Auto týdne - 19.-25.11.07 - hlasování
Moderátor: Eiffel
- -peha-
- Kontaktovat uživatele:
Nó Bordel je dobrej teda ne bordel jako špína ale Bordel proste na to kápnul plast značky fast na autíka néééé

Prechod z Tuning OPLA na Bielu Krásku-LEGANZA CDX 2,0

www.daewooclub.com
www.pepino.estranky.cz
www.ocelnik.sk
www.leganza.daewooclub.com

www.daewooclub.com
www.pepino.estranky.cz
www.ocelnik.sk
www.leganza.daewooclub.com
Re: Auto týdne - 19.-25.11.07 - hlasování
seriovky? tak to se taky přihlásim 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
taky bych mohl, mam jednu celkem pěknouBALI píše:seriovky? tak to se taky přihlásim

to ne... bych hlasoval pro tebe a já bych pak neměl ani jeden hlas 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
hlasoval jsem pro Tweety-ho,protoze je to muj kamara a jezdim k nemu kazdy den na kafe
V nedeli bude dalsi kolo, dochazej auta tak nemuzu kazdy tyden davat 5 new kusu
SkejT píše:hlasoval jsem pro Tweety-ho,protoze je to muj kamara a jezdim k nemu kazdy den na kafe

exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
ty jo jsem zvedav na konkurencimilosh píše:V nedeli bude dalsi kolo, dochazej auta tak nemuzu kazdy tyden davat 5 new kusu

1991 VW Golf GTI
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mildo, mozna by nebylo spatny, dat do hlasovani auta, ktery si sou nejak podobny, napr -+ stejnej rok, stejna karoserie...
Prece jen hlasovat pro rodinyho kombika rv1987 nebo sportaka rv2002

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Počke počkej, já mám 1990Bordel píše:Mildo, mozna by nebylo spatny, dat do hlasovani auta, ktery si sou nejak podobny, napr -+ stejnej rok, stejna karoserie...

exE30 320i R6
Jojo, no mozna nejlip od jedny znacky treba cely jedno kolo, ale zatim mam jen 2 stejny mno... chtelo by to nejako jeste domyslet, myslenka je dobra ale v plenkachBordel píše:Mildo, mozna by nebylo spatny, dat do hlasovani auta, ktery si sou nejak podobny, napr -+ stejnej rok, stejna karoserie...

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
potrefena husa...Tweety píše:Počke počkej, já mám 1990Bordel píše:Mildo, mozna by nebylo spatny, dat do hlasovani auta, ktery si sou nejak podobny, napr -+ stejnej rok, stejna karoserie...

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Kontaktovat uživatele:
chceš tam pořádnýho japonce? dřív než ho rozeberu ?milosh píše:V nedeli bude dalsi kolo, dochazej auta tak nemuzu kazdy tyden davat 5 new kusu
Mazda 323F BG- parts for sale
BMW 330dA MPacketI (Steelgray)
BMW 330dA MPacketI (Steelgray)
mevriku posli to sem, uvazuju ze i ex auta by se mohly dat, dost lidi tady melo super kary ale uz je nemaj a tak by treba 1-2 kola mohly byt venovany byvalym vozum coz? 

kdyz uz je takova nouze tak snad poslu i svoji seriofku vcetne svych dvou byvalych seriovek....alespon bych mohl zaplnit posledni pricku, ktera by souhrne mohla dostat nazev "korejska pricka"...tady v zivote nemuze vyhrat korejec..
Naposledy upravil(a) Generics dne 30 lis 2007 13:28, celkem upraveno 1 x.
japonec a korejec....
Ty jo kazdej by chtel posilat serii... to jsme na TUNING foru? moje auto nema teda s tuningem taky moc spolecnyho... ale trochu stylingu udela z auta hodne... pricemz povazuju za styling i pekny kola, barvu, calouneni, koncovku vyfuku... kdyz je to dobre udelany i kdyz je to na serii tak uz to prece stoji za to zkusit si zasoutezit ne? 

1991 VW Golf GTI
Spiral: suupr, tak to asi nemam seriofku, kdyz mam kola Platin a misto latky kuzi..sakra, jeste namontovat koncovku, snad to stihnu na Tuning Cup. Jsem tu z nekolika duvodu - je tu par dobrejch lidi, ktery jsem osobne mohl poznat, je tu obcas zajimava inzerce, clovek se tu dozvi, jak je na tom platove zbytek republiky, nasel jsem tu navod, jak demontovat zrcadlo z koupelnu, casto se tu docela zasmeju a k tomuse podivam na spoustu fotek hezkejch aut...
ja jsem spokojenej...pro me je to univerzalni forum, az budu chtit vykon ztrjnasobit, najdu nejaky performance forum:)

japonec a korejec....
Generics píše:Spiral: suupr, tak to asi nemam seriofku, kdyz mam kola Platin a misto latky kuzi..sakra, jeste namontovat koncovku, snad to stihnu na Tuning Cup. Jsem tu z nekolika duvodu - je tu par dobrejch lidi, ktery jsem osobne mohl poznat, je tu obcas zajimava inzerce, clovek se tu dozvi, jak je na tom platove zbytek republiky, nasel jsem tu navod, jak demontovat zrcadlo z koupelnu, casto se tu docela zasmeju a k tomuse podivam na spoustu fotek hezkejch aut...ja jsem spokojenej...pro me je to univerzalni forum, az budu chtit vykon ztrjnasobit, najdu nejaky performance forum:)
jo jo v tomhle mas pravdu... vopravdu se tady na najit spousta jinejch zajimavejch veci

1991 VW Golf GTI
dik panove, jen mam pocit ze tady uz vsichni chodej do pokecu a jiny sekce sou malo navstevovany, ale asi to je tim ze vse uz bylo vyrceno a navod si tady kazdy najde... a kdo ne tak udela tema znova