Off Topic
Moderátor: Dave0401
Re: Off Topic
jo vybije a ani ji nikdo nezbije.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
nafta dražší jak benzín,hehe 

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
rostaVR6 píše:nafta dražší jak benzín,hehe
ale ropek zere min jak benzinak hehe

ja jsem zvedav jak pojedu 

jestli to vydrzi do zitra tak bychom mohli jit na jednicku zadriftovat ne? Tomo, zahrej taky subarku 

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Hlasim ze mi rucka taky funguje 
Zda se mi ze vsichni jsou opet prekvapeni ze snehu a demoverze z minuleho vikendu jim nestacila. V ostrave totalni kalamita jel jsem dneska 300m 30 minut

Zda se mi ze vsichni jsou opet prekvapeni ze snehu a demoverze z minuleho vikendu jim nestacila. V ostrave totalni kalamita jel jsem dneska 300m 30 minut

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
ja jsem v OVe kazdy den a tam je ted aspon na Rudne kalamita porad... proste skrabou cestu v Listopadu..Luke_TDI píše:Hlasim ze mi rucka taky funguje

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ale to nebylo na rudne ale u centra a v havru na velkem rondlu kolona az pod most v obou pruzich!Hanuš píše:ja jsem v OVe kazdy den a tam je ted aspon na Rudne kalamita porad... proste skrabou cestu v Listopadu..Luke_TDI píše:Hlasim ze mi rucka taky funguje
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Jako kazde rano a odpoledne... Kdyz jedu od sumbarku do mesta tak je kolona od Lidlu pod most, kolem kruhace od tesca az na velkej kruhacLuke_TDI píše:Ale to nebylo na rudne ale u centra a v havru na velkem rondlu kolona az pod most v obou pruzich!Hanuš píše:ja jsem v OVe kazdy den a tam je ted aspon na Rudne kalamita porad... proste skrabou cestu v Listopadu..Luke_TDI píše:Hlasim ze mi rucka taky funguje

rucka mi funguje taky na fatanu.... ikdyz ani ji neni potreba zatahovat.... lehce rozhodit a efetne projet driftem...
btw. dneska nad ranem jsme si s Feldou hezky zaradili na cestach
btw. dneska nad ranem jsme si s Feldou hezky zaradili na cestach

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
to zni zajimave.... ale dneska bohuzel nemuzu...Ladis píše:jestli to vydrzi do zitra tak bychom mohli jit na jednicku zadriftovat ne? Tomo, zahrej taky subarku

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
No perfektni rano
do facka sem lezl kufrem protoze mi zamrznul central, pak mi zase nesly zavrit dvere protoze zamrzly zamky tak sem musel jet se zacvaknutyma cudlikama aby se mi neotviraly dvere... 20 min odhazovani snehu abych se dostal od baraku = 3 podrene prsty od ledu a bunda od krve a nakonec cesta do skoly 30km/h s hlavou z okynka abych vubec neco videl kdyz mi primrzly sterace 

pekne... to chce si privstanou.. nastartovat nechat 5 min brlblat na volnobehu... zapnuty vyhrev a topeni na max a pak uz jen prijit do teploucka...
nebo byt vys*any jako Guna a mit to na mobil
a ani nemusis vylezat ven.. uz rovnou do tepla.. (skoda, ze auto neumi uvarit i kafe
)
nebo byt vys*any jako Guna a mit to na mobil

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Vstaval sem v 6 takze na odhazeni bylo casu dost. Motor sem mel nakopnuty a topeni zapnute celou dobu co sem odhazoval snih ale stejne se to nestihlo vytopit. Nejvetsi problem byl se prave dovnitr dostat abych mohl nastartovatDave0401 píše:pekne... to chce si privstanou.. nastartovat nechat 5 min brlblat na volnobehu... zapnuty vyhrev a topeni na max a pak uz jen prijit do teploucka...
nebo byt vys*any jako Guna a mit to na mobila ani nemusis vylezat ven.. uz rovnou do tepla.. (skoda, ze auto neumi uvarit i kafe
)

kamo nastrikej si zamky a tesneni dveri silikonovym olejem... pomuze to jak cyp 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
... a sterace si nenechavej prilepene na skle 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Včera to bylo parádní. Odpolední jak víno. Byl jsem večer v Opavě a byl to bezva adrenalin. Jen mě zaráží ja se banda vleče. Všichni buď posraní nebo ještě na letňákách, se vlečou 30.
A večer v Orlové to předemnou jeden závodník nevychytal a vypadnul z rondlu o něco dřív než měl. Myslím že touto dobou už je v servise a přezouvá zimáky
A večer v Orlové to předemnou jeden závodník nevychytal a vypadnul z rondlu o něco dřív než měl. Myslím že touto dobou už je v servise a přezouvá zimáky

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
jj vcerejsi noc byla masakralni na zazitky za volantem 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
... dnesni rano taky 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jj clovek potka na ceste dost ocasu co maji pravou ruku nachystanou na rucce 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI