jo, ale musis vzit Cliosuk píše:můžu se taky přidat???

Moderátor: Ritchma
jo, ale musis vzit Cliosuk píše:můžu se taky přidat???
dvoulitrovy clia taky beremBřéťa píše:Taky bych do toho sel...
me to je celkem jedno, pokud uz budu mit pojizdny auto... jak na to tak koukam tak se mi zda ze sme vesmes ze strednich cech... tak spis rovnou davejte navrhy na mista kde bychom se mohli sejit a zkouset komu to jak jedePepezx píše:tak piste odkud kdo je ?? a kolik km by byl ochoten dorazit
Měl jsem obě, V6 jsem si nechal. Clio 2.0 je super. Je lehký a jede. Je to ideál na denní ježdění a přitom si v něm člověk hodně užije, měl jsem starý Clio 1,8 16V, R 5 GT Turbo a Clio 2,0 je podle mě nejzábavnější. Sám jsem prodával v roce 2000 první v čechách. Oproti tomu V6 je hrozná bestie. Váží o 300 kg víc a má hrozně těžkej zadek. Přetáčí se, ale nedá se driftovat ani jinak řídit ve smyku, jako jsou zadokoly. Jak se utrhne, tak jde. Sám jsem to už dvakrát zažilNeviM píše:dvoulitrovy clia taky beremBřéťa píše:Taky bych do toho sel...... BTW: Clio 2.0 vs Clio 3.0 taky zajimavy... mi kdysi jeden typek co jezdil s obouma rikal ze sam by si vybral dvoulitr a to sem si myslel ze trilitr musi bejt nesrovnatelne lepsi, kdyz s normalnim cliem ma spolecny tak mozna celni sklo...
a ted by me zajimalo kdo zorganizuje aby sme se vseci sesli
To vytvařela Elia AG.Rudi píše:Clio Cabrio sem už dával?![]()
více tady -> http://www.arcor.de/palb/thumbs_public. ... ID=4117577
dame stred Cr (skoro stred) Sec u Chrudimi? Mam tam znamyho v hotelu=lepsi cenaPepezx píše:tak piste odkud kdo je ?? a kolik km by byl ochoten dorazit
na to je nejlepci trilitr s dvouma michackamaAdieuD píše:
BTW Kdyz koukam pod kapotu na 3.0 a na moji 1.9 taky si rikam, ze to vypada uboze, ale az tam bude 2.0 s michackou, bude vypadat muj 3.0 uboze
Kua,zeby som aj ja prisiel,aj ked Saxo je uz v CZ a Pug zrejme pojde do MadarskaAdieuD píše:Tak termin bych jeste nehrotila, spis ucast... abychom tam nestali 4 na parkovisti a necuceli do blba
no prave si myslim ze termin ucast spolu docela souvisiAdieuD píše:Tak termin bych jeste nehrotila, spis ucast... abychom tam nestali 4 na parkovisti a necuceli do blba
trebaAdieuD píše:tema: Zabozroutske stetkani 2008?
Ale bez zien,to vam je jasneAdieuD píše:tema: Zabozroutske stetkani 2008?
jo, takze AdieuD nam to vsechno zorganizuje a tesne pred zacatkem se spakuje aby nam tam neotravovalaMaco píše:Ale bez zien,to vam je jasneAdieuD píše:tema: Zabozroutske stetkani 2008?![]()
![]()
Dusan, ty drzoun drzejNeviM píše:jo, takze AdieuD nam to vsechno zorganizuje a tesne pred zacatkem se spakuje aby nam tam neotravovalaMaco píše:Ale bez zien,to vam je jasneAdieuD píše:tema: Zabozroutske stetkani 2008?![]()
![]()
![]()
btw: AdieuD: mam to celkem kousek od baraku, takze kdyby bylo potreba treba s necim pomoct, tak bych mohl treba s necim pomoct
udelejte pro poradek novej topic pro srazAdieuD píše:Dusan, ty drzoun drzejNeviM píše:jo, takze AdieuD nam to vsechno zorganizuje a tesne pred zacatkem se spakuje aby nam tam neotravovalaMaco píše: Ale bez zien,to vam je jasne![]()
![]()
![]()
btw: AdieuD: mam to celkem kousek od baraku, takze kdyby bylo potreba treba s necim pomoct, tak bych mohl treba s necim pomoctZa toto mas u me vroubek
![]()
Nevim: do vanoc to nema cenu, je to moc na rychlo, udelala bych to i s programem, at je sranda, nejaka akce, ne zajet na parkoviste a krafat (to delam furt na srazech TF)
Dala bych to klidne na zacatek sezony, kdyz uz zadne zimako, teplo a tak