První díl byl Taxi a neměl s těma p*čovinama kterejm pak říkali "druhej a třetí díl" nic společnýho...Eskláda píše:jjo nevíte někdo kde bych sehnal soundtrack k filmu taxi taxi prvnimu dílu??

(sorry já musel,mám na to alergii

A bacha na warez!

První díl byl Taxi a neměl s těma p*čovinama kterejm pak říkali "druhej a třetí díl" nic společnýho...Eskláda píše:jjo nevíte někdo kde bych sehnal soundtrack k filmu taxi taxi prvnimu dílu??
to pravě neníMikael píše:Na netu klado
Sazka ???Eskláda píše:to pravě neníMikael píše:Na netu klado
Vsázím sebe,celou famílii,Soňu,barák,všechny auta a bazar na Mikaela...Mikael píše:Sazka ???
My za to nemůžeme,stali jsme se obětí softwareové kriminality!Na těch stránkách bylo napsáno že si to můžeme stáhnout zadarmo!ARV6 píše:to je hrozny samej pirat tady
Burza je tam pořád,jenom není šouplá ke staďáku ale směrem k tenisovejm kurtům...habitat3 píše:Nevite zdali jsou v okoli KV nejake burzy podobne te u nove sportovni haly..?!DIky
Jestli sem to pochopil spravne,neptal se,kam se soupla stavajici burza,ale zda-li jsou jeste nejake podobne.hattori_hanzo píše:Burza je tam pořád,jenom není šouplá ke staďáku ale směrem k tenisovejm kurtům...habitat3 píše:Nevite zdali jsou v okoli KV nejake burzy podobne te u nove sportovni haly..?!DIky
nene myslel sem podobne jako ta co je kazdou nedeli u haly..Mikael píše:Jestli sem to pochopil spravne,neptal se,kam se soupla stavajici burza,ale zda-li jsou jeste nejake podobne.hattori_hanzo píše:Burza je tam pořád,jenom není šouplá ke staďáku ale směrem k tenisovejm kurtům...habitat3 píše:Nevite zdali jsou v okoli KV nejake burzy podobne te u nove sportovni haly..?!DIky
Tusim,ze v Chebu se delaji,ale ruku do ohne za to nedam.
Ehm,jo,no,vidíš to,sorry...Já bohužel nehabitat3 píše:jen se ptam jestli nekdo nezna zednika co dela normalne na zivnost..
Jj...presne tam.Vcera vecer se vracim dom,mokry silnice,pekne se lesklo a najednou rana jako krava.Jak sem rikal,ohly dva elektrony,tahne to do prava,neco chramsta v kole...radost.Zavolal jsem policajty,prijeli docela rychle.Ty zavolali na spravu silnic a na dopravku.Nez prijela sprava,dve auta ohly plech a uchazelo jim kolo a jednomu ulitla poklice,pro kterou se vratil.Ta dira byla opravdu spatne videt.Do hodiny a pul uz tam byly kuzely a v pondeli by se melo zacit spravovat.ARV6 píše:tam jak jsou ted kuzely? Tam byly lochny jak krava
Asi jo...je fakt,ze bud to auto nevydrzi,nebo sem ji trefil perfektne...navic vepredu pomerne nizkej profil na gume.Par aut co ji trefilo to taky rozdejchalo.Kazdopadne mam fakt pechovy obdobi,i kdyz jak se to vezme.Vse se deje kvuli necemu,no.V12 píše:mas mit poradny auto....ja ji pickupem prolitl 4x nez sem si ji zapamatovalpak je jeste pecka dira na mostiku u hasicu....zima byla tejden a silnice sou v prdeli
Přesně tak!To je samá švédská ocel a přitom stačí obyčejnej českej plech!V12 píše:mas mit poradny auto....ja ji pickupem prolitl 4x nez sem si ji zapamatovalpak je jeste pecka dira na mostiku u hasicu....zima byla tejden a silnice sou v prdeli
no ahoj, tebe jsem dlouho nevidelahattori_hanzo píše:Přesně tak!To je samá švédská ocel a přitom stačí obyčejnej českej plech!V12 píše:mas mit poradny auto....ja ji pickupem prolitl 4x nez sem si ji zapamatovalpak je jeste pecka dira na mostiku u hasicu....zima byla tejden a silnice sou v prdeli
promin ale nedavej si na ksicht tolik make-upu vypadas jak nafukovaci...marse4 píše:no ahoj, tebe jsem dlouho nevidelahattori_hanzo píše:Přesně tak!To je samá švédská ocel a přitom stačí obyčejnej českej plech!V12 píše:mas mit poradny auto....ja ji pickupem prolitl 4x nez sem si ji zapamatovalpak je jeste pecka dira na mostiku u hasicu....zima byla tejden a silnice sou v prdeli