Přez fóra jsem koupil už hromadu věcí a kol a nikdy jsem neměl špatnou zkušenost, ale včera to skončilo.
Koupil jsem přez inzerát alu kola s pneu. Podle inzerátu: "prodam alu kola 15",jsou prelakovany.drobne kosmeticke vady.letni pneu 75%."
Kola došla jen omotaná izolačkou a špinavé tak jak je majitel sundal z auta. Na druhý den jsem je šel umýt a pořádně se na ně podívat a málem mě kleplo po umytí jsem na šel na jednom kole několik hnusných svárů. Obratem jsem volal odesílateli, a ten mi po půlce dne volal z5 s tím, že je v zahraničí a co mám za problém. Tak jsem mu to teda popsal, že drobné kosmetické vady to teda nejsou a 75% gumu si představuju taky jinak. On že na to zapoměl, že jsou kola svařené, ale že to na funkci nemá vliv a že co jsem za těch 6100,- vč pošty. čekal??? Navhl jsme, že mu kola na mé náklady pošlu z5 s tím, že chápu že zapoměl , ale já o takové kola zájem nemám. Zaplatím ze svéhozpětné poštovné a ona na tom nic nestratí a může si je pak prodat komu chce, ale nečekaně nechtěl. Že jsem je prý mohl nezitím poškodit a že mu kola mám poslat jako normální balík a on mi podle toho jak budou vypadat pošle 5tis. Pak hovor ukončil s tím, že mám být rád, že se se mnou vůbec baví a nevykašle se na to. Osobní vyřízení je problém. Odesílala to prý jeho mamka a on je mimo republiku. bydliště: Mar. Lázně.
co mám dělat?