Jedná se o to, že přítelkyně pracuje v kanceláři s osmi dalšími "kolegy" a několikrát se jí stalo, že přišla po obědě a na počítači byl spuštěný Outlook a Raal. Nikdo z kolegů samozřejmě o ničem neví
Sledování činnosti na PC
Moderátor: Rudi
Sledování činnosti na PC
Zdarec, potřeboval bych nějakou utilitku, která by zaznamenávala činnosti na PC a přitom se daly nainstalovat na PC bez vědomí admina
Jedná se o to, že přítelkyně pracuje v kanceláři s osmi dalšími "kolegy" a několikrát se jí stalo, že přišla po obědě a na počítači byl spuštěný Outlook a Raal. Nikdo z kolegů samozřejmě o ničem neví
Tak mě napadlo, jestli nějaká utilitka kde by se dalo zjistit, kde všude se dotyčný šťoural. Jenže mají omezená práva na instalaci, tak aby to šlo nainstalovat a nemusela nikomu nic říkat... 
Audi A3 8L, 1.9TDI
HUMMER - Like nothing else
Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...
Já bych zašel za správcem sítě (nebo někdo, kdo to tam má na starosti) a zdělil, co je za problém.
Určitě bych tam nic nedával, protože nakonec se to může obrátit proti ní.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
to právě moc nemůže, správce sítě je syn podezřelé osobyAnděl píše:Já bych zašel za správcem sítě (nebo někdo, kdo to tam má na starosti) a zdělil, co je za problém.
Audi A3 8L, 1.9TDI
-
AdieuD
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sledování činnosti na PC
odposlechy klavesnice
a nebo pouzivat heslo...
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- tomasVR6
- Kontaktovat uživatele:
co to znamená?? jak se to dá stáhnout a jak to funguje??Ondras píše:WinKey + L
Doma? SAG + PUG + Audi
Prodej nových vozů VW, Škoda, AUDI a Seat - pro nabídku pište SZ
Prodej nových vozů VW, Škoda, AUDI a Seat - pro nabídku pište SZ
to je klávesová zkratkatomasVR6 píše:co to znamená?? jak se to dá stáhnout a jak to funguje??Ondras píše:WinKey + L
Audi A3 8L, 1.9TDI
-
AdieuD
- Kontaktovat uživatele:
pokud nemaji pocitace chranene heslem, nevidela bych "pruser na jeji triko" tak akutne.... at si to heslo sama nastavi. A nebo at da na klavesnici pasticky na mysi.
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě, že se o odhlášení nejedná. Je to Lock Workstation. Trošku rozdíl. Nicméně s tím "kde se to dá stáhnout", tak to mě normálně zbořiloHans píše:to je klávesová zkratkatomasVR6 píše:co to znamená?? jak se to dá stáhnout a jak to funguje??Ondras píše:WinKey + LOdhlášení uživatele...
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
ja bych ted do prace potreboval stahnout Scroll Lock, ale nemuzu ho na netu nikde najit ....
ja pouzivam magic folders ale to jenom uzamce a zneviditelni nektery adresare.. tak kdyby treba lockla celou slozku posty....
ja pouzivam magic folders ale to jenom uzamce a zneviditelni nektery adresare.. tak kdyby treba lockla celou slozku posty....
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
Nejlepší by bylo udělat tam vlastní profil pro tu dotyčnou a chránit ho heslem, teprve potom to má smysl zamykat přes WIN+L.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
jj, jak povidá Vagi, nainstaluj nějakej key logger a z log souboru si pak hravě poskládáš mozaiku co se tam dělo 
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.
a na co jej bude keylogger, ked jej niekto cita postu?
zamykat, zamykat, zamykat...
krulis píše:ja bych ted do prace potreboval stahnout Scroll Lock, ale nemuzu ho na netu nikde najit ....
