Dotaz ohledně pda

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Dotaz ohledně pda

Příspěvek od Tiger.s »

Koupil sem si pda HP6915 ale boužel sem zjistil že windows 5.0 je bez českýho jazyka mohl by mi stím někdo pomoct nemůžu to na netu nikde najít :cry: Děkuju :wink:

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

Skala
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skala »

Sorry, že ti sem do toho lezu Tigře, ale když už to tu je :lol:

Pane Iwi..Už mám taky tuhle hračku, šel sem nakonec do P535, mám tam 2GB kartu, ale bez map, tak co mám ted udělat abych je tam dostal? Kdyžtak nějakej takovej postup pro lamu, pže sem nikdy v životě nic takovýho neměl :D
Jo a ještě bych chtěl, aby mi to ukazovalo aktuální rychlost u toho navigování, tak jak na tohle? 8)
CLK 320 race@fun
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/

Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s »

:D :D Dobrá připomínka rád se přiučím :lol: :lol: :)

Skala
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skala »

to Tiger..Takjá už to nějak vymyslel a všechno fachá..Nahrál sem TomTom verzi 6.201 a k tomu nakopčil mapy Eastern Europe a hned už nás to pak navigovalo, když sem šel ven a pak jeli autem. Jen to chtělo v nastavení přepnout na,,vestavěný přijímač GPS,,
Sem předtím stáhnul nějakou verzi Toma a ten mi nějak ani mapy nenašel a prostě na prd :D
Tak kdybys chtěl, tak ti toho Toma pošlu, má to jen 6,3 MB a kde sm to stáhnul už nevím :lol: 8)
CLK 320 race@fun
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Pokud jde o navigaci v PDA tak já používám Dell Axim+CF GPS a iGo 2006 s mapama asi 40ti států. Akorát je tam problém že navigace sežere celou kartu jen pro sebe,něco jako kdybyste ji vypálili na CD. Prostě co tam je to tam je a zbytek volného místa na kartě je zamčenej. Takže mám 4 karty a měním je dle potřeby. :twisted: :roll: Tomtom neumí pracovat s vestavěnýma modulama,např. v N95,takže je nutno používat jiný systémy. To se ale mého případu netýká. Ale zase nemám toma pro PPC. :lol:
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s »

Skala píše:to Tiger..Takjá už to nějak vymyslel a všechno fachá..Nahrál sem TomTom verzi 6.201 a k tomu nakopčil mapy Eastern Europe a hned už nás to pak navigovalo, když sem šel ven a pak jeli autem. Jen to chtělo v nastavení přepnout na,,vestavěný přijímač GPS,,
Sem předtím stáhnul nějakou verzi Toma a ten mi nějak ani mapy nenašel a prostě na prd :D
Tak kdybys chtěl, tak ti toho Toma pošlu, má to jen 6,3 MB a kde sm to stáhnul už nevím :lol: 8)
Super Díky moc byl bych mooc rad Tiger.s@seznam.cz :wink: dík já nemůžu nainstalovat tu češtinu :roll: :cry: pokaždý mi stoho spadne komp :cry:

Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s »

Takže sem zjistil že tam mám verzi WM4.21 i když rodejce mi říkal o verzi 5,0 :roll: :roll:

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“