Ralley Střela 26.-27.10.

Vše o rally,formuli 1,moto gp,dtm atd..

Moderátor: Bohuš

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

hadžin píše:už se ale těšíme na příští rok.Sobotní večírek v Hořovicích dopadl dobře,za 14 dní se sklouznem v Berouně a pak budem čekat až do jara.Hrůza
ja jsem sebral pohary a musel jsem zmizet, na me tyhle akce "Hori ma panenko" pusobi destruktivne :D Na Beroun jsem regnutej ale na posledni chvili se presunul termin CDS na Strahov na stejny datum tak nevim co pojedu...
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

hadžin

Příspěvek od hadžin »

my jsme tam taky jen pokecali a jeli jsme o dům dál.Nevim jak by jsme se totiž dostali domů s heslem ,,bude řídit ten kdo je nejmíň ožralej".Naštěstí jsme měli řidiče kterej to tu chvíli vydržel a kloktal tam nějaký limonády.Nakonec ale bylo nejhůř určitě jemu

Kamil Emanuel Gott
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamil Emanuel Gott »

KFJ píše:
hadžin píše:no to samozřejmě.jde jen o to,že když Vrky vyjížděl od startu tak musel toho myšáka pustit a přesto ho v těch zatáčkách dohnal né li víc,ale to už nechám na těch dvou,každej ten incident bude řikat po svém.Ať má fávo jaký chce tak Vrky je dávač
to rozhodne, Vrky jede nejvic! 8) Ale take k tomu ma slusnou techniku, napr. oproti Cervenoj ma o pul tuny lehci auto se super odladenym podvozkem a 180 koni s tou vahou udela svoje 8)
Brďo Roberte, 180 koní z OHV motoru 1500, snad ještě nikdo nedostal!!!
Jinak, do dalších soutěží přeju odvážné spolujezdce... :idea:

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Kamil Emanuel Gott píše:
KFJ píše:
hadžin píše:no to samozřejmě.jde jen o to,že když Vrky vyjížděl od startu tak musel toho myšáka pustit a přesto ho v těch zatáčkách dohnal né li víc,ale to už nechám na těch dvou,každej ten incident bude řikat po svém.Ať má fávo jaký chce tak Vrky je dávač
to rozhodne, Vrky jede nejvic! 8) Ale take k tomu ma slusnou techniku, napr. oproti Cervenoj ma o pul tuny lehci auto se super odladenym podvozkem a 180 koni s tou vahou udela svoje 8)
tak to ja mam jine info, 1.6 16v... ale neresil jsem to, pouze pisu co jsem slysel...

MPI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MPI »

KFJ píše:
Kamil Emanuel Gott píše:
KFJ píše: to rozhodne, Vrky jede nejvic! 8) Ale take k tomu ma slusnou techniku, napr. oproti Cervenoj ma o pul tuny lehci auto se super odladenym podvozkem a 180 koni s tou vahou udela svoje 8)
tak to ja mam jine info, 1.6 16v... ale neresil jsem to, pouze pisu co jsem slysel...
Jednou byl s Vrkoslavem rozhovor na ewrc.cz a fakt by to měla bejt patnáctka podle toho co tvrdí, zkusím ten rozhovor najít a dát sem link :wink:

EDIT: tady je ten link http://www.ewrc.cz/ewrc/text_show.php?id=5632
Škoda Felicia 1.3 MáloPowerInside
Citroen Saxo VTS 16V - občas to jezdí
http://www.cct.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sik-foto.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

MPI píše:
KFJ píše:
Kamil Emanuel Gott píše: Brďo Roberte, 180 koní z OHV motoru 1500, snad ještě nikdo nedostal!!!
Jednou byl s Vrkoslavem rozhovor na ewrc.cz a fakt by to měla bejt patnáctka podle toho co tvrdí, zkusím ten rozhovor najít a dát sem link :wink:

EDIT: tady je ten link http://www.ewrc.cz/ewrc/text_show.php?id=5632
zajimave... me to s tim objemem a konma rikal Koutny... tak nevim... Pry 1.6 a prevrtana na 1.7 :wink:

MPI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MPI »

KFJ píše:
zajimave... me to s tim objemem a konma rikal Koutny... tak nevim... Pry 1.6 a prevrtana na 1.7 :wink:
Je to možné, říkám jen co jsem se dočetl, zeptej se ho někdy osobně :wink: Nevím nakolik jsou na volném poháru přísné technické přejímky a tudíž jestli by prošel kdyby měl to co říkáš, ale možné to je :?:

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

MPI píše:
KFJ píše:
Je to možné, říkám jen co jsem se dočetl, zeptej se ho někdy osobně :wink: Nevím nakolik jsou na volném poháru přísné technické přejímky a tudíž jestli by prošel kdyby měl to co říkáš, ale možné to je :?:
ja nevim co Vrky jezdi za skupinu a verim ze i kdyby tam mel cokoli tak skupinu jezdi tu spravnou kterou ma, to by me ani nenapadlo spekulovat ze by podvadel... to je kravina a ani to nechci resit kdyz o tom nic nevim :wink:

MPI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MPI »

Tuším že jede A2, ale já se v těch kategoriích poháru nějak nevyznám :oops:

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

KFJ píše:
to je samozrejme kravina ten nazev videa :lol: tohle byla okruhova vlozka, takze Vrkoslav (Facko) jel druhe kolo a Cervenka (EVO9) prvni kolo...(podle toho v jakem poradi startovali) Tezko ho mohl Vrky dojet na cas kdyz: 1/ nestartovali za sebou, 2/ Cervenka mel lepsi cas (on to vyhral absolutne) :wink:
Pratele jen tak pro upresneni, ja jel treti a posledni okruh a Vrky od startu vjel prede me do sveho prvniho okruhu.Bylo to presne tak, jak pise KFJ. :wink: Jinak ja se tam byl jen nahodne svezt po rane na Vsetine tyden pred tim a vyzkouset hlavne plnou funkcnost auta ktere se dodelalo par hodin pred startem Rally Strela a jeste k tomu jako spolujezdce jsem mel kamarada, kteremu jsem chtel splnit takovej malej sen. Dverim napred Zdar... :D

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

pavelini píše:
KFJ píše:
to je samozrejme kravina ten nazev videa :lol: tohle byla okruhova vlozka, takze Vrkoslav (Facko) jel druhe kolo a Cervenka (EVO9) prvni kolo...(podle toho v jakem poradi startovali) Tezko ho mohl Vrky dojet na cas kdyz: 1/ nestartovali za sebou, 2/ Cervenka mel lepsi cas (on to vyhral absolutne) :wink:
Pratele jen tak pro upresneni, ja jel treti a posledni okruh a Vrky od startu vjel prede me do sveho prvniho okruhu.Bylo to presne tak, jak pise KFJ. :wink: Jinak ja se tam byl jen nahodne svezt po rane na Vsetine tyden pred tim a vyzkouset hlavne plnou funkcnost auta ktere se dodelalo par hodin pred startem Rally Strela a jeste k tomu jako spolujezdce jsem mel kamarada, kteremu jsem chtel splnit takovej malej sen. Dverim napred Zdar... :D
zdravime Republiku 8) Na Strahove to byla taky pekna jizda :wink: Ja pro tento rok budu mit konecne poreseny podvozek (ted jsem mel kopcovej KW Competition - takze na souteze totalne na pikacu :twisted: ), tak dame letos ve Volnym poharu poradny battle, co pojedes?

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

To KFJ. mas SZ. 8)

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

pavelini píše:To KFJ. mas SZ. 8)
ok, diky :wink:

Odpovědět