15.12.2007 bude "herni" StreetChallenge pod nazvem "Vanocni horecka". Dak dorazte, at je vas co nejvic

P.S.: Adi, s tim obrazkem jsme te nechteli nijak urazit

Heh, nojo, clovek nesmi soudit podle obrazkuvasek píše: P.S.: Adi, s tim obrazkem jsme te nechteli nijak urazit![]()
nesoudime, akorat jsme fakt nevedeli...AdieuD píše:Heh, nojo, clovek nesmi soudit podle obrazkuvasek píše: P.S.: Adi, s tim obrazkem jsme te nechteli nijak urazit![]()
"naka cubka" me rozsekalo
Tak priste, BTW mam problem se spolujezdcem, budu potrebovat asi zase nejakyho "erarniho"
Ja jsem velmi spolecenskej clovek, neb me neznas, nemuzes vedet jaka jsem v realuGenerics píše:Adi: takze se Ti tam nakonec libilo?
no s tim pohlavim, hodne lidi si stejne mysli, ze jsem chlapvasek píše:nesoudime, akorat jsme fakt nevedeli...AdieuD píše:Heh, nojo, clovek nesmi soudit podle obrazkuvasek píše: P.S.: Adi, s tim obrazkem jsme te nechteli nijak urazit![]()
"naka cubka" me rozsekalo
Tak priste, BTW mam problem se spolujezdcem, budu potrebovat asi zase nejakyho "erarniho"
Byl to dost namyslenej obrazek, ale sory, asi lepsi nez rozdupanej brouk. Aspon bylo poznat jakeho jsi pohlavi
Ooo...AdieuD píše:Jo brouku, uvidim, vyrizuju nejaky papiry okolo stavby a vikendy travim mimo prahu. Ale uvidim, jeste je to daleko
Je to dost na palici, uz tejden z toho nespimvasek píše:Ooo...AdieuD píše:Jo brouku, uvidim, vyrizuju nejaky papiry okolo stavby a vikendy travim mimo prahu. Ale uvidim, jeste je to daleko
Normalne byl doma boj o volant, prej chlap bude riditvasek píše:Tak co Adi?
Mam naslibovano od spousty lidi ze prijedou, ale zatim se zaregistrovali jen par z nich, ale myslim ze dorazej. Kdyz jen Thomas rikal, ze od nej prijede kolem peti posadek, male ucasti a zruseni souteze bych se nebal. Kdyz prijedou vsichni co mi rikali ze prijedou, tak posadek bude kolem 14-16. Registruj se, uvidimecerv píše:Jedete toho 19.1. ? Právě na to koukám a váhám.
nemuzes sehnat? Nebo uz mas nekoho vytipovaneho a on nevi?AdieuD píše:Ja zavisim na navigatorovi :-/
StreetChallenge se porada kazdy mesic, takze neni problem. Jen je pro vas skoda ze neziskate body na JackPot. 19.1 je prvni soutez zimni sezony. Ale kdyz to potom dozenete - no problems.hondzik323f píše:chtěli jsme dorazit, leč bohužel 19.1. slaví skorotchýně rok výroby, takže bohužel, kdyžtak příště...