly ubuleny decko, a kdo mu sahne na vw (na nic jinyho mu asi nido nikdy nesahl) tak je hned zle.jediny co predvedl,tak jsou trapny kecy o jedne vete a nic k tomu o cem se bavime. ja se to snazil prejit dlouho,ale on to asi nepochopil. Mozna na tom tvrzeni o tuningarickach (patlalech) (jurajko promine) v golfech neco je, jen doufam, ze nejsi zas az takovej magor a neobjedes mi hnedka auto klicem kdyz te nastvu. Pokud by jsi napsal misto urazeni alespon jedinou kloudnou vetu, tak by to bylo fajn a uz bych sem k tomuto nic nenapsal. mír s tebou 

Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

- Ttech-man-VW
- Kontaktovat uživatele:
:-)
jak je v Jihlavě? taky Vám tam prší?O:-) Tady v Hradci chčije už druhej den a prej mají dneska přijít aji weeelký wichřice, doufám, že napadnou dva metry sněhu a já se na rodnou vysočinku zejtra nedostanu:-)

to Shelby:ted si me totálne odzbrojil....
Nikdy mi žádná na nic jinyho nešáhla 
To ty se tady vztekáš ....
Já neřeším,ze ty se vozíš po Vw...já celou dobu řeším tvoje blbý kecy a urážení,to je asi jediný,co zase umíš ty....
Přečti si to zpětně a podívej se kdo koho urazi.....
Kdyz uz jsme u tech malejch dětí
nevím kdo tu objizdení auta kličem vytáhnul....napadlo to tebe
Běž si dokazovat jak si dospelej na písek pred barák a mě si přestaň všímat......

To ty se tady vztekáš ....

Kdyz uz jsme u tech malejch dětí

Běž si dokazovat jak si dospelej na písek pred barák a mě si přestaň všímat......
Ttech-man:zdarec Luke,porad ty samé sračky:D se tady podívej.....vopičky sou pořád stejně drzý a cikánu je tu pořád s tejně:D nomozna víc:D
nenapadlo to me, napadlo to ty fasouny co na vw sraze rozsekali toho opla, takze nejaky objeti klickem je u vas normal neShaity píše:to Shelby:ted si me totálne odzbrojil....![]()
![]()
Nikdy mi žádná na nic jinyho nešáhla
To ty se tady vztekáš ....Já neřeším,ze ty se vozíš po Vw...já celou dobu řeším tvoje blbý kecy a urážení,to je asi jediný,co zase umíš ty....
Kdyz uz jsme u tech malejch dětínevím kdo tu objizdení auta kličem vytáhnul....napadlo to tebe
![]()

cetl jsem to cca 3x (taky to zkus) a porad jen vidim tvoje kktiny co tu meles

oka, tak uz fakt dost. fakt uz toho je moc a nevim proc jsem svuj cas zahodil zrovna s tebou, mozna jen, ze se nudim a chripka mi nedovoluje delat neco jinyho.
jestli nekdo muze smazat posledni 4 stranky mych postu, tak at to klido udela, at tu zbydou jen Shaityho duchaplné rozumy

Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

to shelby:k tomu Oplu podivej se na srzy sOplaku tam se deje to samý zVW.....nebo na srazy Fordu v bledě modrem to samý....takze bych tady moc nerozhazoval co je normal...spíš je to o náccích....
Jseš fakt mimo....a z tebe mám bejt otec,tak bys měl mít rozum ....
no nic...
a jestli si tam opravdu nenasel svoje nadavky tak si bud zapni pocitac konecne a nebo si kup brejle....
A kokotiny meleš ty....já jen reaguju:)
uz na to serem.....
srandy bylo dost....

Jseš fakt mimo....a z tebe mám bejt otec,tak bys měl mít rozum ....

no nic...

a jestli si tam opravdu nenasel svoje nadavky tak si bud zapni pocitac konecne a nebo si kup brejle....
A kokotiny meleš ty....já jen reaguju:)
uz na to serem.....

no, ja bych se spis poblil
posledni dobou mi nejak alkohol nedela dobre... a ted kdyz o tom mluvime, tak to taky neni dobry pro muj zaludek, dneska zvracim celej den, mam 38.5C a nemuzu se poradne hejbat
takze alkohol asi neee...
ale jinac by slo neco podniknout

ale jinac by slo neco podniknout

Shelby :to máš za ty blbý kecy:))))) ne ne ted vázne tak az se das do kupy tak bych neco domluvil...aspon se t vyresi face to face:)))))
jj nejsem proti
dame pifko, panaka a v pohode
stejne nakonec zjistime, ze se muzem bavit uplne normalne
ale ted jen pri pomysleni na chlast celej zelenam 

SHelby:bez tak .....
)ted to nehrot...na me se taky čekalo az se mi uzdravi noha......jsem boural v diskoklubu netopyr:D

Shaity píše:SHelby:bez tak .....)ted to nehrot...na me se taky čekalo az se mi uzdravi noha......jsem boural v diskoklubu netopyr:D

to Mall:tak si rozbijeme huby a pujdeme.....

- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Prej vychrtlí ...sám vypadáš jak kulturista s Dachau a nám budeš neco povídat:D
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
já si spíš myslím ze kazdej máme hovno co na praci tak vymejšlíme kokotiny:D
ja si radsi uz nic nemyslim

....tak....a je tu klid:)
to letty:nen e Havana.....
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele: