No a na bawu se jen podivam po peknych kolech a Mkovejch naraznikach (mazna zatmavime okna)
ja mam planu takovych tech beznych dosti.. ale prvne je treba nasetrit. proto u me to bude trvat dele jak zimu, pocitam i s realizaci tak za dva roky "comeback na scenu"46reddy píše: jinak co kdo plánujete přes zimu vylepšovat na auti?
Já to myslel v dobrýmIvan píše:Maro, jel jsem asi kilo, to se mám usmívat do kamery?MComb píše:Tak jsem koupil a koukám Ivane. Ten vážnej výraz za volantem. Jinak dobrý, že jsi na recenzy
Ale je to ta první evoluce ne?
Ano, to je první evoluce, nyní již asi 3 měsíce jezdím s turbínou.
No jo to si někdo žije. Na léto kabro, na zimu BMW... alespoň umýt by si zasloužiloGoldies píše:tak at nezeruhttp://www.autohifiklubmorava.cz/viewto ... ?f=15&t=13
To těch 140PS / 1,5t tolik trhá asfaltGoldies píše:covece moc hezkyDaji se s tim sqele plasit duchodci kdyz hodis zatacku prdeli napred
Ale jinak je to celkem sranda, tolik vykonu na zadni naprave... Chvilku me to trvalo nez sem se rozjel bez prohrabnuti
Já mám konstantní spotřebu bez ohledu na rychlost a styl jízdy kolem 12 litrůGoldies píše:Kuajasi ten TM snad doopravdy koupimjinak svezenicko opravdu luxus a spotreba nekde kolem 8 - 9 litru s tim, ze rychlost snad neklesla pod 150km/h a jelo se spis 160 km/h