Oživení BRNO fora ?
Re: Oživení BRNO fora ?
Neboj Maro, rozumím srandě, ale číst ob příspěvek nějakou posměšku na Fiata už mi moc směšný napříjde
Proto jsem Ti to dal takhle najevo
Tak nekruť očima 
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Ale já si to neberu osobně
Víš co, vysvětlím Ti to zítra, negře 
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Gut, jen šprcky bych dal s nižším profilem
(bohužel na úkor pohodlí)
-
vrkuboy
- Kontaktovat uživatele:
jestli fiaty jsou nespolehlivy tak nevim jak nazvat techniku u renaultaMComb píše:Musíš se smířit stím, že Fiaty mají pověst nespolehlivých vozů. Stím neuděláš nic ty ani já. Jinak já tady to téma bral jako srandu a nevěděl jsem, že si to budeš brát tak osobně
Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW
-
vrkuboy
- Kontaktovat uživatele:
no ja to slysim odevsad, ze mam mrdku auto
a ze jsou renaulty smejdy, ale zatim jezdi bez poruchy. Spis je na renaultech vsechno slozite vymysleny. Bracha dela mechosa a prej jak vidi ze k nim do servisu prijizdi nejaky renault tak utikaj.
No puvodne sem chtel 17´´ a pneu 205/40 ale to sem asi upad a brzo sem se vzpamatoval a hlavne tech usmolenych 110 koni nebo kolik je 79Kw by na tech 17 asi moc nejelo a navic nechci aby me vypadaly plomby ze zubu, kor ted kdyz se za to bude platit
No puvodne sem chtel 17´´ a pneu 205/40 ale to sem asi upad a brzo sem se vzpamatoval a hlavne tech usmolenych 110 koni nebo kolik je 79Kw by na tech 17 asi moc nejelo a navic nechci aby me vypadaly plomby ze zubu, kor ted kdyz se za to bude platit
Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW
SPEEDY píše:Asi myslela i Redyho, jakožto bývalýho FiaťákaGoldies píše:katy: jakto ze 3? Snad jenom ty a speedy
Jinak ja uz si na narazky na fiat zvykla... navic doma s tim bojuju porad, tak mi to ani neprijde
A nebo my fiataci rikame: šrtocwagen,
porucha na 4 = ford, (no,nebo i fiat), opel blitz bo jak se to pise.
Ale hlavne ja jsem nazoru, ze na fiaty nadava jen ten , kterym se se*ou nebo jsou proste zakomplexovani jinou znackou anebo i fiat nikdy nemeli-jen "jdou se stadem".
Me posloucha jak hodinky a nikdy se na nem nic nespravovalo (krome novych svicek po 90tis km a na ukor toho odesla civka)
moje šPunto, muj život
Tak Abarth bych bral taky
Ale spis jejich starsi veci 
Jinak ja na fiata nadavam jen tak abych vas popíchl
Jinak me nevadi a hesla jako Fordem tam Vlakem zpět taky zname 
vrkuboy: kolesa nadherny, kdo ti je lestil?
Jinak ja na fiata nadavam jen tak abych vas popíchl
vrkuboy: kolesa nadherny, kdo ti je lestil?
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
tak to jsem jeste neslysela : ))))Goldies píše: hesla jako Fordem tam Vlakem zpět taky zname
moje šPunto, muj život
nostalgie, Tipo je už ve věčných nebezkých lovištíchKaty píše:SPEEDY píše:Asi myslela i Redyho, jakožto bývalýho FiaťákaGoldies píše:katy: jakto ze 3? Snad jenom ty a speedytak proc ho ma porad v avataru... grrr.
Jinak ja uz si na narazky na fiat zvykla... navic doma s tim bojuju porad, tak mi to ani neprijde![]()
A nebo my fiataci rikame: šrtocwagen,
porucha na 4 = ford, (no,nebo i fiat), opel blitz bo jak se to pise.
Ale hlavne ja jsem nazoru, ze na fiaty nadava jen ten , kterym se se*ou nebo jsou proste zakomplexovani jinou znackou anebo i fiat nikdy nemeli-jen "jdou se stadem".
Me posloucha jak hodinky a nikdy se na nem nic nespravovalo (krome novych svicek po 90tis km a na ukor toho odesla civka)
Tak mame doma novyho mazlika 
Japonci na konci
nafotim a hodim 
Japonci na konci
Úplný TCB Revival