za ty prachy to bude mit polovina E30foramáca píše:Ilegaltuner píše:ja mam uz predni blatniky od peskaa stali 3000oba je toz lamina a je to docela fajnova prace,dela i narazniky,vse presne podle original blatniku akorat zadni jeste nema HOTOVYalepres zimu uz je bude nabizet,cena budeoko lo 2000za kus a jeste bude mit i prahy,jinak na e baynejakej rakusak dela komplet bodykit vcetna zadniho dilu jak je v nem sklo a kapotu, ale chce za to nesmysl nikoho do toho nelamej, chcitomit jen ja na kabru a barva bude samozrejme bila,jeste nevim jestlibila metaliza,nebo bila perlet,nebobila s 24karatovym zlatym prachemv laku,no jeste uvidime podle penezBALI píše:dáprej to dělá Pesch... www.pesch.cz ... na netu to nemá,ale měl by to dělat...se ke mě doneslo
BMW pics (opatrne!)
Moderátor: T-O-M
Re: BMW pics (opatrne!)
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
máca píše:Ilegaltuner píše:ja mam uz predni blatniky od peskaa stali 3000oba je toz lamina a je to docela fajnova prace,dela i narazniky,vse presne podle original blatniku akorat zadni jeste nema HOTOVYalepres zimu uz je bude nabizet,cena budeoko lo 2000za kus a jeste bude mit i prahy,jinak na e baynejakej rakusak dela komplet bodykit vcetna zadniho dilu jak je v nem sklo a kapotu, ale chce za to nesmysl nikoho do toho nelamej, chcitomit jen ja na kabru a barva bude samozrejme bila,jeste nevim jestlibila metaliza,nebo bila perlet,nebobila s 24karatovym zlatym prachemv laku,no jeste uvidime podle penezBALI píše:dáprej to dělá Pesch... www.pesch.cz ... na netu to nemá,ale měl by to dělat...se ke mě doneslo
s nějakym prachem v bílém laku bych byl opatrnej, aby to nevypadalo pouťově nebo jak angličák, sněhově bílou nic nezkazíš, ale každej máme svuj pohled na věc - jsem zvědavej na výsledek
illegal:viz máca...vim to od něj 
kvidas:nebude,my jim to neprozradíme
kvidas:nebude,my jim to neprozradíme
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
no tak dva, ale víc už né.Nebo je ještě ta možnost, že půlka lidi co má cabro chce tenhle bodykit a všichni budou chtít překvapit a na jaře to bude na nějakém srazu vypadat jako sraz m3V12 píše:myslis?Ilegaltuner píše:na cabru to budeš mít jediný, to se neboj![]()
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
Kéž by se všichni drželi BMW tvarů a upravovali vzhled origo díly, nebo díly vycházející z origo tvarů 
tim myslim, netuzit něčim se k tvarům BMW nehodí, aby nedošlo k desinterpretaci.
tim myslim, netuzit něčim se k tvarům BMW nehodí, aby nedošlo k desinterpretaci.
Naposledy upravil(a) T-O-M dne 16 lis 2007 21:08, celkem upraveno 1 x.
mno myslel jsem to spis tak, ze to dopadne jak s M-Tech II....Ilegaltuner píše:no tak dva, ale víc už né.Nebo je ještě ta možnost, že půlka lidi co má cabro chce tenhle bodykit a všichni budou chtít překvapit a na jaře to bude na nějakém srazu vypadat jako sraz m3V12 píše:myslis?Ilegaltuner píše:na cabru to budeš mít jediný, to se neboj![]()
R6 twin turbo + V10 + V12
hezky řečeno...T-O-M píše:Kéž by se všichni drželi BMW tvarů a upravovali vzhled origo díly, nebo díly vycházející z origo tvarů
V12:nebreeeč... koupíme růžovýho slona
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Mrkněte na tohle:
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... IC_ID=6758
ten interiér mě dostal - celková sladěnost, modré podsvícení všeho, vzadu zabudovaná vysouvací obrazovka - původně z palubní desky Z4 a couvací kamera na místě původního zámku kufru, o libovém CSL nárazníku ani nemluvě.
ten interiér mě dostal - celková sladěnost, modré podsvícení všeho, vzadu zabudovaná vysouvací obrazovka - původně z palubní desky Z4 a couvací kamera na místě původního zámku kufru, o libovém CSL nárazníku ani nemluvě.
paradaT-O-M píše:Mrkněte na tohle:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
jj.... byl jsem i letos a super.... foto zde posting.php?mode=editpost&p=1148397Ilegaltuner píše:v na to srazu to muselo být parádní![]()
kde se dá koupi takový kommpresor?
jinak lepsi foto toho kompresoru...me se nikde nepodarilo najit na kolik cca. vyjde....

R6 twin turbo + V10 + V12
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
máca píše:preci od ilegaltunera ne?T-O-M píše:Od koho je ta bílá M5? Dinan?jinak asi pristi rok jedu taky ten himelkron,neudelame nejakou kolonu?
já jsem pro ...když mě teda seženeš tu spojkovou lamelu
Summer car: BMW E34 Touring Diamantschwarzmetalic
Racing car: Honda CRX D16A8 Nordschleife Project
Racing car: Honda CRX D16A8 Nordschleife Project
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Jasně to jsem koupil na zimu a stylově bíloumáca píše:preci od ilegaltunera ne?T-O-M píše:Od koho je ta bílá M5? Dinan?jinak asi pristi rok jedu taky ten himelkron,neudelame nejakou kolonu?
Já bych tam taky jel, v kterém měsíci to je? A pustí mně do německa s foliema na sklech?
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
to klapkový saní je peklo!
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos