MComb píše:Vlastně máš pravdu. Já jsem idiot stejně jako miliony jiných řidičů po celém světě, že přezouvám gumy . Doufám, že schválí povinně přezout. Je toho v televizi dost, že způsobí nehodu ten kdo nepřezul. A jestli jsi neviděl nikdy sníh při 18 stupních tak si zkus zajet do Rakouska na ledovec . Tam jem ještě víc. Je to taková země, která s náma na jihu sousedí .
Magoru co jezdi jako prase s letnakama je dost a je jedno jestli zpusobej smrtelnou nehodu nebo nedobrzdej a vpalej ti to do novyho auta
sem alergickej na nezodpovedny ridice co si myslej ze jsou letadla a machyrci pred 15kama ze jezdej v zime s letnakama
ja nejezdim na ledovci v rakousku ale na silnici u nas blbe
Naposledy upravil(a) GReddy dne 26 lis 2007 20:54, celkem upraveno 1 x.
SPEEDY píše:Se zimákama se jen eliminuje pravděpodobnost způsobení dopravní nehody. Nikde není psaný, že se zimákama se nemůžeš vymlet. Znám hodně lidí (věkově kolem 50) co snad nikdy nepřezouvali a jezdí bez nehod. Je to o pozornosti, ne jen o gumách
Přečti si ještě jednou co jsi napsal. Myslím to eliminování nehody. Co to je za výplod
Co se Ti nezdá Nebo nerozumíš slovu eliminace?
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Mcomb - ty si magor, to nam tady chces vykladat ze to s tou smesi nema nic spolecnyho? Greddy ma pravdu, zkus se zeptat nejakyho odbornika. Driv se zimaky delali i s uplne jinym vzorkem, neco jak drapaky aby to lip odvadelo snih, ale dneska je to skoro k nerozeznani (trochu nadsazky, pro rejpavy ) od letnaku, akorat je tam par drazek vic pro lepsi odvadeni toho snehu, ale HLAVNE je to o te smesi kvuli teplotam....
BooM píše:Mcomb - ty si magor, to nam tady chces vykladat ze to s tou smesi nema nic spolecnyho? Greddy ma pravdu, zkus se zeptat nejakyho odbornika. Driv se zimaky delali i s uplne jinym vzorkem, neco jak drapaky aby to lip odvadelo snih, ale dneska je to skoro k nerozeznani (trochu nadsazky, pro rejpavy ) od letnaku, akorat je tam par drazek vic pro lepsi odvadeni toho snehu, ale HLAVNE je to o te smesi kvuli teplotam....
Magor si ty. Jestli mě někdo nepochopil je věc druhá. Už se k tomu nebudu vyjadřovat.
SPEEDY píše:Se zimákama se jen eliminuje pravděpodobnost způsobení dopravní nehody. Nikde není psaný, že se zimákama se nemůžeš vymlet. Znám hodně lidí (věkově kolem 50) co snad nikdy nepřezouvali a jezdí bez nehod. Je to o pozornosti, ne jen o gumách
Přečti si ještě jednou co jsi napsal. Myslím to eliminování nehody. Co to je za výplod
Co se Ti nezdá Nebo nerozumíš slovu eliminace?
Rozumím slovu eliminace. Seš zase chytrej Speedy. Ostatně jako vždy a všude
SPEEDY píše:Se zimákama se jen eliminuje pravděpodobnost způsobení dopravní nehody. Nikde není psaný, že se zimákama se nemůžeš vymlet.
A co přesně jsi chtěl vyjádřit eliminací neboli odstraněním pravděpodobnosti? To je trošku pomýlené, ne? Nechtěl jsi napsat např. něco o snížení pravděpodobnosti? Cizí slova by jsi měl používat jen tehdy, znáš-li jejich význam.
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
No nedělní den byl skutečně vydařený nepomohli mi ani zimáky,ani to že jsem jel 40km/h...holt menší nepozornost, led na vozovce + nesvítící brzdová světla zastavujícího formanu byli jasnou kombinací pro dopravní nehodu....ps: brzdná dráha byla 20m....stačili mi ještě 2 metry a bylo vše ok
SPEEDY píše:Se zimákama se jen eliminuje pravděpodobnost způsobení dopravní nehody. Nikde není psaný, že se zimákama se nemůžeš vymlet.
A co přesně jsi chtěl vyjádřit eliminací neboli odstraněním pravděpodobnosti? To je trošku pomýlené, ne? Nechtěl jsi napsat např. něco o snížení pravděpodobnosti? Cizí slova by jsi měl používat jen tehdy, znáš-li jejich význam.
Dejv píše:No nedělní den byl skutečně vydařený nepomohli mi ani zimáky,ani to že jsem jel 40km/h...holt menší nepozornost, led na vozovce + nesvítící brzdová světla zastavujícího formanu byli jasnou kombinací pro dopravní nehodu....ps: brzdná dráha byla 20m....stačili mi ještě 2 metry a bylo vše ok
Děkuji Ondrasi . Pochopil Speedy ?
Omlouvám se, až dnes teprve vidím, co jsem napsal.. včera jsem byl dost unavenej a nedocvaklo mi to.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Dejv píše:No nedělní den byl skutečně vydařený nepomohli mi ani zimáky,ani to že jsem jel 40km/h...holt menší nepozornost, led na vozovce + nesvítící brzdová světla zastavujícího formanu byli jasnou kombinací pro dopravní nehodu....ps: brzdná dráha byla 20m....stačili mi ještě 2 metry a bylo vše ok
pak je to hnedka...ale naštěstí to vypadá jenom na nárazník ne?
no odneslo to ještě levé světlo+ chladič oleje setva a klimi...ale snad bez úniku... takže jsou jen prohnutý, servo očividně neteče a klimu bohužel neodzkouším, protože pod 6C nesepne
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!