Problém s Wifi

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
tomio007
Kontaktovat uživatele:

Problém s Wifi

Příspěvek od tomio007 »

Koupil jsem Wifi a nejde mi propojit s modemem,protože z modemu jde USB kabel a ve Wifi jsou vstupy pouze na tel. kobale.prosim pomozte diky

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

Předpokládám že máš ADSL modem který má pouze připojení USB a na wi-fi routeru máš konektroy RJ45 (to je něco jiného než telefonní). Pokud se nemýlím nezbude ti nic jiného než vyměnit ADSL modem za jiný model, který má výstup RJ45 aby jsi ho mohl připojit k wi-fi routeru. O jiném řešení nevím.
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

iwi píše:Předpokládám že máš ADSL modem který má pouze připojení USB a na wi-fi routeru máš konektroy RJ45 (to je něco jiného než telefonní). Pokud se nemýlím nezbude ti nic jiného než vyměnit ADSL modem za jiný model, který má výstup RJ45 aby jsi ho mohl připojit k wi-fi routeru. O jiném řešení nevím.
Přesně tak. 8)
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw

tomio007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomio007 »

aha a kde ho mám vyměnit???To mám zajít do telecomu a ať mi dají nový modem???nebo si mam koupit WIFI i s modemem??

vagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vagi »

musis zajit do toho shopu kde jsi koupil to APcko nebo router a vymenit ho za ADSL modem s wifi, nebo za router s usb (asus wl-500g premium)
pokud jsi to kupoval pres eshop, muzes to vratit tusim do 14 dnu bez udani duvodu a pokud v kamennym obchode, tak se s nima zkus dohodnout.. vetsinou to menej za zbozi ve stejny hodnote nebo drazsi..
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

presne tak... vymen si svuj nove wifi APko za wifi ADSL router. Nejjednoduzsi cesta, jak rozvest ADSL po wifi. :wink:

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“