SANCHO píše:Tak toje moje zlato tet s eteprve stavýý a bude to peckaa
káááámo to bude uplně mega nejvíc přehnaný až to bude postavený a ty sedačky, fakt luxus, ale chtělo by to nějakej lak a bude to fakt peckový
Dobrýý JSem vedel že to každej poznááá ty sedačky...Joo neboj bude už je to vymyšlený príští zimu bude lak tet jen mi jde o interiér a a pak ten motor ale to je prekvapko... a jako ten interiér bude bombobejjj Sen je to že tam dam palubku z fabie ale viš jak....!!! ...no uvidím až bude v klidu foták tato vyfotíma ukážuu....jo volant už mám doma taky....a ty jiný srandičky do autaa
Tyyyjo tak to už se moc těšim, kdy to vyjede ? Palubka z Fábie bude uplně nej ve škodovce Jaký přesně srandičky myslíš ? Třeba neon, spoilery a ták jo ?
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Trhyy píše:Tyyyjo tak to už se moc těšim, kdy to vyjede ? Palubka z Fábie bude uplně nej ve škodovce Jaký přesně srandičky myslíš ? Třeba neon, spoilery a ták jo ?
No veci na likování budu tet dlat i na kšeft a aitrbrush má časem přijít.. .tak to bude takyna ute airbrush....lak je už dá se říct vybranej interiér bud e v barve sedaček +černý plasty (laminát) a Chrom do toho no venek chci nechat jak jee jen barva a zavařit pár vecí a jiný kliky z jinýho auta hlavne ne z audiny to má každej...No už i podvozek mám doma Pružiny Weytec tlumiče koni tak uvidíme no kámoš ho mel tayk a dla ho na golfa 1 cabrio noo a prej to hend sundal auto prej leželo uplne na zemi....
Aha a já myslel že tlumiče a pružiny se dávaj na auto za účelem zlepšení jízdních vlastností a ono proto aby to leželo co nejvíc na zemi, ale to bude asi tou značkou Weytec
Trhyy píše:Aha a já myslel že tlumiče a pružiny se dávaj na auto za účelem zlepšení jízdních vlastností a ono proto aby to leželo co nejvíc na zemi, ale to bude asi tou značkou Weytec
Asi jo no....:-DTak Jsme zvedavej co to udelá ze škudkou....
Já myslim že to bude masakr, a eště to bude mít menší spotřebu o maličko, tim jak to bude víc na zemi a bude pdo autem mín vzduchu, taky mam na autě podvozek Koni a spotřeba klesla asi o 0,5l
Trhyy píše:Já myslim že to bude masakr, a eště to bude mít menší spotřebu o maličko, tim jak to bude víc na zemi a bude pdo autem mín vzduchu, taky mam na autě podvozek Koni a spotřeba klesla asi o 0,5l
Hej tak to bude suprrrr.... ..no..ale jese jsme skámošem s clubu tak kecali co dát za svetla přední a zadní chtely jsme přední masku dát do chormu celou +to černý co ohraničuje blinkry a zadní dát čirý tak to ais bud ena první sézonu a nebo dáem přední z Jetty a zadní to je překvápkoo...Jestli se tam vejdou...
Trhyy píše:Já myslim že to bude masakr, a eště to bude mít menší spotřebu o maličko, tim jak to bude víc na zemi a bude pdo autem mín vzduchu, taky mam na autě podvozek Koni a spotřeba klesla asi o 0,5l
Hej tak to bude suprrrr.... ..no..ale jese jsme skámošem s clubu tak kecali co dát za svetla přední a zadní chtely jsme přední masku dát do chormu celou +to černý co ohraničuje blinkry a zadní dát čirý tak to ais bud ena první sézonu a nebo dáem přední z Jetty a zadní to je překvápkoo...Jestli se tam vejdou...
Hod tam světla z Renaulta Espace dopředu
Hod tam světla z Renaulta Espace dopředu
Ty jsou na vejšku malí bych řekll nevímm....se mrknu nekd ena silnici jak přesne vyapdaj a ty blinkry jsou taky mocc do šířky by to bylo široký jak svine bych řekll nevímmm ale nápad není marnejj
SANCHO: Trhyy i radi blbe, navrhuju svetla z neoplanu, maj pekne nasranej dyzajn...hele a budes vocipovat? Ja myslim, ze to pak poradne poleti. A nekde jsem videl v akci bum box za 699Kc, takze myslim, ze mas sanci z tho udelaj dost jakoze tunyngovy auto...
jj volant cajk,ale zase tu jsou dementni jedinci,kteri rejpaj.Proc ho proste nenechate?Dela neco na vasem aute? Ja myslim,ze ne,takze bych toho nechal.