darek pod stromecek
Moderátor: T-O-M
Re: darek pod stromecek
přední horní ramena + silentbloky, přední tlumiče KYb AGX, silentbloky uložení zadní náprvy, pretesnení NIVa, uvažuji jeste o vložce KN ..
.. no a mezi svátky snad už konečne sekvenční plyn..
.. no a mezi svátky snad už konečne sekvenční plyn..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Tu jsem dával a houby z tohoIdaho píše: uvažuji jeste o vložce KN ..

http://tweety11.rajce.idnes.cz/Touring/ ... _(136).JPG
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
a co jsi čekal, tah jako má tři-a-půllitr? ta vložka je aspoň filtr (v pravym slova smyslu), navíc vydrží dýl než celý auto, na rozdíl od toho origo slisovanýho kartónu, z tohodle pohledu to ber, né kvůli výkonuTweety píše:Tu jsem dával a houby z tohoIdaho píše: uvažuji jeste o vložce KN ..
![]()

Tak já svému plecháčovi E34 nadělím novej výfuk,konkrétně střední a zadní díl a kompletně všechny ramena,tyčky a čepy na přední nápravu. Dále dostane zimní gumičky,novou motorovou elektriku a přední okno. A nechtějte vědět co to bude stát.
Ale protože myslím i na druhého plecháče tak mu sháním palivové vedení - zajímalo by mě jestli se to dá koupit origo...?
A dále dostane (pokud ho rozchodím i ustájení přímo v servisu u člověka kterej E21 měl a hrozně se těší jak na tom budeme makat.

Ale protože myslím i na druhého plecháče tak mu sháním palivové vedení - zajímalo by mě jestli se to dá koupit origo...?

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
Důvod proč se to tedy prodává za 20ti násobek ceny běžného filtru ?T-O-M píše:a co jsi čekal, tah jako má tři-a-půllitr? ta vložka je aspoň filtr (v pravym slova smyslu), navíc vydrží dýl než celý auto, na rozdíl od toho origo slisovanýho kartónu, z tohodle pohledu to ber, né kvůli výkonuTweety píše:Tu jsem dával a houby z tohoIdaho píše: uvažuji jeste o vložce KN ..
![]()
exE30 320i R6
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
20ti násobek? Já teda nevím kolik stojí filtr do brambora ale do omegy jsem kupoval neorigo z autokely za cca 500Tweety píše:Důvod proč se to tedy prodává za 20ti násobek ceny běžného filtru ?T-O-M píše:a co jsi čekal, tah jako má tři-a-půllitr? ta vložka je aspoň filtr (v pravym slova smyslu), navíc vydrží dýl než celý auto, na rozdíl od toho origo slisovanýho kartónu, z tohodle pohledu to ber, né kvůli výkonu

Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
...
Naposledy upravil(a) Tweety dne 26 lis 2007 23:09, celkem upraveno 1 x.
exE30 320i R6
Co jsem vždy kupoval filtr tak stál do 200 korun...i kdyby...víš jak jsem to myslel, nebudeme si hrát na slovíčkařeníIlegaltuner píše:Tweety píše:Důvod proč se to tedy prodává za 20ti násobek ceny běžného filtru ?T-O-M píše: a co jsi čekal, tah jako má tři-a-půllitr? ta vložka je aspoň filtr (v pravym slova smyslu), navíc vydrží dýl než celý auto, na rozdíl od toho origo slisovanýho kartónu, z tohodle pohledu to ber, né kvůli výkonu
20ti násobek? Já teda nevím kolik stojí filtr do brambora ale do omegy jsem kupoval neorigo z autokely za cca 500a to kn stojí tak 2000kč max ne? V us tak 500kč
exE30 320i R6
tweety tweety... když už pácháš ty tvoje oblíbený citace tak aspoň něco napiš
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Bali, jdi už do prdeleBALI píše:tweety tweety... když už pácháš ty tvoje oblíbený citace tak aspoň něco napiš

exE30 320i R6
Tweety píše:Bali, jdi už do prdeleBALI píše:tweety tweety... když už pácháš ty tvoje oblíbený citace tak aspoň něco napiš

