Speedy: JJ taky nevim o cem mluvi

Katy: JJ taky sem na focuskovy mel ukazkovou radlicku

Mě taky, já mám vzadu letní protektory, takže BEWARE OF RED FAVO !MComb píše:A mě ten sníh baví
Včera to stálo všude. Ve Vinohraďáku i v Líšni. Trolejáky bez šance. A já na nových zimákách v pohoděBeaver píše:Mě taky, já mám vzadu letní protektory, takže BEWARE OF RED FAVO !MComb píše:A mě ten sníh baví![]()
Každopádně včera psycho - zastavil jsem v kopci a už se nerozjel, zimáky, nezimáky. Musel jsem couvat až pod kopec a dole se mi teprve podařilo rozjet a vyjet kopec. Na kopci už pak jen byl vidět autobus č. 52 ležící bezmocně v příkopu
no, jsme s tatíkem domluvení , že před Vánocema to budeGoldies píše:A poradne plechy vylestit
reddy: A co kuchyn, kdy bude hotova?
Žebětín. Zapíchnutej tam byl někdo na silnici měrem na Kohoutovice, ještě před starou dálnicí. Zkoušela ho pak vyndat odtahovka, ale jak zabrala, tak se jen posunula na silnici bokem. Jak ho nakonec vytáhli netuším. Nejspíš něco s jeřábem a popruhama, ačkoliv si nedokážu představit, jak by se jim podařilo je pod autem protáhnout. ZáhadaGoldies píše:Beaver: Odkud ses? Ja jen ze vcera se mi povedlo v krpoli to stejny
ten by těch plechů potřebovalSPEEDY píše:Tomuhle by asi plechy neslušely
ne proč .... ty někdy viděl jezdit nějakej fiat ?Goldies píše:a tu chodotnicku da jeste nekdo dohromady?
hele jsme tady na tebe tri fiataci, tak si moc nevyskakujleeri píše:ne proč .... ty někdy viděl jezdit nějakej fiat ?Goldies píše:a tu chodotnicku da jeste nekdo dohromady?![]()
![]()
hehe já občas taky jezdím fiatem ...Katy píše:hele jsme tady na tebe tri fiataci, tak si moc nevyskakujleeri píše:ne proč .... ty někdy viděl jezdit nějakej fiat ?Goldies píše:a tu chodotnicku da jeste nekdo dohromady?![]()
![]()
![]()
jj46reddy píše:Speedy: to je 1.8?
Asi myslela i Redyho, jakožto bývalýho FiaťákaGoldies píše:katy: jakto ze 3? Snad jenom ty a speedy
reddy jedinej dostal rozumSPEEDY píše:Asi myslela i Redyho, jakožto bývalýho FiaťákaGoldies píše:katy: jakto ze 3? Snad jenom ty a speedy
Místo posměchu, se pochlub s Opelem a jeho kvalitamiMComb píše:reddy jedinej dostal rozumSPEEDY píše:Asi myslela i Redyho, jakožto bývalýho FiaťákaGoldies píše:katy: jakto ze 3? Snad jenom ty a speedy![]()
![]()