Moravskoslezsky bazar (vicemene domov Motora :D )
Moderátor: Dave0401
Re: Moravskoslezsky bazar
Nokia 8801 Silver, komplet balení, česká, super stav, skoro jako nová, 3 dny nová baterka, bohužel už tam není záruka .. cena 6500,-
jaky je rozdil mezi 8800 a 8801 ?max3rx píše:Nokia 8801 Silver, komplet balení, česká, super stav, skoro jako nová, 3 dny nová baterka, bohužel už tam není záruka .. cena 6500,-
HONDA CIVIC 8G
Ten kluk, co to prodává mi řekl, že je tenčí, ale jak jsem ji dnes viděl, tak vypadá úplně stejně, takže rozdíl asi žádný, pouze obchodní trik 

5k?max3rx píše:Ten kluk, co to prodává mi řekl, že je tenčí, ale jak jsem ji dnes viděl, tak vypadá úplně stejně, takže rozdíl asi žádný, pouze obchodní trik

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

felda píše:5k?max3rx píše:Ten kluk, co to prodává mi řekl, že je tenčí, ale jak jsem ji dnes viděl, tak vypadá úplně stejně, takže rozdíl asi žádný, pouze obchodní trik

jen nabídkamax3rx píše:felda píše:5k?max3rx píše:Ten kluk, co to prodává mi řekl, že je tenčí, ale jak jsem ji dnes viděl, tak vypadá úplně stejně, takže rozdíl asi žádný, pouze obchodní trik![]()

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

felda ví co mluví,ten favorit je pod sněhem,a bude tam stat do jara jak felda řekl,kdyby podnikatel josh slevnil 2k,tak už má o starost méněJosh píše:S feldou nekseftuj.......s nim jsou ksefty na hovno

na jaro za něj ty peníze nedostane ani náhodou a pujde pod feldovou cenu bohužel

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

však ho tu nabízím i se zimakama za 10k a nikdo ho nechceJosh píše:No tak jo....dej teda tech 13 a je tvuj

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

skoda ..sem myslel ze ma spon lepsi fotak ... ale cena je dobramax3rx píše:Ten kluk, co to prodává mi řekl, že je tenčí, ale jak jsem ji dnes viděl, tak vypadá úplně stejně, takže rozdíl asi žádný, pouze obchodní trik

HONDA CIVIC 8G
ja uz jsem si zvyk, je tim tady vyhlaseny.....a nedej boze jak nekdo neco napise do jeho inzeratu

a jee jee... 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
no na jare bude tak prohnily jako ten muj
a to uz mozna josh si bude kryglem tlouct do hlavy.. ze ja to feldovi za tech 10 klacku nenechal loni 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Josh: tak kdybys ho fakt náhodou neprodal, tak dám něco na fuel a jedu s tebou jako navigátor, jo 

ja bych ho vzal na Destruction Derby 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Tak se na to Joshuovi složíme a rozbijem to 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
.. to možná jo, ale to fačko by zůstalo viset v prvním kopci