-
- Kontaktovat uživatele:
tak když to tady tak čtu budu muset tý svoji paštice přidělit taky nějakej dárek...
tlumiče
M3 lišty konečně
M3 znak do př grilu...
xen. mlhovky....už jsem někde vysvětloval že je nebudu pouštět na mokrým asfaltu ale opravdu jenom v mlze a na srazech..
přední i zadní novej nárazník...100RM chce tydle moje
no to už asi stačí...zase rozpočet na celej rok... v prdeli
jo eště olej a filtry...
tlumiče
M3 lišty konečně
M3 znak do př grilu...
xen. mlhovky....už jsem někde vysvětloval že je nebudu pouštět na mokrým asfaltu ale opravdu jenom v mlze a na srazech..
přední i zadní novej nárazník...100RM chce tydle moje
no to už asi stačí...zase rozpočet na celej rok... v prdeli
jo eště olej a filtry...
Já se tedy omlouvám, ale ten večer jsem neměl vůbec dobrou náladu a bali mě komandoval už několikrát před tim, tak jsem trochu vybouchl...T-O-M píše:Tweety píše:Bali, jdi už do prdeleBALI píše:tweety tweety... když už pácháš ty tvoje oblíbený citace tak aspoň něco napišto je na pokutu uživateli Tweety
Omluva i Balimu

exE30 320i R6
v poho...
já nekomanduju.... víš že furt do někoho "rejpu" 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Já se tedy omlouvám, ale ten večer jsem neměl vůbec dobrou náladu a bali mě komandoval už několikrát před tim, tak jsem trochu vybouchl...
Omluva i Balimu
[/quote]nevykrucuj se, klobasu stejne zaplatis
ps.mam pro tebe tu zahradku na dilne
Omluva i Balimu

Já se tedy omlouvám, ale ten večer jsem neměl vůbec dobrou náladu a bali mě komandoval už několikrát před tim, tak jsem trochu vybouchl...
Omluva i Balimu
[/quote]nevykrucuj se, klobasu stejne zaplatis
ps.mam pro tebe tu zahradku na dilne
Omluva i Balimu

Hele taťko, neprovokujmáca píše:nevykrucuj se, klobasu stejne zaplatisps.mam pro tebe tu zahradku na dilne

Co zahrádku, včera jsem při blbnutí u Tesca utrhl držák snímače vpředu na hlavní řemenici. Takže už jsem baworáčka nenastartoval a dopadlo to takhle :

Pokazilo se to samý co v Mostě, spadl klíňák ze serva, ten sebou vzal klíňák z klimy a ten se zahák za tenhle držák. No samozřejmě ta litina nevydržela. Držák stojí 120kč, teď jsem si ho objednal v BMW, spíš jde o to, jestli to bude jenom opravdu tim a kdy mi to příjde no

Ale nebylo hanobení rasy, netáhl mě domu zavšivenej Volkswagen

exE30 320i R6
Tweety ty už taky? čau brácho

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
asi si skocim na socku zazadatoprispevek na detiT-O-M píše:koukam, že máca má opravdu velkou rodinu

- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
a ted uz je vykecana predkozka hounomáca píše:tak me uy taky vcera prisel darek pod parez, predkozka na kapotu, ale bohuzel nemohu poreferovat, neb stara to hned zabavila a prej az pod strom, noale balik rikal, ze je hezka
ne stara, ale predkozka
no .....anebo radeji nic
on je slepici prdel a zase by to vykecal vid synku

tak dneska dorazil dárek i zahymu... akorát jsem se zděsil když jsem viděl pána z DPD jak nese krabici s nápisema "pičaauto"
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI