airbag
Moderátor: Idaho
Re: airbag
ne
ano
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Já se toho bojím jak čert kříže, takže budu pořád tvrdit, že ano 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
uzavřem sázky?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ježíš marjá,nemaťte ho.je tam pyropatrona,ale pokud nedostane signál z ŘJ tak ani hovno.
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
samozřejmě že nevystřelí, probůh
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Když bude venku nepřipojený, tak nemá důvod, ono ani kdyby byl venku připojený tak nemá důvod dokud mu Řj nedá podnět(nepočítám závadu na el. instalaci)... Někdy, když je při seřizování geometrie potřeba přesadit volant, tak ho prostě odepnu jen s vypnutým klíčkem zapalování a s baterkou se neobtěžuji, ale dělat by se to nemělo, náhoda je blbec... Naopak když se připojuje, tak by měl být klíček zapnutý...
Za škody způsobené na zdraví i majetku při použití tohoto "postupu" autor (Já) nebere zodpovědnost.
Za škody způsobené na zdraví i majetku při použití tohoto "postupu" autor (Já) nebere zodpovědnost.

Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
No já slyšel něco o statickým výboji, kterej to může aktivovat.
musíš se furt držet topení aby ses vybíjelSPEEDY píše:No já slyšel něco o statickým výboji, kterej to může aktivovat.

Honza píše:Ještě že to mám k tobě daleko.Fifi píše: Někdy, když je při seřizování geometrie potřeba přesadit volant,
Co Ti mám povídat, jde to i jinak, to neříkám, že né, ale autorizovaný servis je "autorizovaný" servis no, tam se hraje o čas! Můj osobní názor je ale takový, že pokud volant přesadíš jen o kousek proto, aby byla příčka volantu vodorovně a neovlivníš tím funkci vypínání blinkrů atd... tak Ti to ulehčí (urychlí) práci a nevidím v tom až takový problém, případně pokud ho přesazuješ do správné polohy, když "mechanik" před tebou již geometrii takto "seřizoval".
Ps: Jsem ve 3.ročníku (automechanik) tak vidím co se kolem mě děje, jak se při tisku údajů různě přitlačují, odtahují nebo naklánějí kamery atd...

Edit: Navíc, co mám dělat, když mi mistr (mechanik s kterým dělám) řekne udělej to tak, s tím se tak neser, to stačí, takhle by jsme nezarobyli ani na slanou vodu atd... "Fušera" ze mě rozhodně nedělej! Na to mě neznáš a jedna věta o přesazování volantu rozhodně nestačí! Já sem od přírody v těchto věcech puntičkář a mé okolí to ví!
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
To už zavání fušeřinou, příčka volantu musí být vodorovně když je řízení uprostřed, od toho se odvíjí vše ostatní.Fifi píše: Můj osobní názor je ale takový, že pokud volant přesadíš jen o kousek proto, aby byla příčka volantu vodorovně a neovlivníš tím funkci vypínání blinkrů atd... tak Ti to ulehčí (urychlí) práci a nevidím v tom až takový problém,
Tak tady bych to bral.Fifi píše: případně pokud ho přesazuješ do správné polohy, když "mechanik" před tebou již geometrii takto "seřizoval".
Tak se drž svého předsevzetí a mista pošli klidně na ony místa.
Volvo V70 D5, 2003
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
otázka k bagu, pokud se mi nerozsvěcuje kontrolka před nastartováním, tak asi není funkční, že?
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Velmi pravděpodobné. Zkontroluj napřed žárovku. Pokud tam vůbec není (oblíbený trik fušerů) takji nandej a uvidíš. Pokud bude svítit pořád zkontroluj fyzickou přítomnost pytlů.Eiffel píše:otázka k bagu, pokud se mi nerozsvěcuje kontrolka před nastartováním, tak asi není funkční, že?
Volvo V70 D5, 2003
Sundat plast. kryt, odpojit bag,měl by tam být konektor, pak matici a volant. Nemůže vystřelit
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny