PS3-dotaz
Moderátor: Rudi
PS3-dotaz
Jakej je rozdíl mezi 40 a 60GB verzí,původně jsem myslel že jen velikost HDD,ale teď jsem někde četl,že ta 40GB je okleštěná třeba o wifi připojení atd. a taky že na ní už nejdou hry z PS2.Kde to nejlíp koupit?Díky za info.Popř. můžete i nabídnout.Ale chtěl bych to pro bratra jako dárek,takže spíš nový.
no taky jsem slyšel že je o něco chudší.. ale víc o tom nevim, bude to tím že se o to tolik nezajímám
ale zkus to tady:
http://www.playstation2.cz/ps3/
třeba na něco příjdeš

http://www.playstation2.cz/ps3/
třeba na něco příjdeš
Re: PS3-dotaz
X360 je podle toho co sem hodně čet forum o X360 jelikož jsem chtěl taky kupovat tak sem lovil a překvapilo mě že je hodně poruchovej co lidi o něm psali tak raději PS3..
A SROVNANI X360 vs PS3

A SROVNANI X360 vs PS3

je to tak je to orezani nejde tam pametova karta a kamos ji chtel ale nakonec pujde nejspis do 60gb
a ty hry o tom nic nevim ja mam ps3 a taky s tim nejdou prej nejaky hry na ps2 ale ja je v poho hraju
a ty hry o tom nic nevim ja mam ps3 a taky s tim nejdou prej nejaky hry na ps2 ale ja je v poho hraju
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
dobre
proste 40gb ps3 jsou orezani narozdil od 60gb jsou orezani o pametovi karty
proste 40gb ps3 jsou orezani narozdil od 60gb jsou orezani o pametovi karty
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
jinak nechapu co na tom ctes tak dlouhoFáboš píše:matte: tvý posty čtu tak 3x tak dlouho co ostatních, nešlo by to srozumitelně?
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50257 40GB
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=44573 60GB
Už si snad poradíš ne?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=44573 60GB
Už si snad poradíš ne?
tak tak, to je takový překladatelský oříšekFáboš píše:no co třeba čárky, tečky, slovosled? neříkám to poprvé.....matt píše:jinak nechapu co na tom ctes tak dlouhoFáboš píše:matte: tvý posty čtu tak 3x tak dlouho co ostatních, nešlo by to srozumitelně?

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No tak 5000,- je cejtit a nakou upatlanou ctecku karet a kompatibilitu s vykopavkama ozelim.
Hlavne at uz vyjde GT5 jinou hru ta konzole nezazije. 

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Zemi:ctecka se ti hodi jednou na ty PS3 

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nechapu. Asi si to musim nastudovat. Uz brzo ho budu kupovat.kodemi píše:Zemi:ctecka se ti hodi jednou na ty PS3
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Zemi: Já ho sice nemam ale kamarád co si ho koupil ho má právě tu "ošulenou verzi" a doteď toho lituje že ji nemá. Neřeknu ti víc jelikož PS3 nemám plácám jen to co sem se dozvěděl od jiných
Ale třeba bych o měsíc dva počkal (došetřil,čekal až spadne cena) a pak koupil tu lepší verzi.

wibra: ted si mě naštval
pač chci taky za čas ps3

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To jsou picoviny... GT5 je pro PS3 a proto bude PS3.
Forza2 dobry, ale GT je GT...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Tak jsem zase o něco chytřejší,jestli je to pravda,tak se ofiko prodává už jen ta osekaná verze.5000 rozdíl tam nebyl,myslím že asi 3500.Já se docela rád vrátím k oblíbenejm titulům jako třeba GTA SA,takže ta kompatibilita je výhoda,ale já PS2 mám,bratr ne. Jinak X Box nechci,jsem v tomhle konzervativní.Mám 8 let PS 2 a nevidím jedinej důvod ke změně.
koupil jsem PS3 Starter Pack 60GB HDD - kromě už jmenovaných věcí navíc (čtečka karet, větší HDD, wi-fi, kompatibility s PS2 hrama) taky dostanete v balení dva bezdrátové ovladače a dvě hry
cena v euronicsu 14 tis.
mínusy - v balení není HDMI kabel, uložené data her na pam.kartě z PS2 jde dostat do PS3 jen pomocí spec.adaptéru, který stojí cca 400 Kč - kdyby jste věděli o lepší variantě, písněte
demo GT je super (hlavně se jenom stáhne přes net)
cena v euronicsu 14 tis.
mínusy - v balení není HDMI kabel, uložené data her na pam.kartě z PS2 jde dostat do PS3 jen pomocí spec.adaptéru, který stojí cca 400 Kč - kdyby jste věděli o lepší variantě, písněte
demo GT je super (hlavně se jenom stáhne přes net)

TOYOTA CELICA ST165 & ST205
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak jenom stahne?DrGis píše:demo GT je super (hlavně se jenom stáhne přes net)
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
v ps3
nejdriv si vytvoris profil na ps3 zadas bydliste a mejl samozrejme si ty udaje muzes vymyslet a tam se ti vytvori jedna slozka kde muzes stahovat hry dema nebo kupovat plny hry je to jakoby specialni e-shop v ps3 no a jinak ja mam jeste v ps3 linux
nejdriv si vytvoris profil na ps3 zadas bydliste a mejl samozrejme si ty udaje muzes vymyslet a tam se ti vytvori jedna slozka kde muzes stahovat hry dema nebo kupovat plny hry je to jakoby specialni e-shop v ps3 no a jinak ja mam jeste v ps3 linux
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
takot vypada menu v ps3
a jedna s tech ikonek tusim predposledni je na to stahovani dem
http://www.gadgetell.com/images/2006/11/ps3_menu.jpg
a jedna s tech ikonek tusim predposledni je na to stahovani dem
http://www.gadgetell.com/images/2006/11/ps3_menu.jpg
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
přímo přes menu v PS3 se dostaneš na e-shop, kde po registraci můžeš stahovat dema, wallpapery, témata her, ale i plné hry a myslím, že tam jsou některé i lepší cenu než na disku z kamenného obchoduZemi píše:Jak jenom stahne?
jinak to k tomu GT - je tam jedna trať a snad osm aut, se kterýma musíš zvládnout zajet určitý čas, postupně se ti otevírají
pokud to zvládneš i s posledním Ferko 599, tak se ti otevřou ty samé auta, ale ve vytuněné verzi (Sky R32 - 600 koní, Evo - 450 koní atd.)
TOYOTA CELICA ST165 & ST205