Mě je to fuk, dělám si srandukytt píše:Když může gofík proč ne já

Moderátor: Eiffel
MX-5 je kultovní auto pro lidi, kteří chtějí pocítit svobodu za volantem, auto pro individualisty, nádherný design, jednoduše okouzlující. Jedno z mála aut, který si uchovává svý kouzlo i po takřka 20 letech. Myslíte si to samý i o golfech? Tenhle kousek navíc vypadá opravdu zachovale, zaslouží si proto můj hlas.milosh píše:jeste jsem nehlasoval, pricky 1 a 5 jsou u me zatim nerozhodne uvidim, ale jelikoz je Tweety z meho bydliste tak nevim nevim s protekciAle Blahova kara je super a navic je to paran tak to je tezky taky jsem vas 2 mohl rozhodit do 2 tydnu
miloshu, máš to udělalt jako soutěž auto měsíce a máš to, ono přece jenom sehnat přes 200 aut za rok je taky docela fuškamilosh píše:Vazeni posilejte svy kary do souteze moc jich uz v zasobe nemam :-/
Jéééémilosh píše:tak budou proste kary znova v soutezi mno
tobě se líbí tvoje auto, mně se líbí moje.benga píše:já ti to řeknu takhle já to nevnímám mě se moje auto líbí a auto kritizátora rayena se mi nelíbí vubec uplnej hnus ty kola má každej a barva nic moc![]()
![]()
![]()
aha, proto bylo nejrychlejsi fwd na HSM golf f teeedeeeiiiSova píše:-Nafta patří do kamen (ale jinak moc pěknej Golf)
já kritiku unesu ale když někdo nepozná ližiny a řekne že je to křidelko tak asi není trošku v pořádku že......ryan69 píše:tobě se líbí tvoje auto, mně se líbí moje.benga píše:já ti to řeknu takhle já to nevnímám mě se moje auto líbí a auto kritizátora rayena se mi nelíbí vubec uplnej hnus ty kola má každej a barva nic moc![]()
![]()
![]()
pro barvu i kola mám svoje důvody - kola se mi líbily na první pohled a že je teď má spousta lidí je mi šumák a lak je IMHO jedna z nejhezčích oranžových metel co se dá sehnat - holt na fotkách bez slunce to tak nevynikne - a jestli se ti nelíbí tak prosím, ale respektovat volbu ostatních to bys moch zvládnout ne? neuneseš kritiku nebo jak?
No napsal jsi to dobře, v kategorii TDi...a čas máš celkově jakej ?blah píše:aha, proto bylo nejrychlejsi fwd na HSM golf f teeedeeeiiiSova píše:-Nafta patří do kamen (ale jinak moc pěknej Golf)
nemyslel jsem sebe.. ano Boda s GII tdi vyhral FWD (ne jen tdi) na HSMTweety píše:No napsal jsi to dobře, v kategorii TDi...a čas máš celkově jakej ?blah píše:aha, proto bylo nejrychlejsi fwd na HSM golf f teeedeeeiiiSova píše:-Nafta patří do kamen (ale jinak moc pěknej Golf)![]()
Ba né, i přes to že styl tvého tuningu osobně nemusim, tak je to koncepčně prostě úplně jiné auto a spotřebu bych mnohdy vyměnilJen ten Golfáckej styl mi nic neříká...když už koncern, tak bych skočil do Bory
Jo vim, takový ten stříbrno modrý že jo ?blah píše: nemyslel jsem sebe.. ano Boda s GII tdi vyhral FWD (ne jen tdi) na HSM
ja nemam zadnouextreme upravu.. navic mam zaklad nejslabsi koncernovy tedeicko..
http://forum.honda-club.cz/files/predo1_164.jpg
http://dieselpower.cz/forum/userpix/5_DSCN2645_1.jpgTweety píše:Jo vim, takový ten stříbrno modrý že jo ?blah píše: nemyslel jsem sebe.. ano Boda s GII tdi vyhral FWD (ne jen tdi) na HSM
ja nemam zadnouextreme upravu.. navic mam zaklad nejslabsi koncernovy tedeicko..
http://forum.honda-club.cz/files/predo1_164.jpg
původně jsem myslel že máš ve svý hlavě i mozek, ale po tvých výrocích tady a SZ co mi píšeš musím usoudit, že si totální mimoň. nechápu co si mlel o tom, že sis na autě dělal vše sám? to jako že sis tam sám nalepil ty mračítka?? a dovolim si tě varovat, neser se do mně s tím, že sem si na auto jen všechno koupil a nešáhl na něj, víš hovno milej zlatej co tomu všechno předcházelo, takže zavři kušnu. nebudu se srát do laminátu, když to neumím. to už jsem psal v tom týdnu, když jsem soutěžil já. tak si to buď přečti a přeber, nebo zmlkni.benga píše:já kritiku unesu ale když někdo nepozná ližiny a řekne že je to křidelko tak asi není trošku v pořádku že......
a nikdo do tebe neryje začal sis sám tím křídlem přitom to sou ližinyryan69 píše:původně jsem myslel že máš ve svý hlavě i mozek, ale po tvých výrocích tady a SZ co mi píšeš musím usoudit, že si totální mimoň. nechápu co si mlel o tom, že sis na autě dělal vše sám? to jako že sis tam sám nalepil ty mračítka?? a dovolim si tě varovat, neser se do mně s tím, že sem si na auto jen všechno koupil a nešáhl na něj, víš hovno milej zlatej co tomu všechno předcházelo, takže zavři kušnu. nebudu se srát do laminátu, když to neumím. to už jsem psal v tom týdnu, když jsem soutěžil já. tak si to buď přečti a přeber, nebo zmlkni.benga píše:já kritiku unesu ale když někdo nepozná ližiny a řekne že je to křidelko tak asi není trošku v pořádku že......