bože ty si pablb..benga píše:a nikdo do tebe neryje začal sis sám tím křídlem přitom to sou ližiny
Auto týdne - 19.-25.11.07 - hlasování
Moderátor: Eiffel
ty frajere, kdo se s tebou dohaduje? začal ses srát do mýho auta, což by mi v případě inteligentní kritiky rozodně nevadilo, ale v tvým podání se jedná o snůžku píčovin hodnejch pubertálního debílka tvýho věku, tak uber a neposer se z toho že na HTCčku v mini rozlišení vypadaj na fotkách lyžiny jako křídlo.benga píše:já né ty bys ses měl pořádně kouknout co mám na tom autě a pak něco říkat víša už mě to nebaví se stebou dohadovat
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
- benga
- Kontaktovat uživatele:
promin ale pomalu každej koho znám poznal že to sou ližiny zato já nemužu že ty to nepoznáš a pokat vím blbí keci na moje auto si měl první tyryan69 píše:ty frajere, kdo se s tebou dohaduje? začal ses srát do mýho auta, což by mi v případě inteligentní kritiky rozodně nevadilo, ale v tvým podání se jedná o snůžku píčovin hodnejch pubertálního debílka tvýho věku, tak uber a neposer se z toho že na HTCčku v mini rozlišení vypadaj na fotkách lyžiny jako křídlo.benga píše:já né ty bys ses měl pořádně kouknout co mám na tom autě a pak něco říkat víša už mě to nebaví se stebou dohadovat

Audi A4 Cabrio 2.5Tdi 120kw +Drift car BMW E36 Compact 

tak znova a naposled, už mně fakt nebavíš panáčku.benga píše:promin ale pomalu každej koho znám poznal že to sou ližiny zato já nemužu že ty to nepoznáš a pokat vím blbí keci na moje auto si měl první ty
zmenši si ty obrázky na velikost 4x3 cm (alá +- HTC) a pak zkus rozpoznat, co to na tý střeše vlastně je. a co se týče kritiky tvýho auta, bez jakejchkoli keců a úrážek kolem jsem napsal, že se mi prostě nelíbí mračítka a ono křídlo, co není křídlo. žádný nadávky, žádný urážky, žádný blbý keci na tvoje auto, jen moje hodnocení jednoho z aut přihlášenýho do týhle soutěže, což ty si evidentně nerozdejchal a začal si kopat kolem sebe jak kdovíjakej machírek co mu rozkopli bábovičku. tak už prosím tě mlč.
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
souhlasMirda píše:Případné věci řešte pomocí SZ, zbytečně nezasírejte tohle téma!

raci at uz se pripravujou na pristi tyden kdy jsem do souteze prihlasil svyho mazlika

jen doufam ze nedostane silnou (rozumejte ZADNOU) konkurenci

pac ford z roku kdy u nas jeste vladnuli komousi nebude mit proti japoncum stejne sanci... ale neni dulezite vyhrat ale zucastnit se!

1991 VW Golf GTI
Re: Auto týdne - 19.-25.11.07 - hlasování
jo a jeste ryan69: krasny auticko... decent.. presne jak se mi to libi... navic libovva barvicka
me se to proste moc libi

1991 VW Golf GTI
- kubajzsemily
- Kontaktovat uživatele:
muj hlas padnul na Golfika, nato že jsem tak trochu proti němcum tak tohle se mě zamlouva, prostě akorat 

Seat Leon Top Sport
Škoda 120- ukrutnej nářez http://www.stream.cz/video/162708-skoda-120
- http://www.stream.cz/video/11/212473-skoda-zahodit
Jawa 21 Sport- 60ccm, sportovní ojnice, snižená hlava a dalších pár výkonostních vychytávek
Škoda 120- ukrutnej nářez http://www.stream.cz/video/162708-skoda-120
- http://www.stream.cz/video/11/212473-skoda-zahodit
Jawa 21 Sport- 60ccm, sportovní ojnice, snižená hlava a dalších pár výkonostních vychytávek
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Slabší výběr tento týden...
Koukal jsem na ty tvoje stránky....byl jsi někdy na 400m v Mimoni ?Ivan píše:Slabší výběr tento týden...
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Drž se tématu, prosím, toto je úplně out.Tweety píše:Koukal jsem na ty tvoje stránky....byl jsi někdy na 400m v Mimoni ?Ivan píše:Slabší výběr tento týden...
Jsem nucen toto kolo prodlouzit o tyden pro nedostatek dalsi aut do dalsiho kola. I kdyz asi by fakt bylo nejlepsi kazdy mesic sem dat 5 aut protoze kazdy tyden 5kusu to je docela dost sehnat :-/
milosh píše:Jsem nucen toto kolo prodlouzit o tyden pro nedostatek aut do dalsiho kola. I kdyz asi by fakt bylo nejlepsi kazdy mesic sem dat 5 aut protoze kazdy tyden 5kusu to je docela dost sehnat :-/
a ja se tesil na svoje auticko

1991 VW Golf GTI
sup mu to tam... navic dalsi fordak do soutezeTakeshi píše:cože,to tu nejsou auta bo co??milosh píše:Jsem nucen toto kolo prodlouzit o tyden pro nedostatek dalsi aut do dalsiho kola. I kdyz asi by fakt bylo nejlepsi kazdy mesic sem dat 5 aut protoze kazdy tyden 5kusu to je docela dost sehnat :-/
dyžtak pošlu moje ,to vykompenzujem

1991 VW Golf GTI
mám taky hodit naši sierru?Spiral píše:sup mu to tam... navic dalsi fordak do soutezeTakeshi píše:cože,to tu nejsou auta bo co??milosh píše:Jsem nucen toto kolo prodlouzit o tyden pro nedostatek dalsi aut do dalsiho kola. I kdyz asi by fakt bylo nejlepsi kazdy mesic sem dat 5 aut protoze kazdy tyden 5kusu to je docela dost sehnat :-/
dyžtak pošlu moje ,to vykompenzujem

a že se všichni rozhoupou až je pozdě 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- -peha-
- Kontaktovat uživatele:
Už sem se rozhoupal a je to tam tak hurá do toho
majlík vodfrčel

Prechod z Tuning OPLA na Bielu Krásku-LEGANZA CDX 2,0

www.daewooclub.com
www.pepino.estranky.cz
www.ocelnik.sk
www.leganza.daewooclub.com

www.daewooclub.com
www.pepino.estranky.cz
www.ocelnik.sk
www.leganza.daewooclub.com
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak ja ti taky zitra neco asi poslumilosh píše:Jsem nucen toto kolo prodlouzit o tyden pro nedostatek dalsi aut do dalsiho kola. I kdyz asi by fakt bylo nejlepsi kazdy mesic sem dat 5 aut protoze kazdy tyden 5kusu to je docela dost sehnat :-/

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
odeslanoBordel píše:tak ja ti taky zitra neco asi poslumilosh píše:Jsem nucen toto kolo prodlouzit o tyden pro nedostatek dalsi aut do dalsiho kola. I kdyz asi by fakt bylo nejlepsi kazdy mesic sem dat 5 aut protoze kazdy tyden 5kusu to je docela dost sehnat :-/at mas radost

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ne kazdej chce mit oplacany auto laminatemTakeshi píše:pristi tyden seriovky moc

- .:JoHnNy:.
- Kontaktovat uživatele: