Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
neboj,ty bily kola sou zimniMirek999 píše:Tom_:moc pekny,ale ridlo pryc,jina kola a je to masakr.
no mam v planu tam casem soupnout S2jkovem motor , jelikoz to je na papirech S2Starlet píše:Tom_:pecka, dneska jsem viděl nádhernou červenou, jestli se tomu dalo věřit tak podle znáčku na masce S2, trošku jsem si uslint
Držim palce, to bude raketa, tyhle audiny se mi líbily už jako malýmu klukoviTom_ píše:no mam v planu tam casem soupnout S2jkovem motor , jelikoz to je na papirech S2Starlet píše:Tom_:pecka, dneska jsem viděl nádhernou červenou, jestli se tomu dalo věřit tak podle znáčku na masce S2, trošku jsem si uslint![]()
takze by to nebylo na skodu
![]()
. Jinak kdo neslysel tenhle 5tival tak neuveri ze takhle krasny zvuk vubec existuje
![]()
diky,taky sem stastny jak cip,tak doufam ze me tohle auto neomrzi,ale vsadim ze neStarlet píše:Držim palce, to bude raketa, tyhle audiny se mi líbily už jako malýmu klukoviTom_ píše:no mam v planu tam casem soupnout S2jkovem motor , jelikoz to je na papirech S2Starlet píše:Tom_:pecka, dneska jsem viděl nádhernou červenou, jestli se tomu dalo věřit tak podle znáčku na masce S2, trošku jsem si uslint![]()
![]()
. Jinak kdo neslysel tenhle 5tival tak neuveri ze takhle krasny zvuk vubec existuje
![]()
Taky myslim že ne, hlavně už jich tolik nejezdí, neni okoukanýTom_ píše:diky,taky sem stastny jak cip,tak doufam ze me tohle auto neomrzi,ale vsadim ze neStarlet píše:Držim palce, to bude raketa, tyhle audiny se mi líbily už jako malýmu klukoviTom_ píše:no mam v planu tam casem soupnout S2jkovem motor , jelikoz to je na papirech S2![]()
![]()
![]()
![]()
na to je casu dostTommy1978 píše:Tom_: Audinka libovájenom škoda že už rovnou neni f turbu ale to by zas asi bylo za jinej dukát
to je mozne ,ale ja ho dolu chci sundat,je to origo rieger,takze dost drahy,ale dolu ho chci dat,snad nezmenim nazorFáboš píše:to tom_ : auto je to hezký, tyhle coupečka jsem vždycky mohl. Ale vsadim se s tebou, že si na křídlo zvykneš a dolu nepůjde...
takze dlouhodobej test spolehlivosti dopadl dobre, je to teda ale drzakprovocation píše:, ujel sem s ní cca 200 km bez jediný zastávky (co se týká technickýho problému)
presne tak....bal sem se toho, jestli dojede a nebo ji potahneme za toledemNeviM píše:takze dlouhodobej test spolehlivosti dopadl dobre, je to teda ale drzakprovocation píše:, ujel sem s ní cca 200 km bez jediný zastávky (co se týká technickýho problému)
jede to hodne dobre,az sem byl az prekvapen,vykon tam neni seriovy,az bude cas a prachy tak s tim chci zajet na brzdu a zmerit.Jinak quattro je proste quattro , je s tim srandy kopec , svezl sem se a ostatni adepti ktere sem mel se v tu ranu rozplynuli ze sem si ani nemoh vzpomenout kteri to byliT-O-M píše:Tom_ už jsi koupil audinku jo! pěkná, gratuluju, jak to jede?
diky,uz se tesim az prijedu nekdy na bmw sraz aspon pokecat i kdyz to bude asi provokaceKvid@$ píše:tyhle coupatka se mi vzdycky taky hrozne libily. gratulace
se tady všichni utahujou ze škodovek, ale pokud se tam jo něco neposere, tak vždy dojede. Vypadá hezky, ale ještě by to chtělo fotky na světleprovocation píše:presne tak....bal sem se toho, jestli dojede a nebo ji potahneme za toledemNeviM píše:takze dlouhodobej test spolehlivosti dopadl dobre, je to teda ale drzakprovocation píše:, ujel sem s ní cca 200 km bez jediný zastávky (co se týká technickýho problému)ale vydrzela...
to je taky faktEiffel píše:se tady všichni utahujou ze škodovek, ale pokud se tam jo něco neposere, tak vždy dojede narozdil od probecka se zadrenou kladkou. Vypadá hezky, ale ještě by to chtělo fotky na světleprovocation píše:presne tak....bal sem se toho, jestli dojede a nebo ji potahneme za toledemNeviM píše: takze dlouhodobej test spolehlivosti dopadl dobre, je to teda ale drzakale vydrzela...
ja byl právě z toho jak to jede celkem zklamanej, byla to sice 2.8Q ale výkon podobnej, lenoch nehoráznej.. ale i v tabulkách to mělo psaný z 0-100 za 9,5.. ono to taky neni moc lehký auto.. ten pětiválec má ale nej zvukTom_ píše:jede to hodne dobre,az sem byl az prekvapen,vykon tam neni seriovy,az bude cas a prachy tak s tim chci zajet na brzdu a zmerit.Jinak quattro je proste quattro , je s tim srandy kopec , svezl sem se a ostatni adepti ktere sem mel se v tu ranu rozplynuli ze sem si ani nemoh vzpomenout kteri to byliT-O-M píše:Tom_ už jsi koupil audinku jo! pěkná, gratuluju, jak to jede?![]()
![]()
pac si mel zprdelekliku ze se ti to stalo na kopci pod kterym byl servisEiffel píše:já jsem dojel![]()
Rosypala se taky a nestál jsi tam sám?Eiffel píše:to ne, stalo se mi to pod jiným kopcem, ale felina 1.9D mě zachránila