Prvni ve skupine, druhy absolutne, s Coltem... spadli jsme do strouhy, nechali jsme tam cca 45 vterin (mam video v mobilu, dodam

http://www.youtube.com/watch?v=iPsyRgPUSlQ
Moderátor: Bohuš
cemu se smejes? to neni jak na podelanym okruhu nebo kopci, kde ti to krasne zametou aby jsi si neudelal bebiii, tohle je zavodeni pro chlapysic píše:"chybycka se vloudila"![]()
nj musim sa este vela ucit...KFJ píše:cemu se smejes? to neni jak na podelanym okruhu nebo kopci, kde ti to krasne zametou aby jsi si neudelal bebiii, tohle je zavodeni pro chlapysic píše:"chybycka se vloudila"![]()
![]()
nekal letis a nevis co te tam ceka, byl tam bordel jako prase, tak se to zklouzlo... nic nenormalniho...
Proc mas na strese ty majaky, asi pohotovost voda-plyn...sic píše:nj musim sa este vela ucit...KFJ píše:cemu se smejes? to neni jak na podelanym okruhu nebo kopci, kde ti to krasne zametou aby jsi si neudelal bebiii, tohle je zavodeni pro chlapysic píše: "chybycka se vloudila"![]()
![]()
nekal letis a nevis co te tam ceka, byl tam bordel jako prase, tak se to zklouzlo... nic nenormalniho...
![]()
a na chlapov nie som
zatial iba skusam a zametam si sam
nauc se nebyt skodolibej... urcite ti to pomuzesic píše:nj musim sa este vela ucit...KFJ píše:cemu se smejes? to neni jak na podelanym okruhu nebo kopci, kde ti to krasne zametou aby jsi si neudelal bebiii, tohle je zavodeni pro chlapysic píše: "chybycka se vloudila"![]()
![]()
![]()
a na chlapov nie som
zatial iba skusam a zametam si sam![]()
jj to bylo asi ono jedinej KFJ a pak ten stou asconou tam jeli celkem ostrehadžin píše:To jsi pravděpodobně stál u rokle před kterou nás ráno důrazně varovali.Stačilo jedno auto aby tam šlo ven a byl by z toho dost smutnej konec dotyčný posádky a zároveň celýho závodu,tak se nediv,že tam to každej šetřil.Já se tam šel jen svézt bez žádných ambicí a tak jsem byl i línej ráno přezouvat.2 x se to málem nevyplatilo,ale nakonec to skončilo bez šrámu a z celkovýho závodu jsem byl spokojen.Až teda na stánkaře kterej začal fungovat dost pozdě a o tom co tam měl za pochoutky si každý zůčastněný udělá vlastní představu
nejhorsi pro divaka je kdyz si stoupne na misto kde kazdy jede pomalu kvuli nejakemu bordelu nebo rokli (v tomto pripade to byla kombinace hlina, bordel rokle bez svodidelmvolesko píše:jj videl sem to nazivo, koukam a najednou jede auto co znam a on to colt a pdoruhy uz jel s pochroumanym naraznikem![]()
me se libila ta askona ten jel vylozene pro divaky, jinak 90% aut co tam jelo celkem tragicky aspon teda ocima divaka, navic sem stal v takovym brutalnim stoupaku s vraceckou okolo sami rokle a vetsina tam jela hooooodne opatrne
z pohledu divaka nuda az na par aut z pohledu ridice maj ume respekt vsichni
PS: ted koukam ny ty videa a je to mnohem zazivnejsi, holt sem stal na blbym miste a odpoledne uz jelo i min aut
jj mel sem blby misto njKFJ píše:http://www.youtube.com/watch?v=CbWwZNLs ... re=related
zde je klasickej priklad spatneho divackeho mista kde se nic nedeje![]()
jinak ten s tim stribrnym EVO je "domaci" Karel Trojan - pro ilustraci jak jede Pan ridic oproti amaterum... casy super ale na pohled nebyl o moc rychlejsi, hlavne ten kluk s tou asconou jel dabelsky![]()
Ten kluk s Asconou jezdí i K4 pohár ČR (jezdí se po tratích sprintů)... Docela pěknou kudlu jel ten červený Favorit s bílymi nárazníky. A ten Peugeot 206 vodil 17letý účastník Poháru mládeže.KFJ píše:http://www.youtube.com/watch?v=CbWwZNLs ... re=related
zde je klasickej priklad spatneho divackeho mista kde se nic nedeje![]()
jinak ten s tim stribrnym EVO je "domaci" Karel Trojan - pro ilustraci jak jede Pan ridic oproti amaterum... casy super ale na pohled nebyl o moc rychlejsi, hlavne ten kluk s tou asconou jel dabelsky![]()
Jen jsem si rýpnulKFJ píše:a jak jsi na to prisel?Ladislav píše:Hezky pane Bezouškouž jsem se bál že Colt skončí na 400 m trati
Koukal jsem ze jsi udelal nejakou chybku v RZ4, jinak by jsi me dalpavelini píše:JFK6, Colt uz parada ne a je videt, ze i ty uz se s nim zacinas pekne szivat. Musim uznat, ze uz to bylo pekne pokoukanicko, kdyz jsem te stihal sledovat. Jinak auti jede jako prase....... Jsme s Trojanem cuceli jak pera......
Ja jel trojku , ctyrku a sestku s kamaradkou vis?Tam jsme jen tak blbli hihi, devitecka jojo, je to hracicka a kdyby jsi ji videl dnes po prvnim dni na Sumave, tak ji nepoznas.Jojo, projelo ce cilem , jeli jsme vzdy za sebou a pak hned uhaneli se divat ke hrbitovu vis?KFJ píše:Koukal jsem ze jsi udelal nejakou chybku v RZ4, jinak by jsi me dalpavelini píše:JFK6, Colt uz parada ne a je videt, ze i ty uz se s nim zacinas pekne szivat. Musim uznat, ze uz to bylo pekne pokoukanicko, kdyz jsem te stihal sledovat. Jinak auti jede jako prase....... Jsme s Trojanem cuceli jak pera......Ne vazne, vy jste jeste stihali stat za mlikem?
Karel tu cvicku ma taky rychlou, a co ty? Jak jsi spokojenej s devitkou?
pavelini píše:Ja jel trojku , ctyrku a sestku s kamaradkou vis?Tam jsme jen tak blbli hihi, devitecka jojo, je to hracicka a kdyby jsi ji videl dnes po prvnim dni na Sumave, tak ji nepoznas.Jojo, projelo ce cilem , jeli jsme vzdy za sebou a pak hned uhaneli se divat ke hrbitovu vis?KFJ píše:Koukal jsem ze jsi udelal nejakou chybku v RZ4, jinak by jsi me dalpavelini píše:JFK6, Colt uz parada ne a je videt, ze i ty uz se s nim zacinas pekne szivat. Musim uznat, ze uz to bylo pekne pokoukanicko, kdyz jsem te stihal sledovat. Jinak auti jede jako prase....... Jsme s Trojanem cuceli jak pera......Ne vazne, vy jste jeste stihali stat za mlikem?
Karel tu cvicku ma taky rychlou, a co ty? Jak jsi spokojenej s devitkou?