to je podle mě pro nezkušeného uživatele moc složité
Audi A3 8L, 1.9TDI
problém je taky v tom, ze podezřelá osoba je za jedno s majitelem a ředitelem v jedné osobě. Jsou to takové ty staré struktury, které žárlí na konkurenci a dělají naschvályjim.vw píše:pustit si na pozadí vnc a pak se z povzdálí koukej
a hlavně ať to spíš nahlásí svýmu nadřízenýmu, nebo někomu ještě vejš
Audi A3 8L, 1.9TDI
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavá myšlenka, ale nemyslim si že existuje někdo, kdo dostává poštu do outlooku na nezaheslovanym PCJonnY píše:a na co jej bude keylogger, ked jej niekto cita postu?
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
taky jsem si to myslel, jenže je to tak, sedí všichni v jednom kanclu (dispečeři) a nemají ani ošetřené logování do windows. Nějaký login či heslo prostě nemají. Používají MS Outlook a tam pokud vím heslo nastavit nelze. A to není žádná malá firmičkakujon píše:Zajímavá myšlenka, ale nemyslim si že existuje někdo, kdo dostává poštu do outlooku na nezaheslovanym PCJonnY píše:a na co jej bude keylogger, ked jej niekto cita postu?
Audi A3 8L, 1.9TDI
minimalne k tomu, ze pak mas hmatatelnej dukaz a s tim uz si pak muze stezovatJonnY píše:a na co jej bude keylogger, ked jej niekto cita postu?
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
ja to nezkousel, jen jsem ti nasel nakej link, pac vim, ze jsem to uz nekde videl.. ale jsou flashky, na ktery jsou nainstalovat programy, ale jen nektery, to by se muselo vyzkousetHans píše:a jde to nainstalovat i např. na cd a spouštět to z cd/USB Flash? záznamy myši to náhodou nemá, co?
a o com?vagi píše:minimalne k tomu, ze pak mas hmatatelnej dukaz a s tim uz si pak muze stezovatJonnY píše:a na co jej bude keylogger, ked jej niekto cita postu?
ze pohol mysou aby zrusil screen saver, poklikal na outlook expres, poklikal na dorucenu alebo odoslanu postu? stale mi nieje jasne na co tam ten keylogger bude.
tak ale o to snad jde, ne? hans psal, ze chce zjistit co tam kdo delal v dobe jeji nepritomnosti.. pokud na nem nekdo bude delat neco spatnyho, zjisti to a muze to resit nakejma heslama a tak.. ale pokud si k tomu kompu sednou jen pro to, ze se chtej podivat na net, tak neni potreba se cehokoliv bat..JonnY píše:a o com?vagi píše:minimalne k tomu, ze pak mas hmatatelnej dukaz a s tim uz si pak muze stezovatJonnY píše:a na co jej bude keylogger, ked jej niekto cita postu?
ze pohol mysou aby zrusil screen saver, poklikal na outlook expres, poklikal na dorucenu alebo odoslanu postu? stale mi nieje jasne na co tam ten keylogger bude.
dal jsem sem spatnej program, tohle snima vsechny operace co se delaly s kompem, ne jenom stisky klavesnice.. http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... m-dozorce/
něco takového jsem hledal, vyzkouším a dám vědět, zatím díkyvagi píše:tak ale o to snad jde, ne? hans psal, ze chce zjistit co tam kdo delal v dobe jeji nepritomnosti.. pokud na nem nekdo bude delat neco spatnyho, zjisti to a muze to resit nakejma heslama a tak.. ale pokud si k tomu kompu sednou jen pro to, ze se chtej podivat na net, tak neni potreba se cehokoliv bat..JonnY píše:a o com?vagi píše:minimalne k tomu, ze pak mas hmatatelnej dukaz a s tim uz si pak muze stezovat
dal jsem sem spatnej program, tohle snima vsechny operace co se delaly s kompem, ne jenom stisky klavesnice.. http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... m-dozorce/
Audi A3 8L, 1.9TDI