Tak. Mám jich mnohem víc,ale seknul se mi upload tak to zkusím později. Na ukázku to ale asi stačí,kdo na to máte PC a připojení na sosnutí tak nebudete litovat.

Moderátor: Rudi
jj,v tomhle máš pravdu,když dám v menu hry autodetekci HW pro optimální nastavení aby se to necukalo tak mi to zapne na 1024*768 a vše na low. Ale to je fakt hnus,zmíněná stará Far cry vypadá líp i na medium. Tak sice s pocukáváním,ale na high to hraju na své 7300GT a nelituju protože to prostě je něco geniálního. Jestli to půjde tak dopošlu pár screenů co mi v noci nešly a dám se do hraní a típání dalších. Demo údajně vystačí na poctivých 45 minut hraní a já to hrál jen chvíli.JonnY píše:len podla skusenosti z ineho fora, treba na hranie v high (1280*1024) dx10 kartu.
na 1280*1024 + very high aleb high + 1600*1200 treba dx10 high end (8800gtx alebo ultra)
takze obavam sa, ze nez na 800*600 + low by som to moc nerozbehal
Já to kupodivu rozjel. Sem tam se to seklo, patrně se tomu nelíbí 512 MB RAM, ale jinak se to tvářilo, že by se to teoreticky dalo s určitou dávkou sebetrýznění hrát i na tom mým střepu.kujon píše:Já sem sosnul demo a pěkně se mě to škube
Pokud na to máš železo, tak určitě hraj, je to sympatická hra. Já mám jen demo.Zemi píše:Jsem to nainstaloval a nevim jestli to hrat teda.
Me to vzalo a ted radim nekde na poli s tankem...krulis píše:tak sem zatuhl na hrbitove, kde me ma nabrat letadlo... sou tam naci suldi a nemuzu je dostat sou rychly a maj kudla dobry brneni jak na ne ???
Nebýt krátkosti hry tak bych ji bránil ale máš pravdu,určitě jsou lepší akce,ale docela mě to chytlo,teď jsem si nacheatoval soubor cfg na normální obtížnosti a jen tak tam blbnu.Zemi píše:Dohrano... No hral jsem uz lepsi 3D akce.