nejde větrák na favu

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
BALI

nejde větrák na favu

Příspěvek od BALI »

z ničeho nic mi přestal fachat větrák ve favu... nejde ani na jednu polohu :( v tomhle počasí je to fakt na nic... neví někdo čim to je a jak to rychle zpravit... :idea:
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

To bude tim že je to rozbitý :lol:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

AntonioGT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntonioGT »

Pojistka,vypínač,špatná kostra...........a já nevím co ještě.Projdi tahle tři věci a pak napiš co a jak. :wink:

BALI

Re: nejde větrák na favu

Příspěvek od BALI »

dej si rači ričmo hnojivo :lol:

antonio:pojistka a kostra jsou ok...to bylo hned první na co jsem se díval... jak poznam že je špatnej vypínač?
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Blbě, nejlíp proměřit multimetrem výstup. Rychlost větráku řídí předřadné odpory schovaný v palubce, ale pokud se ani nerozjede, tak je možný, že to má za sebou motor, případně tam zaoxidovaly kontakty. Mě větrák občas kvílí, naposled jsem to řešil prostříknutím WéDéčkem. Pokud máš multimetr, zkus změři jestli jde do toho motoru proud, je potřeba urvat ten vrchní díl s filtrem (pokud ho tam máš, já tam mám prsknutej pylovej protože jsem alergik) a pak je tam k vidění motor s napojenýma lopatkama a vedou k němu dráty.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

BALI

Příspěvek od BALI »

záhada hlavolamu vyřešena... dneska mi volal kamarád "hele vole,když jsme dělali tu palubku z feldy tak jsem ti odstříhnul od větráku + a zapoměl ho přidělt z5" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a já jak debil lezu všude možně a na + se nepodívam :-(
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI

AntonioGT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntonioGT »

Psal jsi tohle
BALI píše:z ničeho nic mi přestal fachat větrák ve favu... nejde ani na jednu polohu :( v tomhle počasí je to fakt na nic... neví někdo čim to je a jak to rychle zpravit... :idea:

A jestli nebyl vůbec připojenej,tak jak ti mohl z ničeho nic přestat fungovat? Trochu blbě jsi to napsal ne?A o výmněně přístrojovky nikde ani zmínka.

BALI

Příspěvek od BALI »

když se mění přístrojovka tak se větráku skoro ani nedotkneš a vubec se na něm nic nedělá... prostě jeden den šel a pak ne... výměnu jsem tomu nedával za vinu ptž to je blbost a hledal jsem závadu všude možně jinde... předtim připojedej byl ale kamarád omylem ustřihnul + a nějak mi to zapoměl říct a já se to jak debil snažim řešit...
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“